ריאיון אישי

ריאיון אישי

טוב,אמרתי שאני מתנדבת להיות הראשונה ששואלים אותה שאלות.אף אחד לא פתח שרשור אז פתחתי בעצמי.בימים הקרובים אתם יכולים לשאול אותי כל מה שבא לכם,ואני אשתדל לענות הכי בכנות.

chi12

New member
יאלה נתחיל?

מה השעה עכשיו? מה השם שלך? הבנת את מטרת השאלה? למה קוראים לך כחה? מה את אוהבת לעשות? אם היית גוק בבית שלך איזה גוק היית? מי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? מה המאכל האהוב עליך? מה הצבע האהוב עליך? מה את עושה עם צמר גפן? אם היית פיל את מי היית מפילה? מה תעשי עם 10 אגרות? מה תעשי עם 10 מליון שקל? מה תעשי עם הפורום היסגר? (כשיגיע תורי יש לכם הזדמנות שאול אותי למה שאלתי את השאלה הזאתת..) במה את רוצה לעבוד? (רגע אולי את כבר עובדת,,,, אז זה לא טוב) מי הדמות התנ"כית המועדפת עליך? את מי את מעריצה? מה דעתך על "מרחק נגיעה"? רגע, ראית את "מרחק נגיעה"? אם כן, למה בזבזת על זה את זמנך? ענית על כל השאלות? למה? מה תעשי אם השאלות לא יגמרו? מה את מעדיפה כובע טמבל או כובע ים? יש לך חיית מחמד? את גרה בבנין קומות? אם לא אז איפה? מה דעתכם על העיר שלך? (את לא מחויבת לציין את שמה.) מה דעתך על תפיסת ראושנים בידיים? מה היית אומרת אם אני אגיד לך שעשיתי את זה? (ובאמת עשיתי את זה..) מה החיה האהובה עליך? למה דרכת על הנמלה אתמול? (לא נחמה, עליזה!) מה תעשי בחוף ים? מה תיקחי לאי בודד? אם היית דבורה הנביאה, היית צובעת את השיער? אם היית כלב על מי את יותר מעדיפה לנבוח על דיגימון או פוקמון? איך העזת לענות על השאלות ששאלתי? מצאת הגיון בשאלה הקודמת? אם כן, ברוכה הבאה לעולם הדמיונות. מה השעה אצלך עכשיו? את מבינה שכל הזמן הזה נאלצת לענות על שאלותי העזויות? אם היית חולצה מי היית רוצה שילבש אותך? הפוך או לא הפוך? (ללבוש אותך..) את ראית את הפרק הראשון של העונה הראשונה בדיגימון? אם לא, רוצי לראות! שלפחות תשמעי את יקירינו פעם אחת.. (בתקווה שתביני את הנאמר בגרמנית)

Digi Lista

New member
יש פה שאלות הזויות יותר מאלה שאני

נוטה לשאול
... אהבתי! תתחילי לענות ואני אוסיף אחרי שתסיימי עם הנגלה הראשונה...

חח וואו,כמה שאלות....

אני אשתדל לענות על הכל. השעה עכשיו 17:14. הכינוי שלי זה אורנית.השם האמיתי שלי הוא אחר אבל באינטרנט כולם מכירים אותי בשם הזה. הבנתי את מטרת השאלה. קראתי לעצמי אורנית כי אני אוהבת את השם הזה וכי הכרתי פעם מישהי נחמדה שקראו לה ככה. אני אוהבת לראות טלוויזיה,לגלוש באינטרנט ולישון. אני לא מבינה בג'וקים,אבל בטח הייתי ג'וק קטן ולא מזיק. החברה הכי טובה שלי היא בחורה מקסימה שאני מכירה בערך 11 שנה,וא יוצא לנו הרבה להיפגש וחבל. אני לא כלכך אוהבת לאכול,אבל קשה לי לסרב לפיצה. הצבע האהוב עליי הוא אדום. לא עושה כלום עם צמר גפן. אם הייתי פיל הייתי מפילה כל מי שמעצבן אותי. חח מה כבר אפשר לעשות עם 10 אגורות?אני מניחה שהייתי חוסכת. עם 10 מיליון שקל אני בטח אפנק את עצמי ואת כל יקיריי ובטח אפתח ערוץ טלוויזיה משלי ובו אשדר רק תוכניות וסדרות שאני אוהבת. אם חס וחלילה הפורום ייסגר אני אהיה מאוד עצובה,אבל אני כבר רגילה שפורומים שאני כותבת בהם נסגרים.בהתחלה זה קשה אבל לאט לאט מתרגלים ומוצאים פורומים אחרים לכתוב בהם.ברור שאני ארצה להמשיך לשמור על קשר עם כולכם. אני לא עובדת כרגע,אני מאוד רוצה לעבוד בתחום התקשורת. אין לי דמות תנ"כית מועדפת. פעם הערצתי את מיכל ינאי,היי פייב וג'סי ספנסר מ"שכנים שכנים".היום זה כבר לא בדיוק הערצה,אבל עדיין נשארה לי פינה חמה בלב בשבילם. "מרחק נגיעה" זו סדרה מצויינת לדעתי. ברור שאני רואה את זה. חח אני מבינה שאת לא.טוב,אני רואה המון טלוויזיה. עניתי על כל השאלות כי התנדבתי לענות על כל השאלות.אם השאלות לא ייגמרו אני אצטרך להקליט כל מה שאני ארצה לראות בטלוויזיה בתקווה שהשאלות ייגמרו ואוכל סוף סוף לראות טלוויזיה. אני מעדיפה כובע ים. אין לי חיית מחמד. אני גרה בבניין קומות. יש לי עיר מדהימה. אני לא כלכך מבינה בתפיסת ראשנים בידיים.למה עשית את זה?איך היה? החיה האהובה עליי היא כלב. לא דרכתי על נמלה אתמול. בחוף ים אני אשתזף. לאי בודד אני אקח טלוויזיה. לא יודעת מה היה צבע השיער של דבורה הנביאה. הייתי מעדיפה לנבוח על פוקימון כי אני כותבת בפורום דיג'ימון. אין לי מושג איך העזתי. מצאתי היגיון בשאלה הקודמת. השעה אצלי עכשיו 17:32 כן,אני מבינה. אממממ איזה בחור חמוד....לא מישהו ספציפי. ברור שלא הפוך. לא.אין לי איפה לראות,אבל תודה על ההזמנה!

