ריבת משמש

avitar34

Member
מרכיבים

חצי קילו מישמש טרי ללא הגרעינים
רבע כוס סוכר


אופן ההכנה

רוחצים את המישמשים ומייצרים שיכבת מישמש וסוכר בקערת נירוסטה גדולה ומניחים ללילה אחד.
לאחר מכן יוצקים את התערובת לתוך סיר סולתם.

מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה עד שהמישמשים מתרככים והופכים לשקופים והמיץ מתעבה.
בוחשים מידי פעם כדי למנוע הידבקות המישמשים לתחתית הסיר.

מצננים את הריבה בסיר ולאחר מכן מוזגים לצנצנת זכוכית.

בתאבון
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה