ריאליטי צ'ק

danlevin1

New member
ריאליטי צ'ק

https://www.youtube.com/watch?v=HCryoFcPU_c

הם מתחילים עם THE VOICE???

נחמד לראות את ג'ינה גלוקסן
אבל הם לא אומרים שום מילה על ההופעות השבוע , רק
מי לדעתם צריך להיות הטופ 2 , כולם אומרים אלכס וג'ינה??
הטענה המגוכחת לדעתי שכיילב היה טוב מדי , הופעות
יציבות כל שבוע שכבר לא מרגשות
מה עם זה שכיילב נתן העונה כמה ביצועים להיכל התהילה
של התוכנית
ואלכס לא???
זה לא מדד??

Oukami Kun

New member
נאלץ להסכים איתן בנוגע לכיילב

הוא מאד מוכשר, מאד עקבי אבל הוא ביחס לשני האחרים הוא לא מחדש כמעט כלום. הביצוע של Maybe I'm Amazed באמת היה יחיד במינו אבל מעבר לזה אני מנסה להיזכר במה הוא עוד שר העונה וממש קשה לי. Skyfall, כי זה היה חדשני, Gimmie Shelter עם ג'ס שהיה מצוין ולא בגללו ו...זהו בערך. אה הוא שר משהו של קרי אנדרווד, אבל תהרוג אותי אני לא זוכר מה זה היה.
אהבתי את זה שהם דיברו על מה יקרה עם ג'ינה אחרי הזכיה אבל לא על מה יקרה עם אלכס אחרי הזכיה

בסופו של דבר כל עוד ג'ינה תהיה בגמר אני אהיה מרוצה. גמר של שני הבנים האלה יהיה מעצבן ברמה של הגמר של עונה 10.

jess r

New member
אני אספר לך

הוא יהיה הסטנד-ביי של ג'ייסון מארז.
כמו שיש מחליפים לשחקנים בהצגות - כשג'ייסון חולה או משהו באמצע סיבוב הופעות אלכס יעלה לבמה להחליף אותו

Oukami Kun

New member

לאו דווקא, אני דווקא חושב שמבחינת שוק המוזיקה העכשווי, אלכס הוא הכי marketable מבין השלושה. זה שהוא לא מחדש במיוחד בביצועים שלו לא אומר הרבה, כי פשוט זה הסגנון שלו - השיר המקורי שלו היה סופר מוצלח ואני מאמין שאם יזכה (סבירות נמוכה) האלבום שלו יישמע דומה וימכור ממש טוב. כי השוק עכשיו מאד אוהב סינגר-סונגרייטרז שהם חצי קולים חצי חנונים, שמנגנים על גיטרה ועושים פלצטים כל חצי דקה, AKA אד שירן.

jess r

New member
סופר מוצלח? בוא נעוף

השיר של ג'ינה היה פי מיליון, ואני דווקא חושבת שהיא הרבה יותר שיווקית - היא נראת יותר טוב, היא מגוונת יותר מוזיקלית והיא קטינה - הם אוהבים קטינות

לא השוות אותו כרגע לאד שירן. אני מתעלמת.

דווקא בגלל שהשוק מפוצץ בבחורים כאלו והשיא של הסגנון הזה היה לפני שנתיים בערך, נראה לי שלג'ינה יהיה יותר קל לפרוץ, אין הרבה אנשים במשבצת הרוקרית-אלקטרונית-פסנתר-משהו-מוזר שלה.

Oukami Kun

New member
המשפט הראשון

לא השוותי, אמרתי שהוא על אותה משבצת. כמו דמיאן רייס אי-שם בתחילת העשור הקודם.

בדיוק בגלל שאת לא יכולה לקטלג אותה למשבצת לחברת תקליטים יהיה קשה למתג אותה. ראינו אותה עושה EDM, פופ, קלאסיקות, רוק כבד, רוק אלטרנטיבי, רוק קלאסי וכו' וכו', אז יהיה קשה לייצר איתה מוצר שיתאים לכל הדברים האלה. אבל בואו נקווה שזאת בעיה שהם ייצטרכו לפתור ולא לייצר אלבום מהסבנטיז בשביל כיילב

jess r

New member
זה שאת

לא אוהבת אותם לא אומר שאין לסגנון שלהם קהל יעד

אבל סטטיסטית כן, רוב הסיכויים שהם יעשו קצת כסף מהאלבום הראשון שלהם ואז יעלמו.

