רחמים!!!

nightroll

New member
רחמים!!!

למישהו יש פטנטים להציל את הגב התחתון? אני לא יודעת אם נתפס לי או שזה מהתאונה אבל אני לא יכולה לזוז בלי לכאוב
יש משמעות לאקמול בקטע הזה?

גם לי זה קרה

אחרי ההריון היה נתפס לי הגב התחתון באופן קבוע לפחות פעם בחודש למשך כמה ימים. מאז שהתחלתי לעשות התעמלות ובעיקר לחזק את שרירי הבטן שכידוע תומכים בגב , הבעיה חלפה כלא היתה. בהזדמנות זו הרשו לי לבקש סליחה מכל מי שאי פעם פגעתי בו.

חחחחחח,,,פיקטיבית,,

מזכירה לי את הפרסי שהלך לשלוח מברק הודעה על מות קרוב,, לא היתה הגבלה למילים,, והנל צירף,, למכירה אוטו,, חחחחחחחחחח,,, שתהיה לך שנה מתוקה וגמר חתימה טובה

אקמול,,,,,?

לפי מה שאת מתארת,,, הכאב הוא הרבה יותר חזק,, שבי ישיבה שפופה,,צמוד לקיר,, כשהגב נשען לקיר,, השתפשפי ימינה ושמאלה,, (נשמע אירוטי? חחחח,,,,) לפחות 3 דקות,, כל פעם,, זה עוזר,, בדוק ! אם לא,, אליי למסאג´ דחוף...

nightroll

New member
ערב לא שקט עבר על כוחותינו

ביליתי את הערב שוב במוקד החירום של מכבי. צילום לא מראה סיבה טובה לכאבים שיש לי, או לעובדה שאני לא יכולה לעמוד זקוף. אני צריכה ללכת לעשות CT. בינתיים קיבלתי סמים (אביטרן 100) והם לא עוזרים בכלום

מתוקה40

New member
תנסי למרוח וולטרן ג´יל.....

בתקווה שיעזור לך. ועצתי...עם כל הכאב, אל תשכבי במיטה, כי כשקמים כואב יותר, תנסי לזוז עד כמה שאת יכולה לסבול.....וזה כואב, כי עברתי תפיסה של גב תחתון. מבינה לכאבך. מאחלת לך החלמה מהירה.

סנדי32

New member
אמממממ...........

לפי מה שאני יודעת שזה מהתקררות זה הזמן להוציא את הפיז´מה הארוכה אני יודעת שמסז´ עם שמן חם (לא רותח) זה עובד צריך לחמם את המקום או יש בקבוק מים חמים (קוראים לזה בעיראקית מיי ג´וד) שמים על הגב התחתון וזה גם עוזר מקווה שעזרתי לך מואהההההההההה
ושתרגישי טוב אה, אל תשכחי אסור לך לצאת אחריי שאת מחממת את הגב רצוי להיכנס למיטה שהמקום ישאר חם [URL='http://'] גמר חתימה טובה[/URL]

nightroll

New member
מתוקה 40 וסנדי

תודה לשתיכן, אבל מאחר והכאב הופיע יום וחצי אחרי שספגתי חבטה רצינית בדיוק במקום שכואב כרגע, בתאונה עם אוטובוס, זה לא ממש יעזור... מתוקה - אכן לקום בבוקר היה נסיון מעניין שהסתיים בזה שזחלתי מהחדר שלי לחדר שבו אני עכשיו, ולקח לי רבע שעה בערך להרים את עצמי אל הכיסא... בעלי נסע להביא את הילדים מסבתא (הוא לקח אותם לשם אתמול, כשהתור במוקד התארך) ובדרך הוא יעצור לקנות עבורי את הסמים שהרופא נתן לי. מקווה שזה יעזור כי אביטרן100 לא דיגדג את הכאב. לפחות הרצפה בין המיטה שלי לחדר הזה נקיה עכשיו.

למעלה