רטובה!

רטובה!

יושבת במשרד ומפנטזת עלייך! קמתי מוקדם והתחלתי להתכונן לפגישה שלנו..עשיתי אמבטיה ארוכה , התמרחתי בקרם גוף בריח וניל, החלפתי מצעים למצעי סטן אדומים, הדלקתי נרות בריח וניל ,הודעתי לך כשאתה מגיע פשוט תכנס הבית לא נעול , אני אחכה לך בחדר השינה... לבשתי בייבדול סקסי בצבע לבן, פיזרתי על המיטה כמה אביזרי מין חדשים התיישבתי על הספה שבחדר מחכה שתגיע....שמעתי את דלת הבית נפתחת והלב התחיל לדפוק בהתרגשות מחכה שתכנס לחדר לראות את המבט שלך....אתה נכנס לחדר מביט על המיטה מביט עלי והחיוך הממיס שלך מיד עולה על שפתייך המושלמות...ניגש אלי מנשק אותי ולוחש לי אז מה בתוכנית הבוקר? אני מושיבה אותך על הספה נעמדת מולך , מתכופפת לנשיקה עמוקה ומפתה, עונה לך בלחש מה שיקרה הבוקר תלוי רק בך..... אתה קם מסתכל על המיטה , מעביר יד על סט הקשירה, מסתכל על החרוזים האנאלים, בוחן את מבחר הויברטורים, מחייך כשאתה רואה את הפרפר המענג(יודע שהוא המועדף עלי)...מסתכל עלי מתקרב לנשיקה....מעביר את ידיך על גופי ומרגיש את הרטיבות בין רגלי ואומר היום נראה לי שנתחיל בלקשור את הגוף הסקסי שלך....אומר ומנשק את כולי...מוביל אותי למיטה משכיב בעדינות ומתחיל במלאכת הקשירה...מסיים ויורד לנשק את הכוס הפתוח מולך מנשק מוצץ בתאווה מרגיש כמה אני רטובה ומוכנה... זורק מבט נוסף לאביזרים ובוחר את החרוזים האנאלים...היום נתרגל חדירה כפולה או לפחות הרגשת מלאות בחור האחורי שלך..לוקח את השמן שמונח על השידה מתחיל לטפטף עלי לעסות את הדגדגן דואג שיגיע מהשמן לחור האחורי שולח אצבעות חוקרות לשני החורים מטריף את כולי...שואל אם אני מוכנה...ולפני שאני עונה אני מרגישה את החרוזים נדחפים ממלאים אותי...אתה נעמד מעלי מקרב את הזין המתוח שלך לפה שלי, אני מחכה כבר למצוץ אותו לקבל את כולו לפי...אחרי עינוג קצר אתה נשכב מעלי מנשק את הצוואר יורד לחזה אוסף את השדיים כל אחד בתורו לפה שלך יונק מוצץ , מוציא ממני קולות אנחה שלא ידעתי שקיימים בי ואז בלי הכנה חודר אלי ואני מרגישה מלאה בשתי החורים מגורה בטרוף ,אתה מזיין בעוצמה בתשוקה זיון חייתי מטורף... נכנס ויוצא , משחק עם החרוזים מכניס ומוציא אותם....מביא אותנו לאורגזמה שכמותה לא חווינו מעולם...

yaron599

New member
מ-ט-ר-י-ף-!!!!

חוויה מטריפת חושים הדדית ..
תענוג לקרוא ובטוח שתענוג עצום יותר לממש...

giligil55

Member
עוצמת אורגזמות

אני חושבת שבמשך השנים מגלים שאין גבול לעוצמת האורגזמות
זה תלוי בכל כך הרבה פרמטרים...

איזה כיף של בוקר היה לכם ...

למעלה