רחלי שימי לב

רחלי שימי לב

בס"ד אוקי עוברת לי מידי פעם המחשבה בראש לעזוב את בנ"ע בגלל שבשבט שלי (כמו בכל שבט מעפילים בארץ) רוב הבנים והבנות רצים אחד אחרי השני אומנם יש לי בשבט כמה נורמלים שלא מאבדים ת'צפון בגלל בחורה אבל בכל זאת יש שבתות שאנחנו 2 3 בפעולה בגלל זה במחנות בפגישות שיבטיות הכל כמעט נע סביב זה אפילו שיש לי מדריכם מעולים וראוי לציין שהם מתנגדים לתופעה אבל נראה לי שאני יעזוב מתישו אם יש לכם רעיונות למדריכים שלי אני יעביר להם, סיבות למה כן לעזוב למה לא זה הזמן והמקום לעשות זאת בתודה מראש אמוץ

SGVB

New member
סיבה לא לעזוב

כדי שאני לא ארצח אותך!!!!!! אני לא מרשה לך לעזוב! חוצפן!

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

וולקאם בק.... וד"א - את השירשור שפתחתי על שי, פתחתי בשביל לעורר אתכם שתנסו לשים לב מי עוד חסר (ליעד). לא ממש הלך לי...

SGVB

New member
במחשב השני יש נראה לי

אבל אני עכשיו במחשב בחדר אצלי(הצלחתי סוסוף להגדיר רשת!!!)אבל הוא עושה גם שם בעיות עם עבריתץ אז אין לי כח עכשיו ואל תעיז לעזוב

אתה חייב להוןריד אייסי כי

בס"ד אני צריך לדבר איתך חא עג"ב הפורום ולא כל כך דחוף שמצריך טלפון ...

לא הבנתי למה את פותח שרשור בשבילי..

חחח... עד שהבנתי שכתבת את ה"רחלי שימי לב" כי פתחת דיון
אז קודם כל - כל הכבוד לך
דבר שני - התשובה... תראה. אני, כשהייתי קטנה, לא באתי כמעט לבנ"ע. נורא נהנתי, אבל לא אהבתי את הקטע שמתמקדים על הבנים-בנות ולא על המסר החינוכי, וזה מה שחיפשתי בעצם. ככה זה היה ניצנים, מעלות, שבאתי פעם במליון שנה בערך (נבטים הייתי רוב השנה). בשבט מעפילים התחלתי לבוא יותר מאחרי חודש ארגון. עדיין היה את הקטע של הבנים-בנות אבל הרבה הרבה פחות. הבנות כבר פחות שמו על הבנים ופחות ניסו לעשות "רושם". בכל מקרה, התחלתי יותר להנות, ולמה? כי ידעתי שאני באה בשביל ה-פ-ע-ו-ל-ו-ת. כשאתה מכניס לך לראש שאתה בא בשביל לקבל ערכים, אפילו אם תהיה החניך היחידי - אתה עושה הכל למען זה. זה מה שקורה אצלי עכשיו. אני באה ואני נהנת עם החבר'ה, ולפעמים קורה שאני החניכה היחידה (וזה קורה הרבה השנה כי אנחנו רק 3 שלא בפנימיה), וגם אז אני נשארת ומקשיבה לפעולה, ולא אכפת לי מי יושב לידי, מי בא ומי לא. כי אני יודעת שאני באה בשביל לשמוע את הפעולה. אני אתן לך דוגמא: בשבת שובה היינו 3 חניכות מכל השבט, ו3 המדריכים היו בפנימיות אז הביאו לנו מדריך מחליף. 2 החניכות האחרות הלכו כי אין להם מה לעשות (החבר'ה לא באו...) ונשארתי היחידה. זה לא הזיז לי בגרוש!!! וכשהמדריך התחיל את הפעולה (הוא סחב עוד כמה משבט אלעד) נהנתי בדיוק אותו דבר (לא חשוב שהכל התפקשש, כי שבט אלעד שלנו כ"כ רציני עד שהם יצאו באמצע ושוב נשארתי היחידה אז הוא לא המשיך
). בכל מקרה, מה שרציתי להדגיש פה, זה שהעיקר של בנ"ע זה המסרים ולא החבר'ה. תחשוב שהחבר'ה הם אנשי עזר, שבלעדיהם לא היית שומע את הפעולה
ככה אני מתייחסת לזה, שהפעולה זה העיקר והחבר'ה זה מקום רביעי בערך... ואז, תאמין לי - מנסיון, הקטע של הבנים-בנות לא יפריע לך, ואולי אפילו יגיע הזמן ותראה שאין מספיק קשר בשבט וזה יפריע לך, (כי אתה תחשב לכאילו אדם שמסתכל מהצד) ואתה תרצה לגבש את השבט...
אני לא בעד שתעזוב, אם אתה רוצה להחכים. אני לא חושבת שהחבר'ה צריכים להזיק לך במקרה כזה. בהצלחה!!!

החבר'ה זה כן חשוב, אבל

ברמה פחותה יותר. ברור שצריך פה את החבר'ה, אבל את החבר'ה אפשר לפגוש גם מחוץ לסניף. את מה שאת מקבלת בסניף, את יכולה לקבל - ר-ק בסניף!

תודה רבה אבל אם:

בס"ד לא יתנו לי דעה רצינית כמו שלך לנגד אני אעזוב (אז שי בינתיים אין מה לדאוג!)

איילת כ

New member
תסתכל על זה הפוך

דווקא בגלל שאתה בא ועוד כמה חניכים בשביל הפעולות, אז לכן אתה חייב להשאר, אחרת בשביל מה השבט שלכם קיים?? בשביל אנשים שאכפת להם מהתנועה, לכן זה רק צריך לדרבן אותך ללכת שם, להשפיע מבפנים. כי השינוי יכול לבוא רק מבפנים.... והקטע של הבנים והבנות עובר עם הזמן... חבל שאתה תעזוב בגללם

שולי פ

New member
../images/Emo45.gifבדיוק

אמוץ, אם כל מי שכן אכפת לו וכן בא בשביל הפעולות יעזוב, מה ישאר?! וכמו שאיילת אמרה, השינוי יכול לבוא רק מפנים, לפחות השינוי העיקרי... אז קח על עצמך להתמיד בפעולות ודווקא כן לבוא כל שבוע ותנסה להביא את השינוי...

למעלה