רחלי 1

Sharon_1

New member
רחלי 1

אפשר לקבל פרטים נוספים על המוזיאון (גם פרטים טכניים כמו מספר טלפון ופקס). תודה רבה שרון

רחלי1

New member
אין בעיות, בבקשה:

המקום נקרא "גן במוזיאון", שזה גם שם הקייטרינג המקומי (והמעולה שלהם). הכתובת: חיים לבנון 2 רמת אביב, מיקוד: 69975. טל: 6428135, פקס: 6428225. הצוות, אגב, סופר נחמד, וכדאי מאוד לתאם ולגשת לפגישת התרשמות. אני יכולה לומר לך שחברים שלנו קיבלו בפברואר מחיר נמוך משלנו, כשהמקסימום, עד כמה שהבנתי, עומד על 39$ למנה לפני מע"מ. אני מזכירה לך שהמחיר כולל עיצוב מדהים של חופה, סידורי פרחים, עיצוב שולחנות, לפידים בשביל המוביל למקום, דיילת להכוונת אורחים ובר אקטיבי. אני מקווה שעזרתי במעט, אל תהססי לפנות אליי שוב. אגב, הפרטים האלה הם יותר ממה שתשמעי מהם בטלפון, ופירוט דקדקני יותר הם נותנים בפגישה עצמה, ככה שמצויין אם תגיעי מצויידת בידע הזה, שלי היה ממש חסר... בהצלחה רבה, ותעדכני אותי אם תרצי

Sharon_1

New member
קודם כל - תודה רבה!!!

דבר שני - האם את יודעת אם יש להם עדיין תאריכים לנובמבר (ולא ימי ראשון או שני), למרות שהחלטנו מקסימום לעשות את זה ביום שישי, שהבנתי לא ממש עמוס, (וגם יותר זול-למרות שזה לא ממש משנה), אבל-בגלל שהמקום הוא באיזור מגורים (וב-12 בלילה מנמיכים את המוזיקה), אני מפחדת שהחתונה תהיה קצרה מדי (מתי בכלל מתחילה חתונת בוקר?!), אנחנו עדיין לא סגורים על נובמבר (בעיות בבירוקרטיה של ארה"ב, מקווה שנדע עד סוף החודש מה קורה), ואז אני מתעתדת להגיע בתחילת ספטמבר לארץ ולסגור הכל. יש לך את רשימת התקליטנים? את מי בחרתם? בר אקטיבי אנחנו לא אוהבים ונוותר. האם "הוצאתם" מהם חניה בחינם (דבר שמאד מעצבן אותי!!! שצריך "להוציא" את זה מהם), לגבי עיצוב חופה אני עדיין לא סגורה אם אני רוצה, כי יש לנו חופה שעוברת במשפחה ואני רוצה שהיא תהיה לב העיננין ותמשוך את עיניי כולם ולא העיצוב עצמו. הלפידים מקסימים!!! רק חבל שהם לא נשארים לאורך כל הערב, ואולי את זה אני אוסיף. מה שחשוב ויש שם - שומר בכניסה. כי הרי זו הכניסה למוזיאון עצמו. חשוב מאד בימים אלה!! (ד"א חשבנו גם לשכור שומר נוסף). ד"א - המקום מקסים ומדהים לדעתינו, היינו שם ב - 2 חתונות מקסימות והאוכל מצויין (ד"א "הצעירה בבשלניות" מכירה את השף והיא עדה לזה שהוא אחלה בנאדם ואחלה טבח). תודה רבה!!! שרון

רחלי1

New member
ובכן.....המעט שאוכל להוסיף בעניין -

לא סגרנו את נושא החנייה, זה יהיה פר מכונית או גלובלי, ובכל מקרה לא בחינם. התעריף הוא 3$ לרכב. בעניין שאר הפרטים, לצערי, אני ממש לא יודעת לענות.....לא יהיה מנוס מלהתקשר לשם.....אני רק יודעת שתאורה יחודית לרחבת הריקודים כרוכה בתשלום נוסף, ובנוגע לשמירה - למיטב ידיעתי, יש שומר קבוע בפתח המוזיאון, כשיש וכשאין ארוע במקום. כדאי מאוד להתקשר לשם בהקדם האפשרי ולהשלים את הפרטים החסרים, כי אנחנו לא ממש התעמקנו עד כדי כך...(שני מעופפים.....את מוסיפה לי חומר למחשבה ולשאלות חדשות...
) בהצלחה רבה בהמשך התחקיר...

Sharon_1

New member
הי, זה לא מעט!!! תודה רבה!!!

אני אשלח להם פקס יותר מאוחר בערב - בוקר אצלכם. כשיהיו התפתחויות אני אעדכן אותך-אולי זה יעזור גם לך. בכל מקרה - אם צצים לך רעיונות נוספים, שאלות, טיפים וכו´, אני אשמח!! תודה רבה שרון

למעלה