רטרוספקטיבה

Yo-man

New member
רטרוספקטיבה

מצאתי קצת זמן פנוי, אז עברתי על הודעות וסקרים מתחילת העונה. נתחיל בשרשור שכותרתו היתה "מי יהיה הבית הכי מסקרן" הרבה כתבו את ה-NFC המזרחי. modz0r כתב שהם אפילו ישלחו 2 קבוצות לפלייאוף, מה שלא רק היה נכון, אלא שהן שיחקו אחת נגד השניה בוויילד קארד - פילי ודאלאס. שי חשב שהקרב יהיה בין פילי וניו-יורק, אבל זה קרוב מספיק... noam621 ניבא שדווקא ב-AFC המזרחי יהיה מתח, והדגיש את מיאמי. לזה ענה רשף: "אני מוכן קבל עם ועדה להמר שמיאמי לא ינצחו יותר מ 8 משחקים השנה..." המאזן של מיאמי השנה: 7-9
. סחתיין רשף. roniway1 ניבא שלשיקאגו תהיה דרך קלה לראשות הבית, עם QB מצוין... בפועל הם סיימו במקום השלישי בבית, 5 משחקים מאחורי מיניסוטה ו-4 משחקים אחרי גרין ביי... RoyBehar חזה נכונה שב-AFC מערב, הברונקוז שלו ייאבקו ושקייל אורטון הוא חידה. משפט אחד היה בול במקום: "זה לא בית שיוציא יותר מקבוצה אחת לפלייאוף, אבל אם השנה שעברה היא דוגמא לאיך בית זוועתי יכול להיות מותח ביותר, נראה לי שגם השנה אולי לא נראה שם יותר מידי משחקים ענקיים, אבל מתח יהיה" בשרשור קצר יותר שכותרתו היתה "מי תהיה הקבוצה הגרועה העונה" המדוייק ביותר היה steeple הכריז שהוא הולך על הימור רציני ובחר ב-KC, שסיימו במאזן 4-12. 2 נקודות ל-steeple. effkef חזה שאוקלנד ימשיכו להסריח. גם הוא צדק, אבל הם סיימו באותו בית במאזן 5-11. אני הימרתי על קליבלנד, שסיימו אף הם במאזן 5-11 והכי רחוקים מהמציאות היו roniway1 ו-Laufgas, שבחרו בבנגלס. רוני אף הכריז "‫סינסינטי בנגלס ללא ספק"... הם סיימו ראשונים בבית שלהם, במאזן 10-6. בסקר "מי יהיה הרוקי המשפיע ביותר" ענו 5 חברים, כל אחד תשובה אחרת. עופרי התעקש על קראבטרי (שלקחתי בפנטזי ולא נתן לי כלום, גם כשהוא כבר כן שיחק) steeple הלך על מארק סנג'ז, שכמעט עשה היסטוריה כשהיה מרחק נגיעה מהסופרבול בשנתו הראשונה. laufgas נשאר בבית, עם שון מק'קוי, ה-RB המחליף של פילי, שדווקא נתן עונה טובה בזכות הפציעות של ווסטברוק. רביב בחר בגלן קופי של סן פרנסיסקו, שנגע בכדור 83 פעמים לממוצע של 2.7 יארד ורק TD אחד... והמנצח בסקר הזה הוא DAnalyst שבחר בפרסי הארווין. הרסיבר של מיניסוטה, שנבחר לרוקי השנה של ה-NFL. ועכשיו לסיבה שאני בכלל כותב משהו - דירוג 10 ה-QB הטובים, לדעת חברי הפורום. קשה לי לנתח את הבחירות בתחילת העונה, ההשוואה לשבוע השישי ולמצב בסיום העונה. התקציר הוא שב-4 המקומות הראשונים די צדקנו: הפורום בחר כך: 1. פייטון מאנינג - אינדיאנפוליס קולטס (דירוג מקסימלי: 1) 2 (תיקו). טום בריידי - ניו אינגלנד פטריוטס (דירוג מקסימלי: 1) 2 (תיקו). דרו בריס - ניו אורלינס סיינטס (דירוג מקסימלי: 2) 4. קורט וורנר - אריזונה קארדינלס (דירוג מקסימלי: 3) 5. בן רות'ליסברגר - פיטסבורג סטילרס (דירוג מקסימלי: 3) 6. קארסון פאלמר - סינסנטי בנגלס (דירוג מקסימלי: 3) 7. פיליפ ריברס - סן דייגו צ'ארג'רס (דירוג מקסימלי: 4) 8. אהרון רוג'רס - גרין ביי פאקרס (דירוג מקסימלי: 5) 9. ג'יי קאטלר - שיקגו ברס (דירוג מקסימלי: 7) 10. מאט ראיין - אטלנטה פאלקונס (דירוג מקסימלי: 6) הדרוג הכללי (לא לפי רייטינג בלבד) לסוף השנה נראה כך: Peyton Manning IND Drew Brees NO Kurt Warner ARI Brett Favre MIN Mark Sanchez NYJ Tony Romo DAL Aaron Rodgers GB Philip Rivers SD Donovan McNabb PHI Joe Flacco BAL Tom Brady NE Carson Palmer CIN השרשור מאמצע העונה נמצא כאן, ובו לינקים לסקר ועוד פרטים מרתקים, למי שיש זמן, סבלנות או סיבה... בברכת "יופי שמצאתי קצת זמן"

לפי איך נקבע הדירוג הכללי?

סנצ'ז היה שני בחטיפות רק לקאטלר, כך שהדירוג הגבוה שלו נראה מוזר. גם לי יש יותר מדי זמן ללא פוטבול.

modz0r

New member
רגע

איך "צדקנו" בדירוגים של ה-QBs, אם כולם פה בחרו את בריידי (אה, חוץ ממני) כאחד מ-2 המקומות הראשונים, בשכלול הכללי הוא סיים מקום שני, ובדרוג הכללי הסופי (אגב, לפי מה זה נבחר?) הוא מקום 11?

Yo-man

New member
הדרוג הכללי זה איך שהרשימה מופיעה באתר ה-NFL

המיון שלהם הוא לפי כמות יארדים באוויר... קשה למצוא נתון אחד שיהיה זה שיקבע מי ה-QB הטוב ביותר. צריך אולי לעשות הצלבה בין רייטינג, אחוזי השלמה וכמות יארדים. הינה הרשימה לפי רייטינג:
1 Drew Brees 2 Brett Favre 3 Philip Rivers 4 Aaron Rodgers 5 Ben Roethlisberger 6 Peyton Manning 7 Matt Schaub 8 Tony Romo 9 Tom Brady 10 Kurt Warner​
והינה היא לפי אחוזי השלמה
1 Drew Brees 2 Peyton Manning 3 Brett Favre 4 Matt Schaub 5 Ben Roethlisberger 6 Kurt Warner 7 Tom Brady 8 Philip Rivers 9 Aaron Rodgers 10 Jason Campbell​
זה נכון שלפי התוצאות בריידי לא ברבעיה הראשונה (גם אני לא בחרתי בבריידי, אגב) אבל כולם עדין חושבים שהוא נורא גדול... אז... you know... בסך הכל הרשימה שלנו מכילה 7 מתוך ה-10 שנבחרו. זה מספר נאה כממוצע פורום.

למעלה