SHTRUDIDI

New member
בלי קשר לשיווק אני נוטה לחשוב כמוך

אני לא חושבת שהעונה הזו עשתה מספיק גלים כדי שיהיה להם קל בחוץ.
בנוסף, שוק המוסיקה לא בדיוק מוכר בטירוף.
בקיצור, יהיה מעניין לראות אם מישהו מהם יפתיע ויגיע עם להיט אחרי העונה.
לא הייתי בונה על סינגלי הניצחון

jess r

New member
סינגלי הניצחון לא

אבל השיר של ג'ינה די קליט, אם הם ישכילו לשלב אותו באלבום זה יכול להיות מוצלח.

בתכלס, אנחנו כל עונה משערים ובסופו של דבר, גם פיליפ שיחסית מוכר לא כזה ידוע מחוץ לקהילת איידול.

jess r

New member
המשפט האחרון התחרבש

התכוונתי שכל עונה אנחנו משערים אבל בסופו של דבר מעטים באמת מצליחים בסדר גודל שמצופה מהם.

SHTRUDIDI

New member
זה לגמרי נכון

אבל אחת הסיבות היא גם המוסיקה שבוחרים לאלבום והשיווק שעושים לו.
מה גם, כולנו יודעים שההצבעות לגמרי לא מתרגמות בקניית דיסקים במקרים רבים.

danlevin1

New member
ג'ינה

אני מאמין שהיא תשתלב יפה בתעשייה ותעשה קריירה לא רעה
בטח יותר טובה מקנדיס וקרי שנעלמו לחלוטין

danlevin1

New member
אז אני לא

בקרב שלו מול ג'ינה אז כן , הוא מפסיד לג'ינה בנקודות
אבל ביחס לאלכס הוא מנצח בגדול , כי אלכס רוב העונה עשה את
אותו דבר , באותו סגנון פחות או יותר וכשהוא ניסה לשנות
את השיר זה לא עבד , חוץ מ STORY OF MY LIFE
כל שאר הביצועים היו נחמדים , אבל בלי איזה תחושת ואו , שאתה פשוט קם מהכיסא ומריע
איזה מומנט
לעומת זאת , לכיילב היה כמה מומנטים , הוא עשה דברים בלתי צפויים SKYFALL , EDGE OF GLORY
MAYBE IM AMAZED CHAIN OF FOOLS
ונתן ביצועים מעולים ל DAZED AND CONFUSED STAY WITH ME
FAITHFULLY PRESSURE AND TIME

Oukami Kun

New member
אבל זה הסגנון של אלכס

זה מאד קשה להשוות ביניהם כי לאלכס אין יכולות ווקאליות כמו שיש לשניים האחרים. אני חושב שהחוזק של אלכס הוא בשירים השקטים, וSay Something היה לגמרי מומנט. אני חושב שגם השבוע עם Yellow הוא היה ממש מצוין. יש משהו בפרייזינג שלו שגדל עליי במהלך העונה והתחלתי לאהוב אותו, אבל זה באמת לא עובד עם כל שיר.
מהשירים שציינת שכיילב שר אני זוכר את Chain of Fools ואת faithfully לרעה, את זפלין והשיר טופ 13 די לטובה ואת השאר לא ממש זוכר. אז גם כיילב, גם אם הוא נותן לנו 'שואו' ורגעים של 'ואוו', פישל לא מעט.

danlevin1

New member
אז

אתה נותן לו 2 ביצועים טובים מקסימום
בעונה של איזה 13 - 14 ביצועים , זה הכי טוב שלו??

ולכיילב , אני חולק עליך FAITHFULLY היה מעולה , CHAIN OF FOOLS
היה יציאה מהסגנון שלו וזה אולי לא היה מומנט אבל הראה שהוא יודע לגוון כולל ביצועים זכורים ל- SKYFUL ו EDGE OF GLORY
איך אפשר לשכוח ? גם הסטודיו של הביצועים האלה נהדר
היה לו בעיניי איזה 8-9 ביצועים מעולים , עוד 3-4 רק טובים ורק אחד באמת גרוע I DONT WANT TO MISS A THING

ושלא תבין לא נכון , אני בעד אלכס מההתחלה ובגלל זה הוא קצת איכזב אותי , ברור שאין לו קול גדול
אבל הוא אומן ואני אוהב את זה אבל עדיין בעיניי הוא לא הביא מספיק ביצועים טובים כדי להיות בטופ 2

למעלה