רחוב בוגרשוב ת"א

קשכפית

New member
רחוב בוגרשוב ת"א

רק רציתי להזכיר לבנות שמחפשות משהוא שלא בקניונים ולא במותגים יש ברחוב הזה כל מיני חנויות עם מחירים סבירים ודברים קצת אחרים כגון חנות "אדרת" יד שניה, כגון "ג'יפה" כגון חנות שנתקלתי בה היום בשם people בוגרשוב 42, (נשים וגברים) כל מיני אואטלאט מחירי שמלות גם במאה ומאה חמישים עודפים, ראיתי כמה דברים מעניינים שם. יש עוד חנויות שאני לא זוכרת את שמן אבל שווה הסתובבות ובדיקה. אגב יד שנייה, ב"אדרת" מחזיקים סגנון מסויים, לא ג'אנק, הבחורה שהחנות שלה לא מקבלת כל דבר, אלא דברים שנראים לה מיוחדים ושיש להם דרישה אני מידי פעם מביאה לשם דברים ומקבלת זיכוי, לא הרבה כסף אבל במקום לזרוק משהוא שווה שסתם קטן עלי או לא מתאים לי לדעתי. לרוב לא מוצאת שם משהוא בשבילי אבל מידי פעם כן, לאחרונה מצאתי שם מכנס 7 שמניות שאני מתה עליו בד דק לקיץ, לבן עם תכלת ויושב עלי מעולה, וזה של הפירמה "גרטרוד" שאני לא נכנסת לחנות שלה כי יקר שם פחד, המכנס עלה כמאה ש"ח או פחות ושווה את זה. בחנות זה בטח עלה כמה וכמה מאות שקלים. במצב מעולה ובטח סתם היה קטן על מי שרכשה אותו. אז אני הרווחתי.

אולי את מכירה

חנות טי שרטים בבוגרשוב שיש בה טישרטים מגניבות עם הדפסי Cartoons כמו פופאי? הבחורה שקנתה את החולצה לא ידעה אפילו לתת לי שם של חנות, רק שזה על בוגרשוב. תודה

קשכפית

New member
מכירה כמה כאלה

נדמה לי שיש חנות בשם "ביגוד" באנגלית אבל אני לא סגורה על זה, תקשיבי, בוגרשוב זה לא רחוב ענק, מה שצריך זה להיכנס לרחוב הזה מדיזנגוף סנטר ופשוט ללכת לאורכו ולראות כי יש לא מעט חנויות וברובן יש טי.שירטס כאלה ואחרות. יש מצב שזו החנות שאת השם שלה רשמתי. אבל אולי לא.... אני הייתי הולכת לאורך צד אחד ואז לאורך צד שני, אם את נכנסת לרחוב מרחוב בן יהודה אז לכי על הצד הימני, רוב הסיכויים שזה בצד הזה יש שם לא מעט חנויות וזו אמורה להיות משהוא כמו באמצע. יש גם את חנות ג'יפה גם שם יש טי שרטס מענינות וגם לפניה יש עוד כמה. יאלה די לעצלנות, לחרוש את הרחוב ודי !

Fun Fair

New member
../images/Emo45.gif עם זאת- יאללה יאללה!

בלחות התל אביבית, זה לא כזה טריוויאלי ללכת לאורך הרחוב!

זו לא עצלות

הלוואי והיה לי את הזמן לטייל בכיף בבוגרשוב (או בכל מקום אחר, לצורך העניין). אני לא תל אביבית, אז מבחינתי כדי להגיע לאיזור אני צריכה לקחת חצי יום חופש, להתארגן עם החנייה ולהתחיל לשוטט - והכל בשביל טי שרט? זה לא פרופורציונלי. אם היא נותנת לי שם + כתובת מדויקת אני משאירה את הפולני דקה באוטו ומארגנת, אבל לטייל ולחפש - זה זמן שפשוט אין לי בחודשים האחרונים.

למעלה