ריאן

linkinpark17

New member
ריאן

יש לי שאלה...עד היום לא הבנתי אם לריאן יש עבודה ואם כן אז מהי... אשמח אם תענו לי

almog500

New member
../images/Emo26.gif

בעונה הראישונה הוא עבד במיסעדה אני חושבת ובעונה השניה אני חושבת שהוא לא עבד...

../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif

בעונה הראשונה הוא עובד בקיץ במסעדת ה"קב-שאק" ושמתחילים הלימודים הוא כבר לא עובד שם. בעונה השניה הוא עובד בתור פועל בניין בצ'ינו במהלך הקיץ ואז שתרזה מספרת לו שהיא הפילה את התינוק הוא עוזב את העבודה וחוזר לצ'ינו וללימודים.

Tinty

New member
מיכל ואלמוג, פתחתי את ההודעה לפני

כחצי שעה והתחלתי לכתוב תגובה לה, כשלא היה לי מושג שבינתיים כבר עניתן לlinkinpark17. מצטער

Tinty

New member
בעונה הראשונה או השניה?

בפרק 105 ריאן החל לעבוד במזללת לובסטרים באזור המזח של ניופורט (שם פגש את הבוס הפסיכופת שלו, דוני), אך לאחר מספר פרקים עזב את העבודה ובפרק 109 החל ללמוד ב"הארבור" (ביה"ס היוקרתי בניופורט). בפרק 201 אנחנו פוגשים את ריאן בצ'ינו, מנסה לפרנס את תרזה והעובר באמצעות עבודה כפועל בבניין. בסוף 201 הוא חוזר לניופורט, וב202 הוא מתחיל ללמוד במסגרת השנה החדשה ב"הארבור".

נצל"ש-אדם וריצ'ל בטין צ'ויס אוורד

אני יודעת ששמתי כבר לינק להופעה של אדם ב"טין צ'וייס אוורד" אבל עכשיו יש לי קובץ גם עם, ריצ'ל מקבלת את הפרס יחד עם צ'אד מייקל- מורי וגם מישה מנחה קטע מהטקס. החלק הראשון- החלק שאדם מקבל את הפרס http://oc-t.org/vmw/i/cast.tca.081605.01.zip החלק השני-עם ריצ'ל ומישה http://oc-t.org/vmw/i/cast.tca.081605.02.zip

וחוץ מזה- קצת חדשות../images/Emo26.gif

ב-6/9 ריצ'ל בילסון תופיע אצל ג'י לנו. וב-8/9 יום הפרימיירה של הפרק הראשון לעונה השלישית, כל הקאסט (פיטר,קלי, מלינדה,בן,אדם,מישה וריצ'ל) יופיעו בתוכנית של אלן דג'נרס. אם יהיה לי לינקים ל-2 ההופעות אני אשים אותם בפורום. ודבר אחרון-היום נכנסתי לאתר של פוקס, וראיתי את לוח השידורים לעוד שבועיים, איזה כיף היה לראות את זה

shawn 1

New member
תודה! הפרק שבו רייצ'ל בילסון תהיה

אצל ג'יי לנו, יהיה משודר באותו יום גם בישראל (ג'יי לנו יש אותו ביס)??? או שזה יהיה כמה פרקים אח"כ?

אם אני לא טועה

זה בדרך כלל יום-יומיים אחרי שזה משודר בארה"ב, אבל אני לא בטוחה כי אני לא רואה בד"כ ג'י לנו (רק שיש מישהו מעניין), לדעתי עדיף שתשאל בפורום טלויזיה בטח הם ידעו יותר.

למעלה