ריבאונד...

linalina1

New member
ריבאונד...

שלום לכולם... יצאתי עם מישהו מקסים לפני כמה זמן. התחלנו הקטע ידידותי (מבחינתי לפחות) והייתה כימיה ממש טובה. הוא היה בערך חודש אחרי שהוא נפרד מחברה שלו שהוא היה איתה 3 שנים וידעתי שזה אישיו... יום אחד כשבאתי אליו הוא נישק אותי בהפתעה ומשם זה די התפתח לכיוון פיזי יותר ולא ממש שלטתי בעצמי... נפגשנו סה"כ 4 פעמים בערך (באמצע היו הפסקות ארוכות כי שנינו היינו בחו"ל לתקופות..) וזה הרגיש שזה מתקדם נורא מהר. בכל מקרה דיברנו כל יום וממש הרבה ואם לא דיברנו איזה יום, הוא היה מציין את זה. נסעתי שוב לחו"ל לשבוע ועוד בימים שלפני שנסעתי הרגשתי משהו באנרגיות שלו כלפיי שדועך. ובאמת, כשנפגשנו כשחזרתי הוא אמר לי שהוא עדיין חושב על האקסית והוא מעדיף לסיים. כל המפגש "פרידה" הוא לא הפסיק לגעת בי והוא לא רצה שאני אלך. הוא אמר שאם זה היה אולי בזמן אחר זה היה עובד... לא הייתי כל כך מופתעת כי די ראיתי את זה בא, וכשאמרתי שאני בטח הייתי מסיימת את זה בקרוב בכל מקרה בגלל הבעיות מחוייבות שיש לי הוא אמר שהוא לא היה נותן לי ללכת. הוא די חתר למגע ואני התנגדתי ובסוף הפסקתי את זה והלכתי.
מאז שלחתי לו הודעות פעמיים כי הרגשתי מוזר שהפסקנו לדבר למרות שלפני היינו מדברים המון. ואז כשראיתי שרק אני שולחת הודעות, הפסקתי. מאז עברו כמעט שבועיים והוא לא שלח שום הודעה.
עכשיו כמובן שאני לא מפסיקה לחשוב עליו וממש נלחמת בעצמי לא לשלוח לו הודעה. לא היו לי הרבה מערכות יחסים בחיים והוא באמת היחיד שהרגשתי שמשהו איכשהו עבד איתו וזה כל כך מתסכל שזה מה שהיה למרות שכאמור צפיתי את זה.. אני תוהה אם לדעתכם יש סיכוי שאולי כשיעבור קצת זמן הלב שלו יירפא והוא יחזור אליי או שאין סיכוי ואני צריכה למחוק אותו..?

hidden message

New member
יש סיכוי

אבל למה את רוצה להיות אם מישהו שלא בטוח שהוא רוצה להיות איתך? שמסוגל לנתק ממך לגמרי את הקשר? שתוך כדי שנישק ונגע בך חשב על בחורה אחרת?

hidden message

New member
אם=עם* רק עכשיו שמתי לב

KhaIeesi

New member
ואם.. ואולי...

לצערי, הוא לא מעוניין. לא הייתי אומרת שהבעייה אצלך, כי הוא אחרי קשר 3 שנים וכנראה עדיין לא המשיך הלאה או שמבחינתו את לא מספיק "הסחת דעת חדשה" מהקודמת.

תמשיכי הלאה..

איך בדיוק

ציפיתם שזה יעבוד?

את הריבאונד שלו, נוסעת לחו"ל, חוזרת מחו"ל, אחר כך הוא נוסע,
לך יש בעיות מחויבות ועוד ועוד.
שניכם צריכים קודם כל להחליט שאתם באמת רוצים ולהפסיק לשחק כמו ילדים קטנים בחתול ועכבר.

גילת22

New member
לא להכניס הראש בריא למיטה חולה

אם הרגשת שמשהו איכשהו עבד איתו, את תרגישי את זה גם עם מישהו אחר.

אל תחכי לאף אחד, אני אומרת לך את זה מניסיון- שום דבר טוב לא יוצא מזה.
כשהייתי בת 25 היה לי סיפור דומה.. והיום במבט לאחור- זה היה בזבוז זמן.

בואי נגיד ככה- אם זה נועד להיות, זה יקרה בין אם תחכי לו או לא תחכי.
אז עדיף שפשוט תמשיכי הלאה..
הוא צריך לפתור את האישיו שלו, כנראה להיות לבד..
אל תשימי את עצמך אף פעם במקום שני.

וסתם כי בא לי להוסיף:
בקשר לבעיות מחוייבות שלך. אצל נשים בדר"כ נעלמות כלא היו ברגע שאנחנו פוגשים מישהו נכון, להבדיל מגברים..

שלום

אולי תנסי לשלוח הודעות אבל לא יותר מדי, כך שתיצרי את הקשר מחדש יותר לאט ותקדמו אותו בהדרגה. אולי אז יהיה יותר יציב.

