רחוב שבטי ישראל

Danret

New member
רחוב שבטי ישראל

איך אפשר לדעת עד כמה יהיה הרחוב סואן? האם בתב"ע אפשר לראות כמה נתיבים מתוכננים לכביש?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק קרן.......... אבל מה שנכון נכון.

pokpok

New member
דברתי עם הערייה בקשר לרחוב

מה שנאמר לי הוא שהוא יהיה רחוב מקביל לרחוב עמק ,בהתחלה יהיו שני(בעצם ארבעה נתיבים ,שניים לכל כיוון) נתיבים שאחד מהם יהיה נתיב חנייה ובשלב יותר מאוחר יפתח גם הנתיב השני לתנועה עם אפשרות כמעט וודאית לפתיחתו לישוב רעות הסמוך. אני בכל אופן מעדיף לקנות שם דירה ולא במחנה הפליטים קייזר ,שם יש אפשרות למצוא דירות ברחובות שקטים יותר אך בצפיפות נוראית.

NimrodKAdim

New member
לא כל קייזר צפופה

אני גר בקייזר ויש שם באמת פרוייקטים צפופים, אבל עם זאת ישנם פרוייקטים מאוד מרווחים. אני גר בפרוייקט מרוחח מאוד בהשואה לשאר השכונות במודיעין. כדאי לבדוק הכל לפני שפוסלים. לא צריך להתעצל, אני ממליץ לעבור על כל הפרוייקטים הרלוונטיים.

pokpok

New member
אני מכיר בע"פ כבר את כל הפרוייקטים

שמוצעים למכירה בקייזר בשנה האחרונה ונכון שיש פרוייקטים כמו של סולומון ועוד כמה כאלה שנמצאים על "עמק" שהם פחות צפופים אבל חלקה הארי של קייזר ששוכנת על אבני החושן ,תכלת והרחובות הסמוכים צפופה בטירוף למרות שהדירות עצמן מאוד יפות ,לי אישית זה מאוד מציק לצאת לגינה שאמורה להיות החלק הזה של "איכות חיים" ולהיות מוקף מכל צדדי בגינות אחרות ובתים אחרים במתחמים טבעתיים שמאוד נפוצים בקייזר. פשוט חבל שזה מהי שיש לקבלנים ולערייה להציע ואח"כ למכור לנו את זה כ"איכות חיים".

א 1 א

New member
הרבה מאד בתים במודיעין בנויים ככה

בכל המתחמים יש בתים שבנויים בצורה כזאת שיש לך גינה פרטית היא מוקפת מכל הכיוונים ואין פרטיות ני אפילו אסתכןואומר שהרוב הגינות הן כאלה.אולי בבוכמן המצב קצת שונה אבל המחירים גבועים יותר(לא שבשאר המקומות המחירים נמוכים ) כנראה שצריך להתפשר מחיר לעומת פרטיות.ובמידת האפשר לבדוק את השכנים .אם יש משפחתונים בסביבה וכד' .

NimrodKAdim

New member
אל תטעה את עצמך

קניית דירה זה דבר רציני מאוד ובמידה מסויימת בלתי הפיך. אם רכשת כבר דירה, אני מאחל לך שהיא תהיה נפלאה ותמצא חן בעינך. אבל אם אתה עדיין בודק, אני ממליץ לך בחום לא להיתפס לסתיגמות ולהכללות. זה מתאים להרבה דברים אבל לא לנדל"ן. אני גר בקייזר על רחוב אבני החושן (פרוייקט אוזן) והוא מאוד מרווח. הדירות גן מוגבהות מהכביש בככמעט קומה שלמה וכל הדירות שאני רואה מהחלונות רחוקות מאוד. אני לא מכשנע אותך לקנות בקייזר, אלה לבדוק ברצינות ולא להתרשם ממבט כללי. כאשר אנחנו באנו למודיעין בדקנו מאוד בקפידה את כל המתחמים את העומסים הצפויים בכבישים (מחלקת ההנדסה מחזיקה מספרים לכות רכבים לכל הרחובות המתוכננים בשלב א של העיר). לכל מתחם יש את היתרונות והחסרונות שלו. ובכל מתחם יש דירות מוצלחות יותר ומוצחות פחות. בנוסף יש עניין של טעם אישי (יש אנשים שהצפיפות חשובה פחות מהגישה למרכז העיר המתוכנן, יש אנשים שמעוניינים להיות קרובים לפארק, וכו). אני מציע לך לדעת מה חשוב לך (לא מה שמעת מאנשים שחשוב להם) ולבדוק בהתאם. מבחינה אישית, אנחנו אהבנו את קייזר בגלל הגישה הנוחה המתוכננת (10 ברגל) מהקניון, מהגישה לפארק ענבה המתוכנן, תכנון העמדה של הפרוייקטים ובכלל בגלל שהשכונה חדשה.

