ריבוי אופציות

אושר מ

New member
אז תוותר על האקסס. לא רלוונטי בכלל

אצלי הוא חובה... אבל אם אתה לא חייב אל תקח.

האגס 1

New member
אם הוא לא רלוונטי

אז באמת אני הולך לוותר עליו. (ליתר בטחון תספרי לי איך זה
)

De-Panther

New member
תוותר על הקורס הזה... זה משהו לא...

שימושי לרוב האנשים אם היה לי כוח הייתי מסביר למה זה כן טוב... אבל לרוב אקסס פשוט לא טוב
ואתה צריך קורס להכרת המחשב ואם יש לך בעיות ואתה לא מבין מה מדברים איתך תשלח לי מסר ואני אענה לך ברגע שאני אראה את המסר בכלמקרה כל טכנאי הוא כמו כל טכנאי אחר... כמו מוסכניק ככה גם טכנאי מחשבים... צריך לדעת לדבר איתם
והם אוהבים להשתמש בשמות בומבסטיים

האגס 1

New member
walla

מה כ"כ רע באקסס? אומנם אמרו לי שהוא קל, אבל כבר מזמן התברר שכל מיני קורסים שאומרים לי שהם "קלים", ומתברר שהם פלונתר נפשי ומנטלי. את הקורס במוסיקולוגיה אני מאוד רוצה לקחת, אבל במזכירות לא יודעים בינתיים אם הוא פתוח לתלמידים מחוץ לחוג. זה דורש אישור את המרצה עצמו (סרוסי), והוא יהיה שם רק ביום הראשון לימודים (יום ראשון). בלי קשר הייתי רוצה לדעת שאני יכול לקחת את הקורס, אבל מתברר שזה יוצר אפקט שרשרת בשאר המערכת (אם אקח את האקסס, כמובן). לא שמעתי על הקורס של רויטל סלע-שיוביץ בקרימינולוגיה (אבל אני צריך עוד שתי נקודות בפקולטה לחברה, השאלה אם זה נחשב לחברה) - וחוץ מזה אני בהחלט אשמח לעוד
ים!

shellyland

New member
זה נחשב לחברה

ויש לה כמה קורסים, כולם קשורים בפשיעה וסטייה. מאוד מעניין. בדוק בשנתון. לקראת המבחן אני אתן לך מלא סיכומים ותרגומים.

האגס 1

New member
עכשיו עיינתי בזה ובקורסים נוספים

ואני באמת חושב להירשם לזה - למזלי זה גם לא מתנגש עם הקורס היחיד שיש לי בינתיים בסמסטר א' (כן, היו הרבה כאלה. מה יש לכל המרצים עם יום רביעי ב-10:30?) מה שבכל-זאת מרגיז פה - זה בקשר לחוג אחר: ניסיתי להירשם לאחד הקורסים של תקשורת (בשביל המכסה למשלימים שלי שאני צריך לקחת מחברה - נותרו לי בזה עוד שתי נקודות בלבד). עכשיו חזרתי מהמזכירות שלהם, ואמרו לי שם שאני אבוא רק בשבוע הבא (אחרי שהלימודים כבר מתחילים!) כדי לראות אם יש מקום.

shellyland

New member
אתהיכול גם לקחת קורס

של מרכז לייפר. יש להם קורסים מגניבים. הם אישרו לי השנה לקחת קורסים ל-MA.

האגס 1

New member
את מחמיאה לי היום

מתברר שגם הקורסים שהמלצת לי עליהם, של רויטל סלע-שיוביץ, הם בכלל של MA, ואילו אני ב-BA.

הלימודים מתחילים

ואני כבר מתה לסיים את השנה השלישית ללימודי משפטים. מרגישה שאני רוצה להיות כבר מעבר, מצד שני מרגישה שיש לי עוד הרבה דברים שאני רוצה ללמוד. תקופה טובה, ללא ספק.

למעלה