ריאליטי TV לא ריאלי

lirazלירז

New member
ריאליטי TV לא ריאלי

המציאות עולה על כל דימיון אחרת לא ניתן להסביר איך זה שעושים תוכנית בעשרות אלפי דולרים לפרק על מישהו שלא טרם כלום לאנושות (ואני לא מדבר על יגאל שילון) מלבד היותו WANNABE. ראיתי את הפרק הראשון. הסיבה לבחירה באיש נראית לי כמו בדיחה רעה. "ברגע שהוא התקשר לאישתו / ברגע שהוא לא עשה לנו חשבון / ברגע שהוא לא התבייש ... ידענו שזה האיש". וואו, איזה רגע מדהים זה בטח היה. אולי תתאמצו ותראו רגע שבאמת יכול לרגש ולא כמו שטיפת מוח של כל מה שיגאל יגיד זה בטח MASTERPIECE. אולי סוג אחר של פיס. אקצר בדברי ולא אתפלסף. הנה רעיון לריאליטי TV במציאות שלאנשים אין מה לאכול או שאין להם כסף לבגדים והכנס אותם לעולם של להיות עשיר לחודש. זה יעלה יותר זול מכל ההפקה הגרנדשטותניקית ותבדק אנתרפולוגית איך הם משתנים אם בכלל ואת ההתנהגות שלהם כלפי אנשים ברמתם לאחר ההתעשרות הזריזה והזמנית וההיפך. תן להם באמת לחלום. לפחות שיידעו את הטעם. אני יכול להמשיך ולכתוב אבל יש לי דברים חשובים יותר לעשות. תרוויחו

Boran

New member
שאלה

ומה לדעתך יעשו אותם אנשים עניים / עשירים כשתיגמר התכנית והם יחזרו לעוני? אני מסכים שהמציאות עולה על כל דימיון, זו אחת הסיבות שאני אוהב את הז'אנר. אבל הזאנר מכיל הרבה יותר מהמופע של סטיב (שלפי דעתי בכלל לא משתייך לזאנר, אבל זה דיון אחר)

Gal6

New member
נכון-

כל הזמן לאחרונה אני שומע אנשים אומרים כמה הם שונאים את התכניות האלה ואיזה גועל נפש המופע של סטיב וקחי אותי שרון ופרוייקט Y זה מכעיס!

three

New member
אפשר לדעת למה זה לא משתייך???

נראה לי שזה דווקא הכי משתייך שיש!!!

ofofofof

New member
לפי דעתי זה לא משתייך כי...

זה מתיחה, לא סדרת ריאליטי... לפי דעתי, זה כמו להגיד שפספוסים זה סדרת ריאליטי!! אופיר

Gal6

New member
בדיוק-

צריך לנזוף בתפוז שקישרו אלינו לפורום תחת "המופע של סטיב, לכו לדבר על זה בריאלטי טי וי"

three

New member
ממש לא

זה הריאליטי במיטבו. פה הוא בחיים האמיתיים!!! נראה לי שאת קוראת לזה מתיחה רק בגלל יגאל שילון. אילולא הוא, היית מסכימה שזה ריאליטי.... מה זה בעצם ריאליטי? שאנשי מתנהגים כמו שהם, לא? (יש עוד כמה דברים, אבל זה חוק מספר 1) אז זה השיא של הריאליטי.

ofofofof

New member
אני יסביר לך למה לא...

דבר ראשון - אני בן ולא בת... דבר שני, הדבר היחיד שהוא ריל פה זה סטיב... כל השאר מבויימים! אשתו, הבת שלו, ההורים, כל השחקנים, אפילו הנהג מונית!!! ומה החוק מספר 1 של סדרת ריאליטי - אין טקסטים מוכנים מראש למשתתפים (אני לא מתכוון לג'ף מהישרדות, הוא לא משתתף...) במופע של סטיב, יש כל הזמן טקסטים מוכנים! הדבר היחיד שלא מתוכנן זה התגובה שלו...ומה זה מתיחה? הכל מתוכנן חוץ מהתגובה של הנמתח... יכול להיות שיגאל שילון הבהיר לי את הנקודה שזה לא ראליטי אבל לא בגללו אני חושב שזה לא ריאליטי...