pokpok

New member
אני מאוד שמח שאתה מרוצה

מהדירה שקנית ,באמת. אבל תאמין שכפי שכתבתי קודם,אני מכיר לעומק (ובאופן אישי ולא מחברים או משמועות) את כל הפרויקטים בקייזר ואפילו את הפרוייקט שלך ראינו (אם זכרוני אינו מטעני,לאיש המכירות קוראים גבריאל והוא בחור נחמד עם זקן צרפתי). לעובדות ,קייזר הולך להיות המתחם הצפוף ביותר במודיעין ,המבנים הטבעתיים שנפוצים בקייזר באופן מיוחד נתנו לי ולזוגתי הרגשה של מחנק ובאמת הזכירו לנו מחנה פליטים ,במיוחד המבנים שם שהצבע החיצוני שלהם היה בז' כתום(אתה הסתדרת ,על הבניין שלך מצופה באבן ירושלמית). כפי שאמרת ,הכל עניין של טעם ועובדה שרוב הדירות שם כבר נרכשו. אני באופן אישי הייתי מוותר על מודיעין אם היו אומרים לי שקייזר זה המקום שבו אצטרך לגור. אני מאחל לך ומשפחתך הנאה מהדירה, ומקווה שלא פגעתי בך.

אם כל כך חשוב לך לא לפגוע

רצוי שלא תשתמש בביטויים כמו "מחנה פליטים". אני לא מקייזר, אבל זה צרם לי מאוד. אפשר להגיד "צפוף". זה מספיק ברור, ושלם שינוי זה אומר בדיוק מה שהתכוונת להגיד, בלי קונוטציות של ביוב זורם ברחובות ועזובה. שחר

NimrodKAdim

New member
זה לא הפרוייקט

הפרוייקט שאתה מדבר עליו של אוזן הוא באמת צפוף. אני גר בפרוייקט ממול שאוכלס לפני שנה וארבעה חודשים. הכל מקרה, לא מתאים לך קייזר, אז לא מתאים. אבל אתה צריך לבדוק ברצינות את כל האפשרויות (חוץ מקייזר, הבנתי), לפני שאתם מחליטים להינעל על פרוייקט מסויים או איזור מסויים. לפי ההתנחסויות שלך, אני מקבל את הרושם שאתה נתפס לכל מני משפטים וסתיגמות שבטווח הרחוק לא מחזיקות מים. אגב, האם סגרת על דירה?

pokpok

New member
נמרוד

אני שוב חוזר ומצטער אם פגעתי בך , הייתי צריך להיות יותר זהיר בבחירת המילים. אני שוב חוזר על זה שאני בודק בשיא הרצינות את הפרוייקטים במודיעין כולה (כולל יד שנייה) ,לכן הרושם שלך מוטעים לחלוטין. הספקתי כבר לאכול הרבה אבק באתרי בנייה במודיעין ולבדוק פרוייקטים לעומק תאורתית ומעשית ,הבנתי שנפגעת והתנצלתי על כך יותר מפעם ,לכן תקבל או אל תקבל את ההתנצלות זו כבר בחירה שלך ,אבל תפסיק לענות שלא לעניין בדברים ריקים מהתוכן. לא סגרתי עדיין על דירה ,אני מקווה שיהיו התפתחויות בזמן הקרוב.

למעלה