רחמים עצמיים

stranger

New member
רחמים עצמיים

רחמים עצמיים

תמיד יש לי את ההרגשה שכולם מסתכלים עליי במבט כזה מוזר, כיאלו הם אומרים לי: ``את עוף מוזר ומקומך הוא לא איתנו``. אני מתלבשת כמו כולם, נראת כמו כולם אבל אני שומעת מוזיקה מוזרה (לדעתם), היחידים שאוהבים את המוזיקה שאני אוהבת הם כל המסוממים. לפעמים מרוב שבא לי להשתייך לקבוצה מסויימת אני רוצה להתחיל לעשן, כמה שאני יודעת שזה לא נכון לעשות, אבל מה לעשות רק ככה הם יקבלו אותי לקבוצה שלהם. לפעמים כמה שאני מנסה לצחוק עם החברות שלי, הן לא מדברות על דברים מעניינים, שטויות כאלה ``היא ככה...``והוא ככה`` ``הוא אמר לה שהשנייה לא...`` אפשר להשתגע! כולם תמיד יורדים עליי בגלל הציונים שלי, ובכל זאת כל מה שכתוב אצלי במחברות: סיכומים, עבודות וש``ב מופיע גם אצל כל שאר האנשים בכיתה. לפעמים נדמה לי שאני שקועה ב, יכול להיות שזה נכון אבל הפתרונות שיש לי בשביל לצאת מהדיכאון הזה הם כל כך לא טובים, עד שפשוט עדיף לי להשאר ככה. stranger

מה את רוצה?!

את מחפשת שנרחם עליך או משהו כזה? את מחפשת שנגיד לך ``לא סטריינג`ר, אל תתחילי לעשן!``? אני לא מבינה מה הסיפור שלך, מה הרצון החזק הזה שיאהבו אותך בחברה, מה את שמה על זה בכלל? ולמה את צ-ר-י-כ-ה להשתייך לקבוצה מסויימת? את עד כדי כך תלותית? תחשבי על זה.

5000

New member
Uואתה...

משתייך לאיזה קבוצה , האם אתה יודע איך זה להרגיש שאתה לא משתייך לשום קבוצה?

כן

קודם כל אני בת דבר שני, לאורך כל תקופת יסודי ממש לא חיפשתי להיות חלק מהשאר, וגם היום לא. כיום במקרה יש לי את החברים שלי ואנחנו ``חבורה`` כזו, אבל אני ממש לא תלויה בהם או משהו כזה...

וואו, אנחנו אלימים היום!

מה כבר צריך הבנאדם? קצת תמיכה, קצת הבנה, קצת שיגידו לו ``אתה לא לבד``. בטח שלא שיגידו לו ``אתה רוצה שנרחם עליך או משהו כזה``, כשכותרת ההודעה שלו היא ``רחמים עצמיים``. כולנו רוצים שיאהבו אותנו, לקויה, אל תשקרי לעצמך... (אוף, איזה כינוי מתוסבך בחרת לעצמך...) בכל אופן, רק רציתי להגיד לך- אין טעם להתקפה הזו, אני חושבת שסטריינג`ר (אולי די עם הכינויים באנגלית?!) חיפשה קצת תמיכה והזדהות, או קצת עידוד, או סתם לשפוך את הלב. ואם זה נעשה בצורה כל כך אמיתית ויפה, אז למה לא?... את לא מוכרחה להראות אמפתיה, אבל למה לקטול ברשעות?... רק בואו נחפש על מה להוציא אנרגיות, כי הודעות כאלה גורמות לי לחשוב שהעולם הפך אופטימי ומושלם כל כך, שחסר לנו על מה להתעצבן... קבלי את דבריי ברוח טובה. דולצינאה.

קיבלתי ויישמתי

התוקפנות היא עמדה שאני מציגה - זו טיפה רכרוכיות לחפש להיות אחת מהשאר, בשביל מה? היא לא יכולה להיות אינדיוידואליסטית?

תעשני וזהו!

תתחילי לעשן. לא כדי להיות קולית או משהו, אבל אם זה באמת מה שיגרום לך להכיר אנשים חדשים [למרות שלא נראה לי שזה נכון], אז תתחילי לעשן. תתעלמי לכמה שנים מעניני הסרטן ושארי הבולשיט- הרי כולם מתים בסוף על הכביש או מאיזשהו סרטן, והרי לעשן עישון פסיבי יותר מסוכן מבאמת לעשן- ובכלל, כמה פעמים את מתכוונת לעבור את גיל ההתבגרות? אבל תזכרי שלא בטוח שה``מסוממים`` [ממה, מסגריות?] הם אנשים כל כך מרתקים, עד כמה שאם עכשיו צוחקים עליך בגלל ציונים, אני לא מבינה מה יש לך להפסיד. תהי בריאה- rastotman.