Boran

New member
מסכים עם אופיר

היו לנו כבר כמה דיונים בנושא מה הגבולות של ריאליטי. אני אגיד שוב את מה שאמרתי כבר פעם: בדיון הראשון סיכמנו שאין גבולות ברורים למה זה ריאליטי. הגבולות מאוד מטושטשים. לפי דעתי האישית, סטיב בכלל לא מתקרב אפילו לגבול המטושטש, בגלל שאם סטיב זה ריאליטי, אז גם פספוסים זה ריאליטי. וזה לא- זה תכנית מתיחות. לדעתי ב"ריאליטי" צריכים להיות מתחרים על פרס. סטיב פה לא מתחרה על שום פרס. לדעתי ריאליטי טהור זה מתחרים על פרס, כאשר בסוף כל פרק מנופה אחד המתחרים בדרך זו או אחרת. זה יכול להיות "האח הגדול", "הישרדות", " המירוץ למיליון", "החפרפרת", "איידולז" (כוכב נולד למיניהם), "רצח בעיר קטנה X", ואפילו הרווק/ה (קחי אותי שרון ושות'), למרות שכאן זה פחות ריאליטי מהאחרים לדעתי כי זה יותר הצגה אחת גדולה של אנשים שרק מחפשים פירסום. סטיב לא נכנס פה לשום קטגוריה. כמו שאמרתי בפעם הקודמת שעלה הדיון: ההבדל בין סטיב לריאליטי: "המופע של סטיב": סטיב בלבד אמיתי- כל השאר לא. ריאליטי: הכל אמיתי. המנחה בלבד לא. וגם המנחה, אגב, לא פועל לפי תסריט מדוייק כמו ב"סטיב".

jt7785

New member
ומה עם העולם האמיתי?

אין שם ממש פרס.... זה לא ריאליטי? יש גבול מטושטש, אני מסכים, אבל סטיב זה ועוד איך ריאליטי. אין לי כח להסביר למה, כי אתה פשוט תגיד שזה לא ולא ישנה מה. סטיב זה לא כמו פיפוסים אבל גם את זה נמאס לי כבר להסביר, אתה פשוט לא תקשיב...

three

New member
סטיב זה שיא הריאליטי

כי שם הוא אמיתי כמו שהוא. הוא REAL. בשאר הדברים זה פחות באופן יחסי לסטיב, כי הם יודעים שיש מצלמות ומגיבים באופן שונה בגלל המצלמות...

55

New member
אני לא מאמינה שסטיב לא ידע מכל

הסיפור בחייכם זאת מתיחה אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה קורה מאחורי הקלעים של פספוסים או סטיב

נ1נה

New member
מסכימה איתך ב101%

אוי כמה שאתה צודק... אנשים בארץ היום חסרי כל ואנחנו מתלהבים מכיף שעושים למישהו שיש לו..למה??? למה במקום כל ה 12 מצלמות שעולות כל כך הרבה על איזה איש שיש לו כסף ובית ואשה למה לא לעשות מעשה יפה ואולי אפילו פחות מרתק למישהו שאין לו...אז מה??? אבל זה מבט על עצמינו על העם שלנו כנראה זה מה שיותר חשוב לנו לשבת שעה ולצחוק על חשבון מישהו אחר מאשר להתרגש עם מישהו אחר!

laker000

New member
ריאליטי

בקשר למה שדיברתם האם זה ריאליטי או לא, הנה הגדרה שמצאתי בעיתון לא מזמן בדיוק בהקשר של פספוסים והמופע של סטיב. אמרו שריאליטי טי וי זו כל תכנית טלוויזיה שבה ליוצרי\מפיקי\כתבי התכנית אין שליטה מלאה על מה שקורה בה. כלומר, הם לא כותבים תסריט שקורה במלואו כמו בסדרות טלוויזיה רגילות. במובן הזה המופע של סטיב זה ועוד איך ריאליטי.

Boran

New member
אבל...

אמנם אין תסריט שקורה במלואו אבל בהחלט יש תסריט שנותנים לכ-ו-ל-ם חוץ מסטיב. זה קצת פחות ריאליטי מתכניות בהן אין תסריט בכלל. לדעתי אפילו תכניות רכילות הן יותר ריאליטי מזה.

למעלה