תשובות:
מצטערת,אני לא טובה בלהעמיק כלכך,אני אשתדל. 1.ספרי על 3 אירועים ששינו לך את החיים או לפחות גרמו לאיזה זעזוע חיובי או שלילי בקו המחשבה. אממממ אין לי כאלה.יש כמה אירועים בחיי ספציפית ובכלל שדי השפיעו עליי,אבל לא עד כדי כך. 2.מה החלום הכי מוזר שהיה לך?כל החלומות שלי מוזרים.כשאני חולמת חלום נורמלי זה מוזר מבחינתי. 3.מה החלום הכי מפחיד שהיה לך?חלומות טובים הם הכי מפחידים,כי את חושבת שהם אמיתיים ואז את קמה ומתאכזבת. 4.מה הפחדים הכי גדולים שלך?אני מניחה שכמו כולם:אסונות שלא נדע,מחלות שלא נדע,בדידות שלא נדע,עוני שלא נדע. 5.לדעתך,יש חיים לאחר המוות?וואו,זו שאלה ממש גדולה.אני רוצה להאמין שכן. 6.ספרי על יום מדהים בחיים שלך.ימים שאני מרגישה ממש טוב,שהכל מסתדר לי כמו שאני רוצה.זה תלוי בהרבה דברים:איך קמתי בבוקר,עם מי אני נפגשת במהלך היום,ואפילו מה יש בטלוויזיה. 7.איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?באמת אין לי מושג.אני מקווה שמאושרת ובריאה. 8.מה אחד השיעורים הכי חשובים שלמדת בחיים כאדם?שאף פעם אי אפשר לדעת כלום באמת,ושהחיים תמיד מפתיעים אותך. 9 .ספרי על יום זוועתי שקרה לך.בדיוק ההיפך משאלה 6.מהימים האלה שאת רק רוצה ללכת לישון ולהתעורר ליום חדש. 10.מי האדם במשפחה שהכי קרוב אלייך ולמה?אני מניחה שאמא שלי.ברור שאני אוהבת גם את אבא ואת אחי ובכלל את כל המשפחה שלי מאוד מאוד ואין הבדל מהבחינה הזו.אבל אמא שלי היא עקרת בית כמעט מהיום שאחי נולד שזה 16.5 שנה,מה שאומר שאת כל ילדותי העברתי בעיקר עם אמא וכנראה היא הבנאדם שהכי השפיע עליי בחיי יותר מכל בנאדם אחר שאי פעם הכרתי. 11.אם היה לך ברגע זה מיליון דולר,מה היית קונה דבר ראשון ואיך היית מחלקת את הכסף?ערוץ טלוויזיה משלי,כפי שכבר אמרתי. לא יודעת איך הייתי מחלקת את הכסף,אבל בטח הייתי נותנת הרבה למשפחה שלי וכנראה חוסכת את השאר. 12.על איזה דברים העולם עומד מבחינתך.קצת עצוב,אבל אני ריאליסטית:כסף,יופי ומזל. 13.מה התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך?אני רגישה.זה עוזר לי להבין יותר אנשים אחרים שלכאורה אין שום דבר משותף בינינו. 14.מה התכונות שאת הכי פחות אוהבת בעצמך ולמה?אותה תכונה.אני רגישה,מה שלפעמים הופך אותי לתינוקת בכיינית ומתוסכלת.