רטרו זה הכי אחי -

רטרו זה הכי אחי -

מקל הבום-בום (המקל איתו חובטים בשטיח) של יאיר גרם לי לחשוב, על כל המכשירים והאביזרים שאנחנו מחזיקים בבית. כאלה ישנים ומרוטים שאפשר להחליף אותם במכשירי הייטק, אבל אנחנו מסרבים. לפעמים אנחנו נכנעים לקידמה, קונים מכשיר חדש ונוצץ, אבל ברגע האמת מוציאים את ה"שמטע" מהארון ומשתמשים בו. יש לכם כאלה? יש כאלה שאתם זוממים עליהם בבית של ההורים או סבתא/סבא?

בלונד23

New member
פטיש שסבא שלי ז"ל עלה איתו לארץ ../images/Emo9.gif

סבי ז"ל כבר מת, אבל הפטיש, שודאי נולד לפני איזה מאה שנה, עדיין אצלי. ב"רגע האמת" כמו שכינית אותו - אני שולפת אותו ותולה תמונות בבית ועושה תיקונים, והוא עושה את העבודה בצורה מדהימה. אם סבא רואה אותי מלמעלה אני מודה לו על העזרה. סבא שלי שמר דברים בדקדקנות ולכן יש לי ממנו עוד מיני כלי עבודה וכל מיני פיצ'יפקעס.

ZBISH007

New member
סירים ומחבתות

אין כמו הסירים והמחבתות של אמא וסבתא, אני עדיין גר בבית ורק מתכנן לעבור דירה לגנוב לי ככה איזה סיר או שתיים.

noahanoon

New member
../images/Emo71.gif הכף הצהובה עם החור

יש כמה דברים במטבח של ההורים שאחיותי ואני רבות עליהן לירושה - הכף הצהובה עם החור - כף פלסטיק שרק איתה אפשר "לקפל" קצף ביצים בלי לשבור אותו. כנראה שחילקו פעם לכל הבתים בקיבוץ כי לסבתא יש בדיוק אותה כף... הסכין עם ידית השנהב - הסכין שאבא משתמש בה לחתוך אבטיחים וסטייקים בלבד! באה בסט עם מזלג גדול תואם (כמו סט לקרבינג). המכסה של המאצ'יק - מאצ'יק זה לביבת תפו"א גדולה של הייקים. המכסה הזה הוא שטוח לגמרי כך שאפשר להשתמש בו להפוך את המאצ'יק בקלות במחבת. חוץ מזה גם כולנו רוצות את טבעת היהלום של אמא...

למעלה