רחליקה היקרה.

yalushki28

New member
רחליקה היקרה.

בעקבות המסר ששלחת לי בפרטי הנה הפריסה לשאלה: איך עליי לנהוג בעניין ההודעה ל X בנושא מעבר הדירה?

תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - שמונה המטבעות
עיצה - אס המטות
ממה להמנע - תשע המטות
תוצאה - מלך החרבות

שמונה מטבעות - אני נמצאת במצב שבו אני מוכנה להקריב את כל מה שיש לי במעבר הזה, בכדי שיהיה לי קל יותר ועתיד טוב יותר. אני מוכנה לעבור לגור קרוב להוריי, לעזוב את המעט שיש לי פה (שחשוב לי לא מעט), כדי שתהיה לי עזרה עם הילדים.

אס המטות - קלף זה מציע לי להיות ממוקדת בהודעה שלי. להראות לו נחישות ושאני יודעת מה אני רוצה ועושה.

תשע מטות - למרות הנחישות של אס המטות, כאן תשע המטות אומר כי יהיו עוד כמה מכשולים בדרך. הוא עלול לא לקבל זאת בצורה טובה, אבל בסופו של דבר, הנחישות של אס המטות, תביא לתוצאה טובה.

מלך החרבות - מלך החרבות אומר כי הגיע הזמן שאני אתחיל לחשוב על עצמי. אני כל הזמן מנסה לרצות אותו רק כדי לא להגיע למצב של מריבה, גם לא בנושא הזה. עליי ללמוד לבטא את עצמי בצורה נכונה, להיות מי שאני וללמוד להביע את עצמי. כי אם אני לא אעשה את זה, אני בסופו של דבר אתפרץ ואני עלולה להרוס את הכל.

בתמציתיות, הגיע הזמן שאני אחשוב על עצמי ולא אוותר. כרגע כל מה שאני רוצה זה שתהיה הרמוניה, לא לריב. אני חייבת להתחיל לדאוג לעצמי ולהבין שהמעבר הזה, הוא התחלה חדשה עבורי וזה יעזור לי לממש את עצמי ואת הפוטנציאל שבי. אני חייבת להבהיר לו בנחישות שהמעבר הזה נחוץ לי ולהיות ממוקדת ולהראות לו שאני מאוד רצינית. אני אמנם צריכה להעביר לו את זה בצורה נכונה, להביע ולהסביר את עצמי בצורה נכונה, מאחר ויש לי באמת נטייה להתבלגן בהסברים ולא יוצאות לי המילים הנכונות. עליי לשקול מילים. הוא אמנם לא יקבל את זה בצורה טובה, אך לאט לאט הוא יעכל את העניין ויתרגל לרעיון של המעבר.

בגדול, כל מה שיצא בקלפים זה בדיוק מה שקורה, ככה שהפירוש היה "קל" יחסית לחיבור בין הדברים.
אני גם אשמח אם עידן יעבור פה על העניינים ויתן פירוש משל עצמו - עידן, לטיפולך

שיהיה לנו לילה טוב ונעים

yalushki28

New member
תודה על המחמאות

שמחה להיות חלק מהמקום הזה!

עידן, אני באמת אשמח לשמוע את דעתך בנושא (הפריסה כמובן ולא על נושא היותי נהדרת
סתם, סתם!)

idanmeri

New member
אני אגיב לך עכשיו על הפריסה

כיף לשמוע שאת אוהבת את הפירושים שלי,
מחמם את הלב

yalushki28

New member
יאי! כיף! תודה!

וכן, אני בהחלט אוהבת לשמוע את ההשקפה שלך. היא מעניינת מאוד

idanmeri

New member
הפירוש שלי על פי הקלפים:

ממבט ראשון על הפריסה, ניתן לראות שיסוד הימים חסר, ולכן ישנה תקיעות בנושא השאלה.
את חשה די תקועה ומבולבלת, לא יודעת מה לעשות בנושא, אזי שעתה הקלפים באים לייעץ לך מה לעשות:
הקלפים מראים כי כרגע יש לך המון רצונות, ועלייך לפעול לפיהם על מנת לממש אותם בעולם החומר. מה שאת צריכה בעולם החומר זה יציבות, עתיד בטוח, שהתוצאות יניבו פירות. יציבות היא עניין הכרחי על מנת לממש את הצרכים שלך. הצרכים שלך הם העזרה מהילדים, ולהיות קרובה לבני משפחתך.

הקלפים מראים כי הרצונות שלך הם נכונים, אך ישנו חשש "לעשות גלים", זאת אומרת שאת חוששת לספר ל-X על המעבר דירה. הקלפים מייעצים לך לא לחשוש לספר לו, כיוון שבכל מקרה הדברים יסתדרו (גם היחסים איתו). קלף מלך החרבות מראה כי את לא מספרת לו כדי ליצור הרמוניה, ושלא יהיו מריבות בניכם כתוצאה מההודעה על המעבר דירה. הקלפים מראים כי עלייך להימנע מחוסר התקשורת איתו, וכן לספר לו.

בסה"כ הקלפים כולם חיוביים לגמרי, ולכן אין לך ממה לחשוש. קלף 9 המטות מראה כי אולי בהתחלה תהיינה קצת מריבות עם X בנושא, אך מהר מאוד הדברים יסתדרו ויבואו על מקומם בשלום. עדיף לספר לו גם אם הוא לא כל כך יקבל את זה בהתחלה, מאשר לא לספר לו בכלל.

באופן כללי, עניין מעבר הדירה הוא באמת מה שאת צריכה. הרעיון שלך לעבור דירה הוא נכון מאוד עבורך, ואת צריכה לממש אותו. החלטה טובה מאוד
תהיה השקעה לא קלה בתחילה, אך בשלב מאוחר יותר, תוכלי לראות את התוצאות, וכמובן שתהיי מרוצה.

בהצלחה!

yalushki28

New member
מלך אתה :)

עפ"י הפירוש שלך (שגם הוא נכון מאוד), אני רואה שהפירושים של שנינו די חופפים אחד לשני. מגניב. אהבתי.
המון תודה יקירי. אני בטוח עוד היעזר בך בעתיד

idanmeri

New member
אין בעד מה

ואכן הפירושים די דומים. גם את טובה, רואים שהשתפרת מהפעם הקודמת

תרגישי חופשי להיעזר בי תמיד

למעלה