ריבוי עכברים

DRUMLINE

New member
תגובה.

בתור אחד שלמד (ולעיתים עדיין לומד) על השפעת הקור על גוף האדם וחיות אחרות (בעיקר דגים). אז נכון שבטמפ' מסויימת הקור יכול להיות בין 10 (אם לא ה5) דרכים הכי כואבות וארוכות למוות. אבל זה לא הטמפ' המדובת, הטמפ' של המקפיא היא בין המינוס10- מינוס 25 (ולעיתים גם מינוס 30). בטמפ' כזאת, תוך שניות החיה נכנסת לאפטיות מטורפת, ולמרות שהיא עדיין בהכרה (אני משאר שלוקח להם יותר מדקה או אפילו יותר מ2 כדי "להרדם") היא לא מרגישה כלום, לא משנה מה תעש לה, אפילו אם תכניס בה סכינים במקומות שלא יהרגו, ורק יכאיבו ממש, יכול להיות שאתה תראה תזוזה, אבל זה בגלל שאתה כנראה נוגע במרכז עצבים (כמו שנותנים מכה עם פטיש על הברך), ולא בגלל כאב. לדוגמא (למרות שהיא לא מוצלחת במיוחד), אני בטוח שלכולם הרגל "נרדמה" בעבר, אז בפעם הבאה שהרגל תרדם לכם (ובאמת שהיא תרדם לכם, כשלא תרגישו כלום, אפילו לא את ה"נמלים" האלה), תתחילו לתת מכות ממש קטנות על הרגל, אתם לא אמורים להרגיש כלום, אם יש לכם אומץ אתם גם יכולים להכניס מחט לרגל (רק למס מ"מ ספורים!), או אפילו לחתוך את הרגל, גם אז אתם לא תרגישו כלום. אחרי שעשיתם את זה תתארו מה קורה לעכבר שהמוח שלו "נרדם" פי כמה ממה שהרגל שלכם נרדמה.

אהלן דרמליין

אני לא ניסיתי אבל אנשים שניסו,אמרו לי שהכניס עכבר למקפיא בתוך קופסא ואחר שעה חזרו וראו אותו מתרוצץ ומנסה לצאת... ניסית את זה פעם?

שכחת פרט קטן..

זה רק הגדולים. יש הבדל בין מיתה בהקפאה של ולדות ושל פרטים בוגרים. כמה שהפרט יותר צעיר - ככה הוא מת מהר יותר וסובל פחות.

אני מסכים איתך..

לכן רשמתי שעד 4 ימים זו שיטה אפשרית/מתקבלת על הדעת ולאחר מכן פסולה.

DRUMLINE

New member
לא עם עכברים.

אבל זה לא הגיוני... ההלם שהחיה נכנסת אליו כתוצאה מהפרשי טמפ' כל כך גבוהים מעלף תוך דקות. יכול להיות שזה קרה בגלל שהמקפיא לא היה סגור או משהו כזה...

היי

בקשר להקפאת העכבר,אני אנסה לברר את זה טוב יותר עם עוד אנשים,אבל אם אתה אומר שכמה דקות,אז כמה?

naja

New member
זה הגיוני וזה נבדק בעבר.

לפני לא מעט זמן, היו באחת האוניברסיטאות עודף של מריונים או ירבועים והחליטו להקפיא אותם כדי שישמשו מזון לדורסים. כעבור 4 ימים גילו שחלקם עדיין בחיים. אם אני לא טועה מאוחר יותר המידע הזה שימש כבסיס לעבודת מאסטר או דוקטורט.

DRUMLINE

New member
ממש מוזר

למה אתה מתכוון "חיים"? רצים ומשתוללים? או באפטיות עמוקה? ומה הייתה הטמפ' של המקפיא?

naja

New member
הטמפרטורה הייתה 20-.

לא יודע מה היה מצבם, אבל הם היו חיים.

למעלה