רחליקה

Lihi 214

New member
רחליקה

תודה על תשובתך. השאלה שנשאלה היא לא בהקשר של אהבה אלא איך x רואה אותי (בהקשר של יחסי גבר אישה). הפריסה המקורית: צד השואל:מלכת הגביעים הצד השני:שמונה מטות מה עוזר:7 גביעים מה מפריע:ירח סיכום:השוטה חשוב לציין שאין לי כוונה לפתח מע׳ יחסים כלשהי עם x. השוטה אולי מעיד על כוונת (או נכון יותר אי כוונת) הקשר. מה שכן היה חשוב לי לדעת זה איך הנא רואה אותי מסיבות אחרות. האם זה משנה איכשהו את התשובה?

Lihi 214

New member
סליחה התכוונתי לשרשר למקורי.מנהלות אפשר לשרשר

למקורי?

רחליקה האחת

Member
מנהל
Lihi 214 יקרה,

מחילה שלא ממש הצלחתי לשרשר כהלכה
בנוגע לשאלתך, ראשית, לא נהוג לשאול בנוגע לצד שלישי אלא בפריסת זוגיות בלבד. שנית, השוטה אינו עומד בפני עצמון והדרך לפרשו מגוונת כפי שניתן לפרש את כל 78 הקלפים. לציין, כי השוטה אינו עומד בפני עצמו ובצירופי הקלפים יש לו משמעויות משתנות. במקרה זה השוטה אינו נותן תשובה!!! לסיום אומר כי זהו פורום לימודי ולכן אשמחל אם תבחרי להשאר עימנו ולחלוק עימנו ידע בנוגע לכל קלף שבא לך לשתף. ערב קסום, רחליקה

Lihi 214

New member
היי רחליקה

אין כאן צד שלישי. אני היא השואלת הצד השני הוא הבחור. יודעת שהשוטה הוא קלף ״שקוף״ ,במובן הזה שיש ליצוק לתוכו את התוכן המתאים לשאלה הנשאלת.משמעויותיו אינסופיות. איך היית לדעתך הצד השני מסתכל על צד השואל? אשמח להישאר

רחליקה האחת

Member
מנהל
בוקר אור,

תודה ושמחתי על נכונותך להשאר. אשמח אם תגיבי להודעות השונות ותשתתפי בדיונים
כרגע אני מעלה נושאים הקשורים לסמלים בקלפים . תראי, את הפורסת והשואלת- אז את צד א' אנחנו כאן בפורום נחשפים למידע אז אנחנו צד ב' לפיכך, שני הצדדים- את והפורום[או במקרה זה אני
] מנהלים דיאלוג. מכאן, שמבחינתי הבחור הוא צד שלישי. לא מצאתי בדברייך אישור מצידו לכך, שתשאלי בנוגע אליו/לרגשותיו/כוונותיו. ולכן לא יהיה זה אתי מצידי לנתח על גבי הפורום את המידע , שעולה מן הקלפים לגביו. לו הייתם זוג או היה בכוונתך לנהל עימו זוגיות העניין היה שונה. המידע שלך בנוגע לשוטה נכון, אך כפי שציינתי, לכל קלף היבטים מגוונים ופרשנויות רבות. חלק מהפרשנויות נוגעות להיבטיו לקלפים אחרים בפריסה, מיקומו והיותו ישר או הפוך. מקווה שאוסיף על המידע שברשותך כאשר אצביע על כך שכקלף סיכום הקלפים :השוטה, הכהנת והירח מבטאים שאין תשובה לשאלה. יום בהיר ומאושר רחליקה

למעלה