רחוק ממך

רחוק ממך

אמא קנתה לי את 11א מתנה, שמתי לב למשהו מעניין- באתר של ברי לא שומעים את כל השיר "רחוק ממך" רק את התתחלה ועכשיו כשאני שומעת אותו בדיסק זה ממש ממש מצחיק.... יהודית רביץ ממלמלת שם בטירוף... מבחינתי היא ממש הרסה את השיר שבהתחלה נשמע טוב ואח"כ הופך למין שיר זקנים כזה. יכול להיות שזאת רק אני בגלל שאני מהסוגדים ל"אחר" וקצת קשה לי עם ברי בלי האש במיתרים. בכל מקרה, מה אתם אומרים על השיר?

Drorrrrrr

New member
אני חושב שזה שיר מקסים

החיבור בין ברי ליהודית משתלב נהדר, ובאמת כשמקשיבים לשיר, יש הרגשה של שלהי החורף, תחילת האביב, קיץ "עוד מעט כבר קיץ", יש הרגשה של קסם בשיר הזה.

hen 10

New member
אממ..

מבין כל הדיסק החדש אני נורא אוהבת תשיר הזה הוא מאוד מוצא חן בעניי. לא יודעת כזה שקט ורגוע, אבל בתחלס הוא שיר מדהים!
וגם הדיסק עצמו יפה!

hen 10

New member
יואבבבבבבבבבבבב..... ../images/Emo24.gif

שמחה שחזרת אלינו!

ענת1986

New member
יואב, הפכת לאהוב הבנות בפורום ../images/Emo8.gif

חבל רק שהן לא יודעות דבר אחד.... אתה שלי!

hen 10

New member
לא קשור להודעה הזאת...

אבל אני ממש לא אוהבת אותו פשוט שמחה ליראות אותו פה.

../images/Emo10.gif לא אוהבים אותי.........../images/Emo7.gif

החלטתי על פרישה מהפורום עקב אי אהבה מצד חן....

hen 10

New member
אני מתכוונת...

שאני לא אוהבת אותך בתור אתה יודעה מה כאילו מאוהבת בך אני לא.. אני אוהבת אותך בתור כזה ידיד כזה כיפי

המממ

New member
מה../images/Emo35.gif

אני דווקא חושבת אחרת ממך, רחוק ממך זה שיר קסום ומכשף! לאחר שמיעה ראשונה חשבתי שהוא מדהים ונוראי גם יחד. מכשף- אני אדבוק בהגדרה הזאת. יודית לא ממלמלת... תגבירי את הווליום...
אני חושבת שזה שיר מופלא. כל כך מיוחד ויפה. אני אוהבת לשמוע אותו מאוד, אני חושבת שהוא בין האהובים עלי בדיסק, אם לא האהוב ביותר. הדמות של האשה בשיר הזה כל כך שונה ממה שברי מציג בשירים אחרים שלו. בד"כ הוא תמיד "נכנע לך" ו"ותרי עלי", "תשתמשי בי" ו"אני המלכה שלך"... ופה האשה היא החלשה: "אני מוותרת מראש". אבל אולי כדאי שאני אשמור את זה לפינת הניתוח על השיר. בכל מקרה השיר הזה מאוד מומלץ.

למעלה