5000

New member
תגובה ושאלה

אם מתחילים לעשן קשה מאוד להפסיק! ןיש לי שאלה אליך ראסטה-מן אתה מעשן?

rastotman-בבקשה-

בטח שקשה להפסיק, קשה כמו להתנתק מהאינטרנט לכמה ימים, אבל אל תגיד לי שבשביל זה שווה להפסיק לחפש אחרי אינטילגנציה שמשוטטת בודדה ברחבי הרשת- נכון? ויש כל מיני התמכרויות גופניות יותר, ואני לא אזכיר את הקלישאה קופאין, אבל גם לסוכר אנחנוו מכורים, ובעיקרון לכל דבר שגורם לנו הנאה, וגורם למח שלנו להפריש את החומר הזה [אני מהמרת על דופאין- אבל אני לגמרי לא בטוחה, אז תתקנו אותי], וזאת לא בושה להתמכר, ככה בנוי הגוף שלנו. אם היא לא מצאה דרך אל האנשים המעניינים שהיא מקווה לתקשר איתם דרך עשן סיגריות, כנראה שחסר לה מהביטחון העצמי, או שסתם, הם לא מחפשים ממש קשר איתה, אבל בקשר לאפשרות [אולי קלושה ואולי לא] שבזכות קצת פגיעה בריאות היא תזכה בקשר עם אנשים מעניינים, זה לא יותר גרוע מללבוש חולצת בטן או להתלבש בכלל- כדי להיות חלק מקבוצה מסוימת צריך להתפשר. וכולם צרים להיות חלק מאיזשהי קבוצה, אפילו רק כדי להיות אינדווידואלים- כי גם בשביל זה צריך אנשים שיהיו שונים ממך או שתהייה שונה מהם, או בשביל למרוד יחד עם הקבוצה שלך בשאר החברה. נ.ב. אני לא מעשנת, אבל גם לא סוגרת לעצמי אופציות- ושים לב, אני בת.

רגע... עצרו את כל השעונים.

בעצם, את אומרת שאם היא רוצה לעשן בשביל להכיר אנשים אז שתעשה את זה, אבל שלא תעשה את זה בשביל להיות קולית? קצת סותר. הרי אנשים רוכשים חברים בדר``כ אם הם נראים מספיק קולים בשביל האחר...

goldy

New member
את בסדר גמור!!!!!

פשוט המקרה שלך הוא שאת ממוצעת, וכדי להיות שונה את מחפשת הבדלים בנרות. אם תתחילי לעשן את תזיקי רק לעצמך (דוגמאות יש בשפע). יורדים עלייך בגלל הציונים שלך? תרדי עליהם בדברים אחרים. תחפשי משהו שאת טובה בו, ותתמקדי בו. נ.ב כנסי לסמוקי

הצעה טובה יותר:

יורדים על הציונים הגבוהים שלך? צטטי אותי מעתה והלאה: ``הא, שוטה, תראה, אני קיבלתי 100 ואתה 50, לפחות אני אינטיליגנטית``

themeandi83

New member
למה לך לסבול סתם?

אם הם מפריעות לך ,לא מדברות על נושאים שמעניינם אותך ,ובעקרון משעממות אותך מוות אז פשוט תחפשי אנשים אחרים לדבר איתם (בנוסף!) לחברים שלך ,הפריקים ב``ד אנשים מצחיקים ביותר... ובקשר ללימודים... אל תילחצי זה כולה ביה``ס ,זה לא דורש יותר מידי ידע וכוח. ותעשי לעצמך טובה: אל תלבשי מה שכולם לובשים אם זה לא מתאים לך!!!!! חלצות בטן לדוג` לא מתאימות להמון אנשים שממשיכים ללבוש אותן. ולנק` הכי חשובה: עישון- אם גורם לך אושר תעשני ,אם לא ,ותאמיני לי שבפעמיים הראשונות זה לא,אז לא. ``די לאלימות`` ולטיפשות שמאחורי הליכה אחרי העדר

luka

New member
דומה, אבל לא בדיוק.

אני כמעט במצבך.. יש לי את החברים שלי ויש לי את העוד חברים שלי... אוקיי מורכב, פירוט: יש את אלה שנשארו מהחטיבה ואנחנו עדיין כולם בקשר ו אבל הם זה כבר לא אני אני יותר נכון זה לא הם, אז מצאתי לעצמי את החברים שלי שאיתם אני רוצה להיות והם כולם גם מעשנים אז נו טוב מעשנים..., גם אני חשבתי על זה ואז.. עלתה עוד מחשבה.. בשביל מה?, הם גם מקבלים אותי ככה, כי הם חברים שלי.., יכול להיות שהיו מקבלים אותי אולי יותר אם כן ההיתי מעשנת אבל לא אכפת לי ממש, מה הקטע של ``מקבלים``?, זה רק כשהם יוצאים להפסקת סיגריה אז בדרך כלל אני לא שם וזהו... לא ביג דיל, אחותי את תצאי מזה בטוח! יערה.

למעלה