רחוק רחוק

רחוק רחוק

רחוק רחוק בראש ההר הנשר הגדול שוכן לו עמוק עמוק בלב ההר הדוב הענקי ישן לו לכןל חיה מקום מיסתור מרוחות מאש האדם.ורק אני איני מוצאת מחבוא ושקט לעולם עכשיו ברור לי לא יועילו מערות ןלא צוקים גבוהים.או מחילות סמויות רק אהבה טובה תישמור עלי. תגן עלי מסכנות חלק משיר ששרה גליקריה ביום רביעי בהופעה בכרמיאל .הופעה מלאה אהבה.אהבה היא חלק משמעותי בחיים שלנו .למי שעדיין לא מצא אהבה אמיתית כמוני מאחל סוף שבוע ניפלא .שהאהבה תידפוק על דלתכם בקרוב

ד ו ל ה

New member
../images/Emo13.gif

מחייכת. תסתכל שתי הודעות למטה (מילים שנוגעות בי היום) ותבין למה....

../images/Emo24.gifלמען האמת

לא שמתי לב לשירשור שלך אז כניראה מה שכתבתי כוון איליך ובטוח שלעוד אנשים היתי במקום שלך ליפני כמה חודשים .אל תתיאשי יש אהבה בעולם והיא תגיע במהרה

crisRobin

New member
לא נורמלי

אם אין קשר בין ההודעות, זה באמת לא ממש שפוי

ד ו ל ה

New member
סימנים...

אני מאמינה בסימנים...

crisRobin

New member
במיסתור אין אהבה

כל יום, מסתובב לי ברחובות, מפלס לי דרכים ביערות, חותר ומתעייף בנהרות. על גופי, כלום לא ישמור, עירום כביום היוולדי, עירום בהליכתי. הענפים בדרך שורטים את גופי, הסלעים בנהרות חורצים את בשרי, מתכסה לרגע, אוסף כוחות, ושב וחושף את גופי לאיתני הטבע. המזוכיסט אנוכי? האם טועה אני? גם הנשר והדוב הזמינו אותי לחג. אך יודע שבמיסתור, מוקף ובטוח בלב ההר או על ראש הצוק, אהבה לא תהיה בנמצא

crisRobin

New member
מחייך

מדי פעם, אך רק מדי פעם, חולפת מחשבה מקורית בראשי, הייתה, נעלמה, חלפה

crisRobin

New member
זה פיייר זה?

אחרי כל הביטולים את עוד שמה לי תבנית של דניש שוקולד מול הפנים? ואת קוראת לעצמך חברה? חגיגה מוצלחת יקירה, knock yourself out

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועוד איך תהיה חגיגה מוצלחת
עידכונים בהמשך.............

rony34

New member
מאחלת לך שתמצא אהבה

בקרוב.הכתיבה שלך יפה ונוגעת.

לא היסברתי עצמי כראוי

לי יש אהבה אמיתית אהבה יום יום בת זוג מדהימה הדבר הכי טוב שיש לי בחיים .חוץ בהבן שלי כמובן הכוונה שלי היתה לאחרים .השיר הוקדש .לידידה חברת פורום יקרה המדרום .לא היסברתי את עצמי כראוי איתכם הסליחה

ע פ ר ל ה

New member
אהבה אהבה אהבה...

נראית לי כמו נקודה רחוקה... יש למישהו טלסקופ בהשאלה?

למעלה