רחוב מרדכי וחנה וייסר

maormp

New member
רחוב מרדכי וחנה וייסר

לאחרונה התברר לי שקטע רחוב הרצל מתחת למגדל שלום מאיר נקרא היום רחוב מרדכי וחנה וייסר, ממתי זה?

עלה13

New member
האמת שזה חדש לי...

אפשר לנסות לברר במוקד פרטים, נשמח לפרטים באם יתקבלו.

tela vivi

New member
השם הוענק לפני מספר חודשים

אגב לא מדובר בחלק מרחוב הרצל אלא בהמשך שלו לכיוון צפון לקטע הזה מעולם לא היה שם ומאז שנבנה מגדל שלום הרחוב נקרא רח' 1223 לפני מעל שנה פניתי למי שאחראית בעיריה ועדת השמות והצעתי להם לקרוא לרחוב הזה - שמשתרע מאחד העם ועד קלישר - רחוב יהודה מגידוביץ לצערי אפילו לא טרחו לענות לי אגב הוייסרים הם ממשפחות המיסדים של תל אביב והם היו הבעלים של קולנוע עדן

tel avivi - אני בדיוק כמוך !

פניתי אל כמה חברי עירייה " כולל ראש העיר " בבלוג שלו וגם בפייסבוק וגם באי מיילים במטרה לקרוא רחובות ע"ש , יהודה מגידוביץ' - מהנדס העיר הראשון פטריק גדס - מתכנן תל אביב ולא קיבלתי שום תגובה . עוד הצעתי להם לקרוא את רחבת מרכז סוזן דלל ע"ש שרה לוי-תנאי ונשארתי עם ההצעה באוויר

רונה 2346

New member
השלט הזה שמוצב על עמוד טלפון/חשמל ?

צילמתי ב- 2009 - בטיילת של יפו פינת רחוב העלייה השנייה מאחורי המסעדה (יש שם מגרש חניה) - אם כאן התחלת ה"רחוב" כפי שמצויין בשלט, עד להיכן הוא מגיע? האם חלק מהטיילת כאן הוא על שם המשוררת זלדה? מתי השלט הוצב/נחנך שם? לפי ויקיפדיה יש רחוב בירושלים, לא מצויין רחוב ע"ש בתל-אביב. אשמח ואודה למי שיש לו מידע.

למעלה