לא גיברת ולא מגונדרת
New member
רטיבות! הלפ! ../images/Emo10.gif
אני זקוקה לעזרתכם! העניין הוא כזה- עברתי לגור כשותפה בדירה לפני כחודשיים, הדירה משופצת כחדשה. בחדר שאליו נכנסתי הייתה בעיה של רטיבות, במקור חשבנו שזה בגלל פיצוץ שהיה בצינור (ותוקן מעט לפני שנכנסתי לגור בדירה), אבל עכשיו אנחנו כבר לא כל כך בטוחים, כי הבעייה היא בשני הקירות החיצוניים, שהם המנוגדים לאיפה שהיה הפיצוץ ההוא. בשני הקירות נהיו סימנים שחורים של רטיבות על שטחים די גדולים. בהתחלה הם לא היו כאלה גדולים אז התעצלתי לנקות אותם כי לא הייתי הרבה בדירה, ועכשיו חזרתי אחרי היעדרות של כמעט חודש, רוקנתי את כל החדר לסלון, וכשהתחלתי לנקות... הכל התחיל להתפורר לי בידיים!!!
צבע, חתיכות טיח, חתיכות קיר ותקרה פשוט נשרו עלי... ורק הפטריות לא יורדות!!! זה מיום ראשון ככה, הריח של הרטיבות בחדר רק החמיר שממש אי אפשר להיות שם (לשותף שלי יש חצי נחמה שהוא מצונן
), אני לא יכולה להשאיר כלום בחדר- בטח שלא מצעים ובגדים כי הכל נהיה רטוב ומסריח, ואני ישנה בסלון
(מיום ראשון עד היום- מכורבלת על הספה, ועכשיו מצאנו סידור כדי לשים שם את המיטה, גם זה משהו). רק בתחילת השבוע הבא השיפוצניק יידע מתי הוא בכלל יכול לבוא!!!
השותף שלי הציע לצבוע הכל בינתיים, שלא יהיה מגעיל כל כך, אבל ויתרתי גם כי מסריח שם בטירוף גם ככה, והריח של הצבע עוד ייקח לו קצת להתאוורר וגם אז אף אחד לא מבטיח שהריח של הרטיבות יעבור אז חבל על הצבע ובטח על העבודה, וגם כי אני לא רוצה שהחדר ייראה לשיפוצניק במצב טוב מדי, אלא שהוא יראה טוב טוב שהחדר במצב גרוע, שיתקן כמו שצריך ולא נצטרך לקרוא לו עוד חודש. יש למישהו רעיון אם יש בכל זאת משהו שאפשר לעשות לבד כדי לפתור את זה?
תודה! הגיברת שלא אוהבת להתלונן (אבל במצב כזה מי לא היה בוכה קצת?..)
אני זקוקה לעזרתכם! העניין הוא כזה- עברתי לגור כשותפה בדירה לפני כחודשיים, הדירה משופצת כחדשה. בחדר שאליו נכנסתי הייתה בעיה של רטיבות, במקור חשבנו שזה בגלל פיצוץ שהיה בצינור (ותוקן מעט לפני שנכנסתי לגור בדירה), אבל עכשיו אנחנו כבר לא כל כך בטוחים, כי הבעייה היא בשני הקירות החיצוניים, שהם המנוגדים לאיפה שהיה הפיצוץ ההוא. בשני הקירות נהיו סימנים שחורים של רטיבות על שטחים די גדולים. בהתחלה הם לא היו כאלה גדולים אז התעצלתי לנקות אותם כי לא הייתי הרבה בדירה, ועכשיו חזרתי אחרי היעדרות של כמעט חודש, רוקנתי את כל החדר לסלון, וכשהתחלתי לנקות... הכל התחיל להתפורר לי בידיים!!!