ריגול נגדי

ריגול נגדי

שלום לכולכם יוצאים יקרים אני קוראת אתכם ומוצאת שאתם הופכים לפורום סגור ולא למקום פתוח שמקבל חוטאים במרכאות. אתם יוצאים מתריג מצוות איש איש עם סיבתו שלו אבל מה....קורעים אחד לשני תצורה ברכילויות וזליגות כך שלייזר מטיף לכם ואתם מיד מצטדקים או מתנקים מחטאותכם מולו כמו היה אלוהיכם החדש. זה לא נראה טוב. אתם יוצאים לחופשי לכאורה אך נמצאים תחת עול מלכות אדם. אינטרנט אינו רק מדיה לכתוב דיעה ולהבין שאש לא יוצאת משמים ויוצרת קצר בחוט החשמל ושורפת לך תמקלדת רחמנא ליצלן. אינטרנט הוא מקום להבעת דיעה חופשית ל ל א ש י פ ו ט . אם יצאתם מעולם הדת בליבכם ושכלכם אז אולי במקום למצא עצמכם עוסקים בריגול אחד אחרי השני והטפה מוסרית פשוט תאזרו אומץ להתמודד עם החיים ועם האמת הכי גדולה שלכם או אז לא תאלצו ליישר מצפון מול לייזר או מאן דהוא ותעשו ככל העולה על רוחכם עם תחושה של התעלות אמיתית . לעולם הרוח החילוני יש מה להציע יותר מאשר לקלל רבנים ולשים ג´ל בשיער. אין לי מושג אם מישהו מבין מה אנרוצה לאמר אבל אם כן תבוא עליכם הברכה או לפחות ה ת ו ב נ ה וקצת א ו מ ץ . יישר כחכם.

אני גם לא מבין מה אני רוצה להבין

מה זה חשוב מה זה אינטרנט? לכל הלא מבינים שקוראים ועוקבים אחרינו, האינטרנט, בהיותו תווך המחבר בין אנשים, מדיה שמאפשרת הבעת דיעה, (כל דיעה?) ועדיין לשמור על האנונימיות, אכן מחבר ומקשר ואין בו (כל כך) מקום לשפיטה. אנחנו, כאן בפורום, משכנו את זה קצת יותר, אנחנו נפגשים, אנחנו מכירים בפנים, אנחנו מכירים חלק מבני המשפחה שלא משתתפים בפורום, אנחנו בינינו כבר לא כל כך אנונימיים. אז כל פעם שיש מישהו חדש, קורא את הפורום קצת או הרבה, מתלהב מעוצמת החיבור שיש בין האנשים כאן, ומיד מנסה להיות כמו כולם, הוא נפגע מתחושת הניכור או דחיה או מה שלא יהיה. אני מציע, תתחשבו בעובדה שאנחנו לא מכירים אתכם, תניחו שיש לנו עדיין מה להסתיר, ותנסו להצטרף בהדרגה, קצת יותר על עצמכם, ופחות (ביקורת) עלינו! עד כאן זה היה כללי כזה, סתם ניצלתי הזדמנות שיכולתי לקשקש בנושא, אבל אלייך, תקראי שוב את ההודעה הזו שלך, ותייחסי אותה לעצמה: "אינטרנט הוא מקום להבעת דיעה חופשית ל ל א ש י פ ו ט". ומה עשית אם לא שיפוט? אין לי בעיה עם ביקורת, אפילו אם היא באה מתוך רשעות, אני מסוגל לגרד ולהעיף את המיותרף ולהחליט בעצמי אם יש הצדקה לחלק ולתקן או לא לפי החשק. חבל לי כשאני לא יכול להיות נחמד (כמו שהייתי רוצה) ולא, לייזער הוא לא האלוהים, מאיה היא האלוהים מאיה היא האלוהים מאיה היא האלוהים מאיה היא האלוהים מאיה היא האלוהים מאיה היא האלוהים מאיה היא האלוהים

נכון! מאיה היא האלוהים! ../images/Emo6.gif

שנעשה בחירות? ויהיה צריך קלפי? הרי אלוהים יודע הכל... ועכשיו לעניין שהתחיל (ומכאן אני פונה ל"מקודש לקודש") כתבת "לעולם הרוח החילוני יש מה להציע יותר מאשר לקלל רבנים ולשים ג´ל בשיער." באמת תודה שהראית לנו האור... אם היית טורחת לקרוא את הנאמר פה קצת יותר לעומק, לא היית מגיעה למסקנה הזו. שיהיה לך שיטוט נעים ומחכים בדפים!

