ריאות בהזמנה אישית.

sporTV

New member
ריאות בהזמנה אישית.

המדע מתחיל לתפוס כיוון של מפעל ייצור חלקי חילוף רפואיים. הלוואי וזה יהיה אמיתי, מוצלח וזמין מתישהו. שבוע טוב

LullaBelle

New member
הקדמת אותי =)

בדיוק קראתי את הכתבה ובאתי לפורום כדי לכתוב עליה =) נשמע נהדר, רק מקווה שזה לא יהיה אחד מאותם המחקרים שיגיע לעם רק בעוד 20 שנה. אם כבר, זה נשמע כמו פתרון חלומי ל-CF - נולד תינוק עם CF, מיד מתחילים לגדל בשבילו ריאות ולבלב במעבדה, לאחר כמה שנים משתילים את החדשים והבריאים במקום הפגומים, ושלום על ישראל =) חלקי חילוף! [טוב, אני והפנטזיות שלי...]

sporTV

New member
תכלס פנטזיות......

נראה לי שזה יהיה אופטימי להגיד שאם זה יהיה כאן בעוד 50 שנה אז אפשר לשמוח. זה דברים שאנחנו לא נזכה לראות (אולי נראה את האב טיפוס)

LullaBelle

New member
בנתיים אני אסתפק ב...

בנתיים אני בכיף הייתי מסתפקת בכך שיפתחו קולירצין ופולמוזיים במשאף ולא אינהלציה. היה חוסך לי כמות זמן יפה בכל יום. לא נראה לי שאפשר לעשות את זה עם הייפרטוניק סליין, בהתחשב בעובדה שכל הקטע [לפחות אצלי] זה שאני נושמת קצת, משחררת שיעול יפה, נושמת עוד קצת, משחררת עוד, וחוזר חלילה - אבל האנטיביוטיקות ופולמוזיים במשאף, מבחינתי, היה מה זה מקל על החיים.

sporTV

New member
אני מנצל את האינהלציות

לטובת עדכונים באתרי החדשות השונים.... וזה גם נותן כמה דקות של ישיבה בסגנון בטלה. ועדיין, יהיה נחמד אם לא אצטרך לבזבז/להשקיע כל יום שעה וחצי באינהלציות.

LullaBelle

New member
אני מנצלת לפורומים וכאלה

פייסבוק, LiveJournal.com, תפוז... יש לי 5 אינהלציות ביום, בסביבות השעתיים [תלוי כמה אני משתעלת בזמן הסליין =)].

sporTV

New member
יש לנו את אותן האינהלציות בדיוק.....

הייפרטוניק סייליין, קולירצין ופולמוזיים! ברור שהזמן מוקדש גם לאתרי תפוז

sporTV

New member
ואוו. רגע. אולי גם יש לנו את אותה המחלה? ../images/Emo3.gif

למעלה