רחוק רחוק

רחוק רחוק

מילים ולחן: חוה אלברשטיין רחוק רחוק בראש ההר הנשר הגדול שוכן לו עמוק עמוק בלב ההר הדוב הענקי ישן לו לכל חיה מקום מסתור מרוחות מאש מהאדם ורק אני איני מוצא מחבוא ושקט בעולם גם לציפור הכי קטנה יש איזו דרך מתוחכמת להימלט מסכנה והיא לפתע נעלמת לנמלה יש סדק צר לשפן נקיק בין הסלעים לחפרפרת מחילה רכה ולזיקית צבעים בחלומות שלי אני רואה אותך שאתעורר אני בלי שום ספק אמצא אותך ואצלך אמצא מחבוא מושלם אמצא שלווה ושקט לעולם כן אצלך אמצא מחבוא מושלם ומנוחה מהעולם עכשיו ברור כי לא יועילו מערות ולא צוקים גבוהים או מחילות סמויות רק אהבה טובה תגן עלי תשמור עלי מסכנות. אוהב אותך אישה! "האיש ההוא"

זה....

רחוק מדי למטה, ויפה מדי כדי שישאר שם

גילית.

New member
השיר מופיע בדיסק "רחוק רחוק"גליקריה

השיר שיר מקסים, מופיע בדיסק העונה לאותו שם "רחוק רחוק" של גליקריה בדיסק מספר שירים בעברית כמו מנואל, רחוק רחוק ואל תשלכיכני לעת זקנה, ושירים יווניים יפים בביצוע גליקריה. גילית

נכון, את השיר

אני מכירה, רק הסקרנות הרגה אותי מי זאת אותה "אישה" שהוא אוהב, ומי הוא בכלל זה....? :)

../images/Emo24.gif

תביאי שיר את ההוא ששרת בצהריים נו.....יש לך פינהה אצלי בלב אני חבר אני אוהב יש לך אותי וזה הרבה :))

irisi

New member
מרוב אהבתי/

מרוב אהבתי/ ארקדי דוכין ומרוב אהבתי לא יכול להראות אהבה ומרוב אהבתך את עצובה עצובה ומרוב שמחתי החיוך נעלם ומרוב שמחתך את בוכה בוכה ומרוב הרגלי לחושך לא רואה אור ומרוב הרגלי לחושך לא רואה אור ומרוב הרגלך לאשליה קשה לך לעצור אז בואי נתחזק יחד את עם עצמך ואני איתך וכמו שכבר אמרתי פעם שילך הפחד שילכו הדמעות תהיי שלי אהיה שלך והכי חשוב שכל אחד יאמין בעצמו.

למעלה