סליחה אבל עד כמה שאני יודע ...

המוני מבני עמנו אומרים כל יום בתפילה .... אין כלוהינו אין כדונינו אין כמלכנו אין כמושיענו ואז.... מוכנים ??? מיקילוהינו מיקיאדונינו מיקימלכנו מיקימושיענו. אז מי פה האלוהים ???

עצמת החיבור שיש לאנשים כאן

לא אתאיסט עם ציציות אינני מ ת ל ה ב ת מעצמת החיבור שיש לאנשים כאן אני מתלהבת מכל חיבור שיש בין בני אדם בכל מקום חיבור לחיות לצמחים כן גם לאלוהים שהוא בעצם כולנו אין לי שיפוט כלפיכם זו היתה הבעת דיעה אני פה דווקא כי אתם ודיעותכם מעניינות אותי מ א ד מ א ד ולא לא יצאתי משום ארון קודש אלא - כמעט נכנסתי לכזה ואני בולמת עצמי בכח .... ממתינה לבדוק בדיוק כמוכם סתירות וקונפליקטים תהיות ושאלות שעולם הדת לא נותן לי מענה. היה לי צר לראות שמעבר להומור בריא ומצחיק עד להחריד אופס....זו אינה חזרה בתשובה לעולם החרדי... שבים וחוזרים לרכילויות וריגולים קטנים ואולי דווקא משום שאתם כל כך חברים וכבר לא אנונימיים אחד עם השני.... אם אתם חושבים שלצאת מארון הקודש זה מסוכן אז אתם מרמים את עצמכם את החטאים הכי גדולים אנו עושים ביננו לבין עצמנו ולא מול אלוהים איתכם אי אפשר לצאת למלחמה (ביטוי לאמון מלא לאחוות לוחמים) משום שאתם חיים את האמת שלכם ועוטים מסיכות של שבעים שכבות מול הלכאורה יקרים לכם מכל הורים ילדים בני זוג חברים ועוד.... אתאיסט יקר עם ציציות .... תביט בראי ותסתכל לך בעיניים......אלוהים או היקום ואפילו א נ י אוהבת אותך כאדם כמו שאתה . אולי תאהב אותך גם? אתה לא שווה את זה? אין לי ביקורת אלא הצהרת עמדה. אני בעד להיות אמיתי עם עצמך קרי, להתנקות מקונפליקטים וללכת אחר האידיאל הכי גבוה של עצמך גם אם המחיר הוא התנקות מהסביבה הסגורה לוחצת חונקת עויינת או מניפוליסטית. והאמן גם האמן...עשיתי כמה וכמה צעדים אמיצים בחיי......... אתה ואחרים פה כולם מוזמנים לדון על הדרך לצאת מארון הקודש.... אפילו על כוס קפה ועוגה מתנור כשר למחצה אצלי בביתי הקט. שבת שלום.........כן יהי רצון - סלה.ןנרן ןנרן

../images/Emo35.gif

לא ממש מבין, ולא ברור לי למה נתפסת לריגולים, שהם מאפיין של העולם החרדי שממנו יצאנו. ואם את כזו מושלמת שלא טועה לעולם, הייתי שמח לפגוש אותך, שכן היחידי שטענו בפני שהוא מושלם עד כה, היה הרבי מליובאוויטש, שעכשיו משלים במקום אחר... מישהוא כאן - כך אני מבין את הסיפור - טעה, ובשיחה עם חביריו משם, הדליף פרטים על חברי פורום אחרים, לייזער הסב את תשומת ליבו בעדינות, מה את מתרגשת? אז יש גם לא מושלמים בינינו, ולמרות זאת אנחנו אוהבים אותם !!! ואת יודעת מה, אולי גם אותך, ובואי לא נדבר על שכבת המסכות כרגע, שהיא אגב לאו דווקא מעשה שלילי, את לא אומרת לחברייך לעבודה את דעתך המלאה תמיד!