chi12

New member
חחח

12 שנה זה המון זמן, לא? (שאלה רטורית התשובה היא סבל לאורנית.) למה חישבת את זה שוב, אנחנו לא נהרוג אותך עם תטעי?

חח כן,המון זמן,בהתחשב בזה שאנחנו

בנות 20. לא יודעת למה חישבתי את זה שוב,רציתי להיות בטוחה.

Digi Lista

New member
עוד שאלות....

-ספרי על 3 אירועים ששינו לך את החיים או לפחות גרמו לאיזה זעזוע חיובי או שלילי בקו המחשבה. -מה החלום הכי מוזר שהיה לך? -מה החלום הכי מפחיד שהיה לך? -מה הפחדים הכי גדולים שלך? -לדעתך,יש חיים לאחר המוות? -ספרי על יום מדהים בחיים שלך. -איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? -מה אחד השיעורים הכי חשובים שלמדת בחיים כאדם? -ספרי על יום זוועתי שקרה לך. -מי האדם במשפחה שהכי קרוב אלייך ולמה? -אם היה לך ברגע זה מיליון דולר,מה היית קונה דבר ראשון ואיך היית מחלקת את הכסף? -על איזה דברים העולם עומד מבחינתך. -מה התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך? -מה התכונות שאת הכי פחות אוהבת בעצמך ולמה? אני מצפה לתשובות ארוכות ומעמיקות כמובן
בהמשך יהיו עוד שאלות...

תשובות:

