קודם כל - תודה רבה!!!
דבר שני - האם את יודעת אם יש להם עדיין תאריכים לנובמבר (ולא ימי ראשון או שני), למרות שהחלטנו מקסימום לעשות את זה ביום שישי, שהבנתי לא ממש עמוס, (וגם יותר זול-למרות שזה לא ממש משנה), אבל-בגלל שהמקום הוא באיזור מגורים (וב-12 בלילה מנמיכים את המוזיקה), אני מפחדת שהחתונה תהיה קצרה מדי (מתי בכלל מתחילה חתונת בוקר?!), אנחנו עדיין לא סגורים על נובמבר (בעיות בבירוקרטיה של ארה"ב, מקווה שנדע עד סוף החודש מה קורה), ואז אני מתעתדת להגיע בתחילת ספטמבר לארץ ולסגור הכל. יש לך את רשימת התקליטנים? את מי בחרתם? בר אקטיבי אנחנו לא אוהבים ונוותר. האם "הוצאתם" מהם חניה בחינם (דבר שמאד מעצבן אותי!!! שצריך "להוציא" את זה מהם), לגבי עיצוב חופה אני עדיין לא סגורה אם אני רוצה, כי יש לנו חופה שעוברת במשפחה ואני רוצה שהיא תהיה לב העיננין ותמשוך את עיניי כולם ולא העיצוב עצמו. הלפידים מקסימים!!! רק חבל שהם לא נשארים לאורך כל הערב, ואולי את זה אני אוסיף. מה שחשוב ויש שם - שומר בכניסה. כי הרי זו הכניסה למוזיאון עצמו. חשוב מאד בימים אלה!! (ד"א חשבנו גם לשכור שומר נוסף). ד"א - המקום מקסים ומדהים לדעתינו, היינו שם ב - 2 חתונות מקסימות והאוכל מצויין (ד"א "הצעירה בבשלניות" מכירה את השף והיא עדה לזה שהוא אחלה בנאדם ואחלה טבח). תודה רבה!!! שרון