רחצה עם הורים

תינוקי2

New member
רחצה עם הורים

האם יש בעיה שאב ובתו בת ה- 4 יתרחצו יחדיו? מבחינה פסיכולוגית כמובן... הילדה מאד נהנית מזה אבל שמעתי שזה לא רצוי

אילתית 2

New member
לדעתי האישית בלבד

רצוי שלא תראי אצלנו לא משנה הגיל אנו ההורים לא מתרחצים עם הילדודס (וקודם כל מהסיבה שסוף סוף יש כמה דקות של שקט לבד במקלחת זמן שלי לעצמי...וגם כי לא מתאים לנו אף פעם לא חשבנו על זה, הילדים מתקלחים יחד ) אבל חושבת שכשהם קטנטנים וכל עוד לא מפריע לאף אחד זה בסדר אבל מהרגע שהם גודלים יודעים ומבינים את השוני בין המינים ולומדים על פרטיות ועצמאות וכו...כבר לא מתאים לדעתי מקלחות משותפות אבל שוב זו דעתי האישית

בגיל 4,זה כבר טו מאץ'.

בייחוד שמדובר באבא עם ביתו או לחילופין אמא עם בנה. בגיל הזה הילדים כבר אמורים לדעת לגבי הפרטיות שלהם,ולגבי השוני בין המינים,אז רצוי לא לחשוף אותם לאמבטיות משותפות. אמא ובת או אבא ובן עוד נראה לי בסדר... ובאופן כללי אני עדיין מתקלחת פעם ב...עם הבן שלי,אבל עד גיל שלוש,לא מעבר.

לדעתי לא רצוי

הבן שלי בן 6, לא רק שאני לא מתקלחת איתו כבר לפחות 3-4 שנים, אני ב-3 שנים האחרונות גם לא מרשה לו להיכנס לחדר מקלחת כשאני מתקלחת. לא נראה לי לעניין בכלל.

וכדי לאזן - למה לא?

טוב לא רק כדי לאזן. אני באמת מאמינה בזה. אין שום דבר רע בעירום, עירום לא חייב להיות מיני עירום זה דבר טבעי. אז אצלינו הם בני 7.5,6, אוטוטו 2, לאט לאט המקלחות המשותפות מפסיקות, כי הם אוהבים להתקלח לבד, אבל עדיין, מתקלחים יחד לעיתים (בעיקר שממהרים) ועדיין הם רואים אותי ואת אבא שלהם ערומים

למעלה