מצטערת,אני לא טובה בלהעמיק כלכך,אני אשתדל. 1.ספרי על 3 אירועים ששינו לך את החיים או לפחות גרמו לאיזה זעזוע חיובי או שלילי בקו המחשבה. אממממ אין לי כאלה.יש כמה אירועים בחיי ספציפית ובכלל שדי השפיעו עליי,אבל לא עד כדי כך. 2.מה החלום הכי מוזר שהיה לך?כל החלומות שלי מוזרים.כשאני חולמת חלום נורמלי זה מוזר מבחינתי. 3.מה החלום הכי מפחיד שהיה לך?חלומות טובים הם הכי מפחידים,כי את חושבת שהם אמיתיים ואז את קמה ומתאכזבת. 4.מה הפחדים הכי גדולים שלך?אני מניחה שכמו כולם:אסונות שלא נדע,מחלות שלא נדע,בדידות שלא נדע,עוני שלא נדע. 5.לדעתך,יש חיים לאחר המוות?וואו,זו שאלה ממש גדולה.אני רוצה להאמין שכן. 6.ספרי על יום מדהים בחיים שלך.ימים שאני מרגישה ממש טוב,שהכל מסתדר לי כמו שאני רוצה.זה תלוי בהרבה דברים:איך קמתי בבוקר,עם מי אני נפגשת במהלך היום,ואפילו מה יש בטלוויזיה. 7.איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?באמת אין לי מושג.אני מקווה שמאושרת ובריאה. 8.מה אחד השיעורים הכי חשובים שלמדת בחיים כאדם?שאף פעם אי אפשר לדעת כלום באמת,ושהחיים תמיד מפתיעים אותך. 9 .ספרי על יום זוועתי שקרה לך.בדיוק ההיפך משאלה 6.מהימים האלה שאת רק רוצה ללכת לישון ולהתעורר ליום חדש. 10.מי האדם במשפחה שהכי קרוב אלייך ולמה?אני מניחה שאמא שלי.ברור שאני אוהבת גם את אבא ואת אחי ובכלל את כל המשפחה שלי מאוד מאוד ואין הבדל מהבחינה הזו.אבל אמא שלי היא עקרת בית כמעט מהיום שאחי נולד שזה 16.5 שנה,מה שאומר שאת כל ילדותי העברתי בעיקר עם אמא וכנראה היא הבנאדם שהכי השפיע עליי בחיי יותר מכל בנאדם אחר שאי פעם הכרתי. 11.אם היה לך ברגע זה מיליון דולר,מה היית קונה דבר ראשון ואיך היית מחלקת את הכסף?ערוץ טלוויזיה משלי,כפי שכבר אמרתי. לא יודעת איך הייתי מחלקת את הכסף,אבל בטח הייתי נותנת הרבה למשפחה שלי וכנראה חוסכת את השאר. 12.על איזה דברים העולם עומד מבחינתך.קצת עצוב,אבל אני ריאליסטית:כסף,יופי ומזל. 13.מה התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך?אני רגישה.זה עוזר לי להבין יותר אנשים אחרים שלכאורה אין שום דבר משותף בינינו. 14.מה התכונות שאת הכי פחות אוהבת בעצמך ולמה?אותה תכונה.אני רגישה,מה שלפעמים הופך אותי לתינוקת בכיינית ומתוסכלת.

chi12

New member
שאלות נוספות

איך קוראים לטלוזיה שלך? למה את מסתירה את השם שלך? אני חושבת שמי שמסתיר את השם האמיתי שלו מונע מאיתנו להכיר אותו. כי לדעת את השם של מישהו מבחינתי זה חצי הכרות. אז שוב, מה השם שלך? איך נראה החדר שלך? איך את נראת? (רק אם את רוצה לענות) מה את עושה כשמשעמם לך? מה את עושה כשאת מחכה לאוטובוס? את אוהבת לשיר? את אוהבת לכתוב? אוהבת לצייר? איך הגעת לפורום הזה? את מגנת? מה דעתך על התעללות בע"ח? מה דעתך על רה"ש והשרים? מי יותר מצחיק מישהו בטלוזיה או חבר/ה שלך שמצחיק אותך? טוב די! עוד מעט אני אתחרפן ושוב נגיע לשאלות מפגרות.

תשובות:

1.איך קוראים לטלוזיה שלך?אין לה שם. 2.למה את מסתירה את השם שלך?אני לא מסתירה אותו,אני פשוט כבר רגילה שמכירים אותי בתור אורנית,אז אני לא רוצה לבלבל. 3. אני חושבת שמי שמסתיר את השם האמיתי שלו מונע מאיתנו להכיר אותו. כי לדעת את השם של מישהו מבחינתי זה חצי הכרות. אז שוב, מה השם שלך?אם את באמת רוצה לדעת תשלחי לי מסר. 4.איך נראה החדר שלך?חדר בינוני עם מערכת סטריאו,טלוויזיה,מיטה,ארון בגדים,ספרייה,שולחן וכיסא. 5.איך את נראת? (רק אם את רוצה לענות)אני רזה,לא גבוהה ולא נמוכה,שיער חום,עיניים חומות. 6.מה את עושה כשמשעמם לך?גולשת בכל מיני אתרים הזויים או רואה טלוויזיה. 7. מה את עושה כשאת מחכה לאוטובוס?חושבת על החיים. 8.את אוהבת לשיר?כן. 9.את אוהבת לכתוב?כן,אבל פעם אהבתי יותר. 10. אוהבת לצייר?כן,אבל פעם אהבתי יותר. 11. איך הגעת לפורום הזה?ליסטה ואני הכרנו מפורום אחר.אחרי שהפורום ההוא נסגר,חיפשתי אותה כאן כי זכרתי שהיא המנהלת כאן.מצאתי את עצמי נקשרת לאנשים כאן ונשארתי כאן. 12. את מגנת?לא. 13. מה דעתך על התעללות בע"ח?זה דבר מזעזע שכל מי שעושה אותו חייב להיענש. 14.מה דעתך על רה"ש והשרים?אני לא אוהבת הכללות,אני מאמינה שלא כל הפוליטיקאים מושחתים,פשוט יש כמה שעושים שם רע לכולם וחבל. 15.מי יותר מצחיק מישהו בטלוזיה או חבר/ה שלך שמצחיק אותך?תלוי איזה חבר\ה,מי מהטלוויזיה ומה הם אומרים.

למעלה