ריבוי פנים....

אני אומר לך מה מתערב......

אני פשוט מחובר לצד הנשי שבי!!! (יווווו איך אני אוהב לומר זאת) אריק המתוק

שלגיה 13

New member
זה תלוי בסיטואציה....../images/Emo132.gif

בזמנים קשים דברים נראים כמו קשר של פלונטר, ובזמנים טובים ושפויים זה נראה כמו סבך עצים ביער..... ואתה, מה שלומך?

Kטלנית

New member
דולה... אישה מקסימה בהתהוותה../images/Emo13.gif

מקסים , פשוט מקסים. היכולת שלך לכתוב את זה כך ולתאר מה שהרבה מרגישים כתיבה זו מתנה ענקית ויש לך אותה בגדול. נהנתי לקרוא ולהנהן בראשי מה שאומר שאולי אין קשר לגיל אלא לאיזה תהליך שאנחנו עוברים בחיים. ב ה צ ל ח ה בהכל. ושבת שלום

מדהימה

האישה בהתהוות הזו
מדהימה עוד יותר הכתיבה שלה
והכי מדהימות התובנות שלה

אלה43

New member
מדהים איך במילים

תארת כל כך יפה ונכון. אני עברתי את ה-40 ועדיין יש בי מישהי שאנ זוכרת מלפני הרבה שנים, שלא הצלחתי להוציא. אותה אחת שצוחקת לחיים בצחוק גדול, מבלה ונהנית. אהבתי. המילים שלך עזרו לי להתבונן אל עצמי שוב. להזכיר לי. תודה

vered 37

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo25.gif נהנתי

לקרוא כל מילה בשקיקה ...העיניים רצו במהירות לקרוא את המשפט הבא בתיאור המקסים שלך.. ובמיוחד אהבתי שאת מדגישה את שמך דולה כשאת עומדת לתאר את הצד הבא בהתהוות שלך... הדגשת השם דולה ולא המילה אני מעידה שאת אוהבת את דולה וזה אדיר בעיניי. דולה דולה אין כמוך ..אשה מקסימה תיארת כה יפה את מי שאת ואת כל הצדדים שבך.. כתבת מקסים, אמיתי ועם המון כנות .... הזדהתי מאד !!! מאחלת לך להנות מהאני שלך על כל צדדיו ואותו האיש שיגיע ישמח לקבל ולאהוב את דולה ולהנות מכל צד וכל צבע בה . אהבתי מאד..
ואני קצת מתלהבת יתר על המידה ..(מותר נכון ? )

כמה מרגש,כנה ואמיתי....גיל 40 לא

פעם קראו לזה משבר גיל ה - 40 ואני רואה בזה צמיחה של גיל ה - 40! מתחברת לכל מילה...נכון שכייף לגלות ולהתגלות בפני עצמך והכי כייף לאהוב את עצמך! בילבי מתאהבת סידרתית.... אבל... רק בעצמה...

noali

New member
../images/Emo20.gif

מקסים בדיוק כמו הנשמה הקסומה המתהווה ורבת הפנים שבך

ש י ר ה 42

New member
כתיבה מדהימה ועוד יותר../images/Emo140.gif

התובנות של האישה בהתהוות. תובנות גיל הארבעים ולא משבר גיל הארבעים, וזה מה שיפה וזה מה שאהבתי לקרוא. ואצלי זה עדיין נמשך, תהליך של ללמוד אותי מחדש כל יום, כל דקה. איך מכל צד שציינת עולה דמות משולבת, אבל בהתהוות= אהבתי את המילה הזו. כנראה שהתהליך לא מסתיים לעולם, הוא משתנה ומתהווה יחד איתנו. בהצלחה לך

r o n35a

New member
ריבוי צבעים

כתבת מקסים. כולנו מחזקים בתוכנו קשת רחבה של צבעים. בכל פעם אנו מפנים גוון אחר בהתאם למקום, סיטואציה שבה אנו נמצאים. גם מערכת יחסים מתחילה בצבע אחד ולאט לאט מתגלים יתר הצבעים. מה שנותר להחליט האם התמונה יפה בעיננו. לעיתים בעקבות משברים, אסונות, תהליכים בחיים, הצבעים מתערבבים ויוצאים גוונים חדשים. ברורים יותר ,חזקים יותר ובעיקר שונים. מאחל לך שתמצאי את האחד שידע להתמזג עם כל הצבעים והגוונים שבך.

ת י א ה

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גם לי יש ריבוי פנים הבוקר
את כותבת נפלא.

destiny36

New member
הגבתי עכשו כי אתמול הייתי ..

אחרת? גם לקרא דברים אפשר כשאת כזאת ביום כזה ולא ההיא של האתמול
קראתי אהבתי הסכמתי ואוהבת את כתיבתך.

G a v ® i e L

New member
מאוד מצטער לאכזב אותך, אבל...

זה נשמע לי נורמלי לחלוטין
במיוחד בתקופות מעבר, וגם אם לא... אולי בגלל שאין כרגע את האזון ההוא, בין השכל לרגש, כן כן, השכל והרגש, עושים את המלחמות שלהם בתוכך ואת קוטפת את הפירות. תמיד תוכלי לעזור לאחד מהם לנצח, כלומר לשכל, אבל תדחי את זה, כי זה כזה מדגדג כייפי כשהם רבים !

שלגיה 13

New member
אישה אמיתית../images/Emo140.gif

אני גם מרגישה שהתחלתי בשנתיים האחרונות תהליך שכזה. זה תהליך איטי אבל מהנה ברובו, וכעת מגיעה למצב שלא רוצה לחזור לשנות העשרים שלי! יש הרבה רוגע בלהבין את החיים, בלראות את המצב יותר בבהירות. זה נותן הרבה כח. זה גם נהדר לקבל פדבקים חיוביים על כל פנים שמתגלים בי.

למעלה