ריאיון עם Hujaboy

ריאיון עם Hujaboy

------------------------------------------------------------ די.ג'יי ירושלמי מסצינת המוזיקה האלקטרונית. ידוע מאוד בקרוב חובבי הטראנס, ידוע גם בשם שנתנו לו הוריו, ניר שושני (29). הביא רמיקס מאוד מכובד ויפה ל"קמתי", ומקושר לדג נחש לרוב בדרכים לאו דווקא מוזיקליות ------------------------------------------------------------ איך שמעת על הדג נחש? אני מכיר חלק מחברי הלהקה כבר הרבה שנים. את שאנן אני מכיר מהימים שהיה לו פאב מיתולוגי בירושלים בשם גוטהם, אני אציין שזה מקום מיוחד מאוד. עם יאיא אפילו ניסיתי להרים הרכב בגיל 18 אבל זה לא שרד יותר מכמה חזרות. מה אתה מוצא בהם, ז"א מה אתה אוהב במוזיקה שהם יוצרים ובדג כהרכב מוזיקלי בפרט? זאת להקה בלי סוף.. כל פעם צץ אצלהם משהו חדש פעם זה טקסט(בעצם כל פעם), פעם זה גרוב שאף אחד לא עושה חוץ מהם בארץ, ייחודיות! מקוריות! כיצד בא לידי ביטוי החיבור ביניכם? לפני שיצא האלבום לזוז שאנן השמיע לי סקיצות ומיד נתפסתי על קמתי, מאותו יום התחלתי מכבש לחצים עז שכלל שימוש בכח סביר עד שקיבלתי את הקבצים לרמיקס. בסוף גם אחי טל עשה רמיקס ושני הקטעים יצאו על הסינגל. ארצה לציין גם ששיתפתי פעולה עם שאנן באלבום Remember Ben שיצא לזכר benny the b. יש אלבום או שיר מסויים שאהבת במיוחד? בכל אלבום יש אוירה אחרת ושונה, אז ככה שבכל אחד מהם יש כמה קטעים אהובים, ביניהם חליפות וקמתי כמובן. מה אתה עושה בימים אלה? אני עובד על שני אלבומי טראנס לפונוקול ולחברה מאיביזה בשם spun records מתכונן לסיבוב הופעות עולמי שמתחיל באפריל מה אתה רוצה לאחל ללהקה? רק הצלחה והרבה אהבה !!!!MAXIMUM RESPECT!!!!

FunkyGiraffe

New member
יא מאן!

אני כפרסבאי שמודע לעובדה שהמוזיקה הכי טובה בארץ תצא מירושלים!!!!! גם בראפ, גם בFאנק, וגם בג'אז מרסדס בנד, סגול 59, הדג נחש!!!!!!!!!, קולולוש וכו' וכו'

parnar

New member
פשששש הכנסת את קולולוש

לרשימה שלך של הדברים הטובים...

מי זה הראפר השלישי?

הדג נחש? מי המטורף שחשב על השם הזה? איזה שירים יש לו? הוא בכלל היה בגלגלץ פעם? להההההההההההההה

FunkyGiraffe

New member
יש לו את השיר הסטיקר הזה נו...

כמה רוע אפשר לשמוע! שיר יפה...........!

סגול59

New member
אגב, חוג'הבוי...

ניר תרם קטע לאלבום "ריממבר בן" ששאנן הפיק וגם עזר במאסטרינג של השיר BIG BEN בגרסה שמופיעה באלבום (סגול 59 + A7). ובחור נחמד בלי קשר. גוט שאבעס.

FunkyGiraffe

New member
Delete. קטע חזק.

יש שם גם קטעי סולו של יאיא, שאנן+דודוש בהרכבם "שא-דוּד", גיא הקטעים הם אינסטרומנטלים אבל יאיא שר, ושאנן כמובן עושה ראפ בקטע שלו עם דודוש והשיר שלך כמובן סגוליישן אחד הגדולים בעיקר עם ההפקה בגיטרות... והראפ שלך ושל A7 קולע למטרה למרות שאני לא ממש מבין מה הוא אומר שם (ווידוי נאות-ראפ באנגלית לא עושה לי את זה כי אני לא מבין אותו בד"כ)

למעלה