ריב מהיר מידי

shimon147

New member
ריב מהיר מידי

אז אחרי חודש שאנחנו מוגדרים זה כבר הריב השני שלנו על אותו הדבר
יצאנו כל אחד למקום אחר ושזה קורה אנחנו תמיד נפגשים אחר כך ולא ראיתי אותה יומיים משהו שהוא לא רגיל שתיתי אולי טיפה יותר מידי ושיגעתי את חבר שלי שאני רוצה ללכת הבייתה מכל זה נוצר הריב יש לה קטע כזה שכשהיא חוזרת מיציאה והיא כבר בבית היא לא תרד אז אני אחרי שנלחמתי להגיע והכל רשמתי לה שאני בדרך והיא אמרה לי שהיא כבר עולה הבייתה ושלא משנה התעצבנתי ודיברתי אלייה לא יפה זה ואז נפגשנו ודיברנו על זה אז גם יצא מצב כזה ששיקרתי לה שאמרתי שלא הייתי שיכור ואז כי אני לא יודע לשקר אמרתי לה שכן הייתי קיצר זה יותר הסתבך והיא בהרגשה שהיא לא רוצה להמשיך את זה אני לא יודע מה לעשות בשביל להחזיר את זה או להוכיח לה ואולי בכלל עדיף שלא נמשיך ? לא יודע אני חי בבועה של רגש סוחף משהו שהוא לא רגיל ומוזר לבן אדם שהיה סטוציונר במשך שנה ולא רצה להכיר במונח הזה שנקרא חברה אחרי שהאקסית שלי האחרונה בגדה בי אחרי שנה ושבע
אז מה עושים במצב שבו ניקלעתי

lolypop6

New member
קודם כל אתה צריך ללמוד לשלוט בעצמך.. כנראה

שהבחורה נעלבה ממך מסיבה שלא ידועה לי (כי לא ממש הסברת) ובמקום לדבר איתה על זה כמו אנשים בוגרים אתה דיברת אליה לא יפה ושיקרת לה..
אחרי שתתחיל לכבד אותה, ולנסות להיות קשוב למה שעובר עליה אולי תצליחו להחזיר את זה.. קודם כל תתן לה קצת זמן עם עצמה וגם אתה צריך לחשוב קצת לבד על ההתנהגות שלך ואיך אתה משפר אותה..ואז תדבר איתה, בצורה בוגרת, ותסביר לה שאתה יודע שהתנהגת לא ממש בסדר ושאולי פגעת בה בגלל זה, ואתה מקווה שהיא יכולה להבין את זה ולסלוח לך.. ופשוט תגיד לה מה שעל הלב שלך, תהייה אמיתי, תפסיק לשקר! זה לא בוגר ולא ראוי, ולא יעזור לפתור שום ריב אלא רק יכניס אותך לעוד ועוד פיצוצים ואז אני לא יודעת כמה הקשר הזה יוכל לשרוד, או קשר בכלל.. מקווה שתצליחו להבין אחד את השני ובהצלחה:)

אתה אולי לא שם לב אבל היא

משלמת את המחיר שבבגידת האקסית שלך. וזה לא פייר.
צא מהקטע של האקסית, די מספיק, היא היתה וטוב שהיתה ושם היא צריכה להשאר - בעבר !!
אתה עכשיו עם בחורה שאתה מאוד אוהב ולא יודע איך לתקשר איתה, אז להעמיס על זה את המחיר של האקסית? בשביל מה?
הרי את האקסית אתה כבר לא מחשיב בכלל היום, אז למה היא צריכה בכלל להיות ברקע?
אז אתה פוחד שגם הנוכחית תבגוד?! הרי אתה עושה את כל הדברים כדי שהיא כן תקום ותלך, אז למה שהיא תישאר? כי?

אתה לא סומך על הבחורה הנוכחית ולא מאפשר לה להכנס אל תוך חייך ובגלל זה מתחיל בשקרים והתנהגות לא נאותה.
אז במקום לבנות, אתה הורס. למה? בשביל מה זה טוב?

היא רבה איתך? קצת בצדק, היא לא מרגישה שאתה שם איתה בכלל (ללא קשר לאקסית, כי לא הסברת לה אלא לנו), אתה לא סופר אותה ומתנהג כמו שמתנהג,
אז למה שהיא לא תנסה למצוא את כל הדרכים, הלא נכונות, כמוך, לתקשר איתך כמו לריב איתך כי אתה לא מקשיב לה ומשקר לה?
עצם העובדה שהיא רבה איתך, כבר אומר שאכפת לה, אחרת, היא היתה עוזבת הכל הולכת. תסכים איתי שלא היית יוצא עם בחורה שמשקרת לך ומעמיסה עליך מחירים שלא אתה צריך לשלם אותם. ובטח שלא מתנהגת איתך כמו שאתה מתנהג עם הבחורה הנוכחית.

אתה מבריח בחורה שאתה מאוד רוצה, ועוד במודעות מלאה. למה?
אתה הרי אומר שהיא סוחפת אותך ויש לך רגש חזק אליה, אז אולי תלמד איך להכיל נכון את הרגש הזה כדי שיהיה קשר כמו שצריך?

Megie

New member
לומדים להבא

כל ההתנהלות נשמעת לי ילדותית ולא בוגרת..אתם מעט מדי זמן ובתקופה כ"כ קצרה לא מתנהגים בצורה כזאת..
אתה יכול לנסות לדבר איתה ולהסביר שהבנת שלא היית בסדר, ושאתה באמת רוצה לנסות וחבל להרוס הכל.. באותה נקודה היא עלולה לסרב, אם כך תצטרך לקבל את זה ולהמשיך הלאה.. זה לא משנה שהיית סטוציונר כל עוד הבנת שאתה רוצה משהו רציני..זה בעצם תלוי בך בעיקר..
ועצוב לשמוע שנבגדת בעבר, אני בטוחה שהיה לך קשה לגלות ששיקרו לך..אז זה לא יהיה הוגן לעשות את זה לאחרים-במקרה שלכם שיקרת לה, על זה אתה צריך לעבוד כדי לבנות איתה שוב אמון (אפילו שהשקר קטן-זה עדיין שקר)

תיהיה בוגר, תיזום שיחה ותסביר את הדברים, חבל להפסיד משהו שנראה לך פוטנציאלי לעתיד

למעלה