רטאלין

תלוי. למה הפסקת? למה את רוצה

לנסות? ריטלין היא תרופה טובה למי שבאמת צריך אותה וגם מגיב לה טוב.

לא כבר נסיטי בבית החולים

והפסיקו לי בגלל שהייתה לי בעיה בכד וחשבו זה בגלל זה או בגלל כל מיני תרופות שהייתי מקבלת המורה שלי המליצה לי על הרטלין גם בבית שאני לומדת איתה קשה לי מאוד לאסוף את עצמי

b a r b a i m a

New member
בוקר טוב ילדה בת 19

אני חושבת שאם בעבר לקחת ריטלין ונוצרו בעיות עקב כך (שילוב של כדורים אחרים שאת מקבלת) עלייך להתיעץ עם הרופא המטפל שלך. לא כתבת לנו בדיוק מהן הסיבות שהפסקת ולמה הריטלין גרם. אולי תפרטי מעט יותר ותסבירי לנו - וננסה לייעץ לך

שבת שלום וצהריים טובים

לא היו בעיות עם התרופות היתה בעיה עם הכבד וחשבו שזה בגלל זה אך הנוסף טענו שזה גם לא עבד עליי מה כן יכול?!

SkyR1

New member
אני חושב ש.

ש-60 אחוז זו עבודה מנטלית בראש , אפשר להסתדר גם ללא הריטלין אני מסדר לעצמי את כל הדברים בראש :)

אני יכולה לתהרכז שאני מתעניינת

בחומר אם הוא לא מעניין קשה לי לאסוף את עצמי וגם למי שמלמד אותי אני יוצאת הרבה החוצה שלמדתי בבצפר מה אני יכולה לעשות?! אני משלימה עכשיו ת'בגרויות שלי

SkyR1

New member
אני בבית ספר לא יכולתי ללמוד

אני למדתי משהו מקצועי ואני עוסק בזה היום זה משהו שכבול אצלי עוד מהילדות .ואין לי בגרות
(מה אני לא בן אדם ?) חה סתאם! יש לי רק בגרות טכנולוגית 13 יח"ל ו..ובגרות 4 יח"ל מתמטיקה

עזוב לפני הפציעה שלי אני לא מדברת

על מה הלך שם במקום הזה שנקרא בצפר אבל היה לי את הכדורסל עכשיו זה היעד שלי להוציא ת.בגרות

SkyR1

New member
אצלי היעד היה לסיים

12 שנות לימוד , ולקבל בגרות טכנולוגית לאחר מכן לא התגייסתי מסיבה כל שהיא המשכתי ללמוד mcse וכיום אני עובד בזה כמנהל רשת ,וגם כמדריך טכנאי PC

אני סיימתי 12 שנה

אני לא גויסתי אני עובדת על התנדבות חודש הבא אני יהיה בת 20

למעלה