אבל אז איך היא תלקק לך?
J Jake Speed New member 15/3/13 #38 לרגע נבהלתי ואז הלכתי, קראץי קצת על בלוטות הרוק ונרגעתי. גם הלשון לא.
א אשת השמש האדומה New member 15/3/13 #15 אני רק שאלה נגיד אני וצעד בחדר. למי היית מורידה ראשונה את החולצה?
ל לא מתדיין בקלות New member 15/3/13 #18 סוגיה קצת מורכבת דילמה. את וצעד בחדר.. סביר שאף חולצה לא תרד. למרות שלאחרונה התעוררו בי קצת ספקות, אבל את צעד אני רוצה ביחידות, ב4 ידיים, ללא צופה או שותפה נוספת. תבחרי שותפה קצת יותר מתאימה וסביר שאהיה הרבה פחות הססני.
סוגיה קצת מורכבת דילמה. את וצעד בחדר.. סביר שאף חולצה לא תרד. למרות שלאחרונה התעוררו בי קצת ספקות, אבל את צעד אני רוצה ביחידות, ב4 ידיים, ללא צופה או שותפה נוספת. תבחרי שותפה קצת יותר מתאימה וסביר שאהיה הרבה פחות הססני.
J Jake Speed New member 15/3/13 #21 אני רק שאלה נגיד את וצעד בחדר. ונגיד נכנסתי פתאום. מה את מוכנה לעשות כדי להיות הראשונה שתברך את הקפטן לשלום? (ובמילה "תברך" אני מתכוון לברכה אוראלית כמקובל בעדותינו)
אני רק שאלה נגיד את וצעד בחדר. ונגיד נכנסתי פתאום. מה את מוכנה לעשות כדי להיות הראשונה שתברך את הקפטן לשלום? (ובמילה "תברך" אני מתכוון לברכה אוראלית כמקובל בעדותינו)
M Melencholya New member 15/3/13 #22 גברים מטומטמים יש 2 נשים לוהטות בחדר, מה יותר פשוט מלהגיד להן להפשיט אחת את השניה?
א אשת השמש האדומה New member 15/3/13 #23 כל אחד מכם גלגל אותי מצחוק מלן, תשובה נכונה. מצד שני אני יכולה להבין את המשתרמט. צעד מיוחדת.
ד דאגרוטיפ New member 14/3/13 #5 לא ניתן לחמוק או לוותר על נחיצותו. הכל עניין של סנתוז בין המחשבה לתחושה. יען במחשבה ראשונה, הגילוי יכול להיות לא מהנעימים. במחשבה מעמיקה יותר, יש בו מן התועלת. והיא יכולה ללבוש צורות שונות.
לא ניתן לחמוק או לוותר על נחיצותו. הכל עניין של סנתוז בין המחשבה לתחושה. יען במחשבה ראשונה, הגילוי יכול להיות לא מהנעימים. במחשבה מעמיקה יותר, יש בו מן התועלת. והיא יכולה ללבוש צורות שונות.
ל לא מתדיין בקלות New member 14/3/13 #6 בעבר חשבתי שבחינת העבר זה הכרחי תנאי לניתוב החיים לעבר היעד הנחשק בעקבות מספר נק' שפל לאחרונה אני מתחיל לחשוב שזה סתם חסר טעם. הכלים שניתחתי עימם בעבר ועל פיהם קיבלתי החלטות הם לא בהכרח הכלים שאשתמש בהם היום. אני חושב שצריך להניח מראש אקסיומה שנצא דפוקים. לא חושב שיש טעם אמיתי ברטרוספקציה.
בעבר חשבתי שבחינת העבר זה הכרחי תנאי לניתוב החיים לעבר היעד הנחשק בעקבות מספר נק' שפל לאחרונה אני מתחיל לחשוב שזה סתם חסר טעם. הכלים שניתחתי עימם בעבר ועל פיהם קיבלתי החלטות הם לא בהכרח הכלים שאשתמש בהם היום. אני חושב שצריך להניח מראש אקסיומה שנצא דפוקים. לא חושב שיש טעם אמיתי ברטרוספקציה.
צ צ ע ד New member 15/3/13 #14 אם זה המצב... אז תנסה לדמיין את העתיד ותחזה בעיני רוחך את התוצאות הרצויות וכל הזמן תשפר אותן.
ל לא מתדיין בקלות New member 15/3/13 #16 צעד, מאחר ואת כוסית אני מרגיש צורך לוודא ולשאול: אני יכול לראות את אישורך לבוטות כאישור גורף?
ל לא מתדיין בקלות New member 15/3/13 #26 עזוב, גם לך אין סיכוי הדירה של צעד לא מאפשרת לגברים לחדור פנימה