ריאיון חדש עם וילה

milkshakit

New member
ריאיון חדש עם וילה

מעיתון פיני. Ville interview from Finland Found this on Himclub. Taken from Helsingin Sanomat and translated by Manda. I don't remember seeing this particular interview around here yet. "I can never achieve a total silence" Musician Ville Valo, 29. "The worst kind of noise is when you wake up in the morning to somebody calling you an as*hole. Hard noise is also glass breaking in the morning, if you have a hang-over. But noise can also be music. It just depends on how it's put together. I can't achieve a total silence. I have had tinnitus in my both ears for years. It's an A sharp -note. Silence is more like a spiritual thing: A moment when your heart can be at peace. Love is silence. The same silence is in reading. When you're doing something that demands concentration, all the noise in the background vanishes. Background music is really too much in many places. It should be forbidden by law. Why is it so hard to find a restaurant in Helsinki, where you don't have background music. The buzz when a lot of people are talking is beautiful. When you're doing music as your dayjob, then of course it kind of sucks on your spare time. But of course, if friends arrive to my house, I put AC/DC on stereos. A quiet place is a view by the lake. And rowing a boat as the waves go by." לא ממש הבנתי על מה הוא מדבר פה

Blade Of Fire

New member
עמוק ביותר

מזה צריך לעשות שיר ולנטוש את נושא ה""הכוסית שלי זרקה אותי בוהו בוא נתאבד"
הקטע של "מי צריך מוזיקת רקע כשאנשים מדברים"-אהבתי. בעיקרון וילה אומר שיש לו בעיה של "טינטוס" שזו בעיה רפואית של רעש תמידי באוזניים שלא בא מאף מקום מוסבר. בגלל עומק הראיון הייתי אומר שהוא לא מתכוון פה שבאמת יש לו את הבעיה הרפואית הזאת אלא שיש לו תמיד רעש באוזניים שמפריע לו, בין השאר המוזיקת רקע במסעדות. או שהוא מחדש לנו משו ואשכרה יש לו ציפצופים באזניים 24 שעות ביממה, ואין לי מושג איך אפשר ליצור ככה מוזיקה. עוד על המחלה הזאת: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A1

milkshakit

New member
רציתם תמונות חדשות? קיבלתם.

ככה וילה יקירנו נראה עכשיו כפי שראיתם כבר, עם הכובע של הסבא חבל שיש אנשים בני 47 שנראים יותר צעירים ממנו
איפה הימים
תכלס זה באמת כמו השפם של רובין הוד וכל אלה מימי הביניים

לא לא לא פשוט לא

היא נראית לי פה כמו איזה אמא חורגת שלו עם המבט הזה שלה והוא סתם נראה שצוחק עליה או משו כזה.. בכל מקרה תחשבו אם הם זוג איך אף פעם מאז שהם נהיו זוג אף אחד מאלה שמצלמים אותם ביחד לא תפסו אותם באמצע נשיקה..ובכלל אף פעם לא ראיתי שהוא מנשק אותה או כל מישהי אחרת..נראה לי גם אף אחד/אחת פה לא ראו גם כן תמונות שכאלה..תקנו אותי אם אני טועה..

milkshakit

New member
אולי הם שומרים על הפרטיות

(בקשר לכל מה שקשור לאינטימי). אין לי מושג

הממ לא נראה לי כי..

הראו לפני כמה חודשים תמונה שתפסו את יונה מתנשקת עם מישו אחר ויש עוד תמונה שלה איפשהו מתנשקת עם בחורה אחת..והיא כמו שנראית בתמונות ששמת פה לא נראית אחת שאכפת לה ממש שתהיה לה פרטיות עם וילה..אבל ככה לי לפחות נראה חוץ מזה עם אחרים כמו שכבר אמרתי היא כן יכולה להתנשק מול מצלמות אבל עם וילה לא?מה אני אגיד לך..היא מוזרה(מה היא צריכה להתנשק עם אחרים שיש לה את וילה?)

danduuu

New member
חחחח הוא נראה מפחיד

חחח מזה לעזעזאל השפם המכוער הזה? והוא ויונה מדהימים ביחד לדעתי

DanaValo

New member
מרענן ../images/Emo9.gif

סוףסוף איזשהו עידכון. אהבתי את הראיון
עמוק שכזה, שונה משאר הראיונות. אוהא, ודרך אגב ישלי טינטוס [למרות שאף פעם לא אובחנתי אצל רופא] אבל לא במשך כל היום, פשוט אני מרגישה כמה פעמים במשך היום לזמן ממושך ציפצוף כואב שכזה באוזן, זה נוראי
וזה נובע מבעיות אוזניים שיש לי
אבלונורא [אחלה קיצור
] [הוא שומע אייסידיסי.
] -- בקשר לתמונות, ניסיתי להסתכל מעבר לערמות השיער[שאליהן אנחנו לא רגילות] ווילה נראה ממש טוב. הוא רזה [לא כמו בשנת 2000] אבל הוא גם לא שמן [כמו בשנת 2005-2004, זוכרות?
] הוא פשוט נראה מותש ועייף, צריך לאגור כוחות. וברגע שהוא יאגור כוחות ויפטר מהזקן [ויוריד את כמות הסיגריות\חפיסות ליום] המצב יהיה הרבה יותר טוב
. -תודה רבה על הראיון המרענן הזה-
דנהדשהדושוניתדושה. -ועוד מלאמלאמלא כינוים שיש לי
-

למעלה