הריבאונד הזה לא פותר כלום, מנסיון

אחרי פרידה של קשר של כמה שנים, כלום לא עוזר לשכוח, רק הזמן...

ושלוש שנים זה סביר לקשר ובטח הוא קצת הרבה עדיין חושב ויחשוב עליה, זה שהוא יוצא עם אחרת, זה לא ישכיח ממנו את הבחורה שנפרד ממנה

הוא צריך לקחת לעצמו פסק זמן מקשרים עד שהרגשות שלו להיא יתחילו לדעוך, כי אחרת גם אם הוא ייצא עם אשת חלומותיו, הוא עדיין לא יתן מעצמו לקשר הקיים, כי המוח והרגשות במקום אחר.

ואת....נכנסת למים עמוקים, כי זה באמת אישיו גדול להתחיל קשר אחרי פרידה של קשר ארוך, הוא לא יהיה איתך במאה אחוז, עד שיעבור לו

מה שאת כן יכולה לעשות זה להיות ידידה שלו אם את מעוניינת בזה, ולעזור להרים אותו, ולזה צריך הרבה סבלנות וכיפוף ראש, אם לא יכפאת לך להיות עם מישהו שחושב על מישהי אחרת עד שזה יעבור לו, סבבה, אם לא, לכי תחיי את החיים שלך עם מישהו אחר שלא מסובך עם רגשות ומחשבות על בחורות אחרות

אני התחתנתי עם הרייבאונד

הכרנו כשבועיים אחרי פרידה ממשהו שעמדתי להתחתן איתו.

אנחנו נשואים כר 9.5 שנים +2 ילדים

בהצלחה

uncle creepy

New member
היי...

רציתי לציין שאני מתמודד כרגע עם אותו מצב (לסבול מהיותי ריבאונד) ואני מבין מה קורה לך.....
ברוב המקרים לצערי, ונשמע שגם לצערך - זה לא עובד.... שיהיה בהצלחה ותמשיכי הלאה בכל הכח :)

Apotheosis

New member
את מכורה לדייטים.

כל המפגש "פרידה" הוא לא הפסיק לגעת בי והוא לא רצה שאני אלך. (האם הוא נע לך גם בלב? וכמה מהר את מתמסרת כמו בומרנג עבור מישהו שאת כתבת בעצמך שעדיין שקוע באקסית שלו ובמערכות יחסים קודמות ומנסה להוציא ממך קצת "מגע" ולא אהבה?

הוא אמר שאם זה היה אולי בזמן אחר זה היה עובד... (תירוץ זה הזמן הלא מתאים - פועל תמיד על הצד החלש..)

לא הייתי כל כך מופתעת כי די ראיתי את זה בא, (יפה)

וכשאמרתי שאני בטח הייתי מסיימת את זה בקרוב בכל מקרה בגלל הבעיות מחוייבות שיש לי (אז גם לך יש בעיות בגלל שאת בריבאונד ? כן. חפשי לך מישהו אחר - ואין כזה דבר "
"לחכות" שהוא יחלים מהאסית שלו - מאחר ואם אחרי 4 חודשים בדיוק - התחושה הזאת לאקסית שלו לא עוברת - הוא יחפש מישהי שדומה לה - ויתייחס אלייך כמו שהתנהג אליה - לכן , המשיכי הלאה - עד כמה שזה קשה - כשיש בך תלות למשהו - יש גם מישהו שידע לנצל את זה - תלמדי לסמוך על עצמך - להקיף עצמך בחברים ומשפחה ואז תכירי בחור באמת נחמד - זה קורה בהמון הודעות - אתן י ו ד ע ו ת מה קורה - ואתן פשוט מוותרות או מתייאשות וכותבות את התסכול בכל מקום - הגיע הזמן שתתחילו להתעורר הגבר הוא בבון תחמן שמנצל את עצמו כי את רוצה אהבה ותונה יותר מידי מהר - והוא רוצה סקס ושקט - יותר מהר ממך.\
אז מה עושים?

"הוא אמר שהוא לא היה נותן לי ללכת. (אז למה הוא נתן לך ללכת?)

הוא די חתר למגע (וזוהי הסיבה)
ואני התנגדתי ובסוף הפסקתי את זה והלכתי.

את די ענית להצמך. בהצלחה ב"דייט" הבא - פעם הבאה את יותר חכמה.

בהצלחה:)

Apotheosis

New member
אזעדיף להישאר עם מישהו שתומת לבו נתונה לאחרת?

קשה להיפרד - כי את מכורה לחיבקים ולמילות עידוד - כשיהיה לך ביטחון עצמי - את תמצאי מישהו שיש לו גם ביטחון עצמי ולא יהיה לך כ"כ קשה להיפרד - זה גם לא אמור להפוך אותך לאפאטית - פשוט לחכמה יותר בדייט הבא.

למעלה