ריבועי קאנג'י

semuelf

New member
ריבועי קאנג'י

מימשתי את האופציה לריבועי קאנג'י בדפי התרגול שלי. אני משתמש בזה, וזה באמת נהדר כשיש לך ריבוע שבתוכו צריך לכתוב את האות. אני מקווה שכתב היד שלי ישתפר כתוצאה..
אני מצרף לינק, בתור פרסומת עצמית חסרת בושה. יאללה. לפרויקט הבא. מישהו מכיר מילון יפני-אנגלי באינטרנט שאני יכול לשדוד? אני רוצה ליצור "לזכור את המילון", שזה מילון יפני-אנגלי מסודר לפי היסייג. כלומר, כשבנאדם ילמד אות, יהיה לו 8 מילים לדוגמא כולם עם האות ועם קאנג'ים שהוא מכיר כבר. בשביל זה, אני צריך מילון שאני יכול לקחת ולעבד. עזרה?

Tenguy

New member
עם אדובי רידר 7, עדיין אינני רואה את הקאנג'י

מה יכולה להיות הבעייה שלי ? אני משתמש בפיירפוקס שרץ על פדורה (גירסה לייט של רד-הט)

semuelf

New member
תנסה להתקין

את חבילת הפונטים האסיאתים של אדובי. (לינק באתר המייצר את הדפים) אם שום דבר לא עוזר, אתה יכול להשתמש בתיבת הסימון "embed font". אבל אם זה מסומן נוצר קובץ 4 מגה, ולוקח לשרת הרבה זמן להכין אותו - אז נא תשתמש רק אם באמת שום דבר אחר לא עוזר.

RoyalMoon

New member
מילון?

אתה יכול להשתמש בבילון 7... עם אתה רוצה אז אני יכול לתת לך לינק להורדה ישירה עם קראק...

semuelf

New member
אני מעדיף לעבוד חוקי

וחוץ מזה, המילון שלהם הוא בטח בפורמט שידוע רק להם, ולא משהו שאני יכול לקחת ולעבד.

RoyalMoon

New member
כן אתה צודק...

טוב... אני מנסה לחשוב על משהו... אבל אין לי רעיונות... אהה! אולי תכתוב מילון בעצמך??? איזה שפות תכנות אתה מכיר??? אני חושב שיהיה קל יחסית לעשות את זה עם C# או VISUAL BASIC!!!... מה אתה חושב???

RoyalMoon

New member
נ.ב.

למה אתה קורא לזה טיפשי??? זה נראה לי רעיון נהדר! אולי אני אפילו אדפיס את זה כדי להתאמן! אם לא אכפת לך כמובן... השאלה היחידה שלי היא: מה עם אלו שלא יודעים את הקאנג'ים של המילים הללו???(כמוני למשל)

semuelf

New member
חסר לי חיים?

יש לך מושג מה זה לכתוב מילון בעצמך? כמה שנות אדם דרושות כדי לאסוף את המילים? כמה ידע דרוש כדי לתרגם? לא תודה. אני מעדיף לעשות דברים מועילים אחרים. ואם אתה חושב שזה קל - אתה מוזמן להתחיל. כשתגמור (...) תביא לי ואני אשתמש.

semuelf

New member
נראה טוב

הכרתי את המילון, (את האתר שלו) אבל לא ידעתי שהוא נותן את המילון עצמו חינם. אשב היום בערב ואנתח את הקובץ. לא אמור להיות קשה לטפל בשני סוגי הקבצים. אני רק צריך להחליט איזה מהם מתאים לצרכי. תודה.

למעלה