זה קורה פעם בכמה חודשים

שאתה רואה טקסט ולא מבין כלום. כך אני חש כאשר אני מסתכל בהודעה שלך. אולי תגידי את הדברים ברחל ביתי הקטנה ? יענו, מה את רוצה ? אני באמת לא מבין ומבקש הסבר.. לא, לא הסבר ארוך אלא כמה מילים מתמצות וברורות מאוד.

דעתי האישית וה(לא)קובעת

הבנאדם הזה יצור שברח ברגעים אלו ממש מאברבנל ואם תשאלו אותו הוא בעצמו לא הבין מה הוא כותב שם אין שום טעם לנסות להבין אבל מה כייף לנסות לשבור את הראש על ההודעה ואחרי זה בהצצה קטנה לכרטיס שלו לראות שם רק את הניק המחורבן שלו ולקבל תובנה חדשה לגבי זהות הבנאדם...

הבנאדם הוא בת

זה פרט קטן ושולי, אני מודה, אבל אי אפשר להתעלם ממנו. ואיזה מין הערה מפגרת על הניק! שלך (או שלי) יותר טוב? (בעצם שלי יותר טוב...:) קודש מתוקה, אני עם המושמד, קראתי, נהיה לי כאב ראש (אם תעשי רווחים זה עשוי להועיל. בתודה מראש!), ולא הבנתי מה את רוצה. תכלס. בעצם, הצטרפת בסערה לפורומינו ולא הצגת את עצמך, גם הכרטיס שלך לא משחרר אינפורמצייה טרוויאלית עליך. מה דעתך לעשות משהו בנדון? אני בטוחה שמישהו יטרח להציע לך קפה, ואם גל נעים יגיח אולי אפילו עוגת גבינה. >ספל חמאה בברכת ברוכה הבאה
<

בן\בת מה זה משנה?

לא נראה לי שכאלה גיבובי שטויות יכולים לבוא מאחד שחשב אפי´ רגע אחד קודם... ואגב בכרטיס שלי ניסיתי לתת את כל הפרטים שאני יכול לתת ולהישאר עדיין חסוי... אם יש עלי שאלות תפאדאל תשאלו...

גמני לא הבנתי

באת לחפש תשובות בהתלבטויותיך אם להיכנס לארון החרדי או לחלק תשובות על כוס קפה איך לצאת מהארון החרדי? כוס קפה בבקשה: <(_) וגם עוגיות שמרים בצלחת: /@@@@@ אבל תשובות הן עניין שלוקח יותר זמן לבשל ולידע כללי אתאיסט אופה בסגנון אישי ולא לפי מתכונים של אחרים. והוא מאד מצליח בזה. בעצם הרוב הגדול מאד פה. אז... שיהיה לך בתאבון וזכרי - טעם זה עניין אישי. גם דרכים בחיים. נ.ב. המשפט שכתבת: "ואפילו א נ י אוהבת אותך" קצת צרם לי. למה "אפילו"?

שפירו

New member
../images/Emo20.gifקודש לקודש ביום בהיר

אני הבנתי. להגנתי אומר שאני :רוסי (אסתכן במחיקת ההודעה על "חשיפת אנשים") וחילוני מלידה ועוד לפני (חשפתי עוד אנשים) הבנתי מיד ואף הזדהיתי עם חלקים אחדים (הוספתי רווח בשביל ספל חמאה)http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=107689 מעניין שאנשים אינטליגנטיים כמו ספל חמאה לא הבינו ואיש (ככל הנראה) לא אינטליגנטי התנפל עם קללות ממש... דורכת על יבלות?
>חובב סימני פיסוק< P.S גם בכרטיס המזורגג שלי אין שום דבר חוץ מהניק המחורבן ({;

לילית3

New member
לא, לא! אתאיסט הוא האלוהים. במיוחד

אחרי שקראתי את ההודעה שלך. לייזר יכול להיות בתפקיד הבן, מאיה המדונה אתאיסט, אתאיסט אל חנון ורחום ארך אפיים ורב חסד ואמת.... <לילית מבקשת התתחשבות במקרה שהיא לא ציטטה נכון- אחרי כל כך הרבה שנים, קשה לזכור כל מילה>

MAYA20

New member
תודה על המינוי

אבל אם יהיה לי ילד אני מעדיפה להנות קודם.

למעלה