ריאיון של אדם-פייב

AngelKrash

New member
הם גדולים../images/Emo13.gif

אבל איפה התלבושות?

mokasosex

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חברה שלי צעקה שהיא מתעוורת באמצע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל דיייייייייייי זה קורעעעעעעע

mayarel

New member
חמודי ../images/Emo23.gif

צריך להכין דף שאלות ותשובות מסודר ולתת למראיינים לפני.. שיחשבו על שאלות קצת אחרות ..

nini18

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ../images/Emo122.gif

איזה עינוי בלי כלוםםםםםםםםםםםםם
כבר יש לי עיוותים מהגמילה הקשה
וד"א נראה לי שאדם שכח לשחרר את ציקס מהמיטה
חחחחחחחחחח מאז שאדם חזר לארהב ציקס לא מצייץ בכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני מקווה שלפחות הוא דואג להאכיל אותו מידי פעם חחחחחחחחחח תותים וקצפת ושוקולד למריחה ושמפניה זה לא אוכל חחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מתגעגעת

HadarMahluf

New member
../images/Emo44.gifאדם באופרה היום-(האירוח הארוך)

בשעה 19:50 בערוץ 4(הוט), לא יודעת באיזה ערוץ זה ביס אבל אני משערת שזה באותה שעה שידורים חוזרים מחר בשעה 09:50 בבוקר ו15:15 בצהריים

sivan1996

New member
די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אני לא יכולה לחיות יותר עם העובדה שהוא לא פה!!!!!!!!! שיבוא כבר לארץ!!!! הריאיון הזה היה מושלם!!! הוא כל כך מקסים.... אני פשוט לא מבינה כמה שהמעריצים בחו"ל מנומסים, זה לא נתפס, כאילו לעזאזל?!?!!! זה אדם למברט!!! תצעק!! תשתולל!! תעשה משהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1והם נתנו לו לחיצת יד...? :S

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo207.gifראיתם את אדם אצל אופרה בהוט פמילי?

היה מקודם... כיף לראות את זה שוב. כ"כ מקסים ושובה לב
חחח הם הרגו אותי שהם תרגמו את WWFM ללשון נקבה כאילו הוא שר לבחורה. והם תרגמו את IM A FREAK כ- אני סוטה
WTH?!

sivan1996

New member
חחחח XD

ראיתי, שלומות, מאוהבת, כלבות ועוד..... הרג אותי שהיא שאלה אותו- מה, סתם התחשק לך לנשק מישהו?! אז הוא אמר לה כן!!!! XD חח D: הוא סוטה, שימשיך להיות סוטה!! אני אוהבת את זה!! :p

mokasosex

New member
חחחחחחח התרגום הכי עקום ומעצבן שהיה לשיר EVER

אבלללל אדם היהיההההההההה הדבר הכייייייייי מושלםםםםםםם ביקוםםםםםםםםם טוב שלא אנסתי תטלוויזיה עוד שניייייייייייייה !!!!

AngelKrash

New member
ידיד שלי שלח לי SMS שאני אראה

אם הוא רק היה יחודע שראיתי את זה כמה שעות אחרי שזה שודר.. כמובן שראיתי את זה שוב היום

למעלה