רז משחקים מציג:

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאני ../images/Emo9.gif

8 The Trouble With Love is 14 Miss Independent 14 Low 10 What's Up Lonely 17 Just Missed The Train 10 Beautiful Disaster 11 You Thought Wrong 2 Thankful מוריד
12 Anytime מעלה. 12 moment Like This מורידה. 10 Before Your love

Because Of May

New member
מחייה את המשחק (?)../images/Emo109.gif

8 The Trouble With Love is 14 Miss Independent 14 Low 11 What's Up Lonely- מעלה 17 Just Missed The Train 10 Beautiful Disaster 11 You Thought Wrong 1 Thankful מורידה 12 Anytime 12 moment Like This 10 Before Your love אני רציתי להעיף את טנקפול!!!

Noa0605

New member
אנ

8 The Trouble With Love is 14 Miss Independent 14 Low 11 What's Up Lonely- 17 Just Missed The Train 10 Beautiful Disaster 11 You Thought Wrong 2 Thankful 11 Anytime 12 moment Like This 10 Before Your love

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifהיא העלתה לטנקפול ../images/Emo12.gif

נווו.. רציתי את הכבוד להעיף אותו
8 The Trouble With Love is 14 Miss Independent 14 Low 12 What's Up Lonely
17 Just Missed The Train 10 Beautiful Disaster 11 You Thought Wrong 1 Thankful
11 Anytime 12 moment Like This 10 Before Your love

Because Of May

New member
ובסוף אני באמת מעיפה אותו! הוריי!../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

8 The Trouble With Love is 14 Miss Independent 14 Low 12 What's Up Lonely 17 Just Missed The Train 10 Beautiful Disaster 11 You Thought Wrong 0 Thankful -מורידה
11 Anytime 13 moment Like This -מעלה 10 Before Your love

Noa0605

New member
את חייבת לי תודה... סתם../images/Emo122.gif

8 The Trouble With Love is 14 Miss Independent 14 Low 13 What's Up Lonely 17 Just Missed The Train 10 Beautiful Disaster 11 You Thought Wrong 10 Anytime 13 moment Like This 10 Before Your love

Assilicious

New member
עונה

אוהבים את השיר? מאוד
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? האמת שלקח לי איזה כמה שמיעות.. גם כל הדיסק עצמו
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לא.. זה לא שיר לסינגל..
אוהבים את הנושא של השיר? מאוד.
חלק אהוב מהשיר: את החלק אחרי שהיא אומרת Ii really getting tired of singing this sad song....
חלק מיותר בשיר: הוא מונוטוני מידי, אז הוא נמאס מהר, היה צריך לקצר אותו קצת או להוסיף לו דרמה..
המשפט שהכי אהבתם בשיר: Just when I think that you're gone, You're in the mirror looking back at me
זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? כריסטינה אגילרה.
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן.
אתם מתחברים לנושא של השיר? בזמן האחרון לא
, אבל בד"כ כן
.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifועכשיו אני עונה

אוהבים את השיר? כן
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לקח לי 2 שמיעות, ואז הבנתי שהוא טוב.
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? ממש לא
..הוא לא להיט רדיו, והוא לא משקף את הדיסק עצמו.
אוהבים את הנושא של השיר? מאוד
חלק אהוב מהשיר: כשהיא שרה: Just When I Thonk That Your Gone- יש לה קול מגניב כזה
חלק מיותר בשיר: הוא חוזר על עצמו יותר מדי...היתתי מקצר טיפה, או מוריד חזרה על פזמון ומוסיף בית חדש.
המשפט שהכי אהבתם בשיר: Just when I think that you're gone, You're in the mirror looking back at me- ג-א-ו-נ-י
זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?קרי אנדרווד
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?אולי
..אבל לא נראה לי
אתם מתחברים לנושא של השיר? אני ממש לא מרגיש בודד
...אני דווקא הרבה עם החברים שלי ועם המשפחה
... רצתי לשמוע את השיר

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

אוהבים את השיר? כן. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? הממ.. את האמת שלקח לי זמן, משהו בלחן שלו מעצבן אותי. הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לא. אוהבים את הנושא של השיר? כן. חלק אהוב מהשיר: הפזמון והחלק של "gotta gone, gotta move on..." חלק מיותר בשיר: נמנממ.. לא יודעת
הייתי משנה לו טיפה אולי את הלחן או את הקצב... המשפט שהכי אהבתם בשיר: Just when I think that your gone Your in the mirror looking back at me אני אוהבת את המשפטים המתחכמים האלו
. זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? מסכימה עם אסי
. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? יאפ. מקום חמישי ככה
. אתם מתחברים לנושא של השיר? המממ.. כן, בערך
.

s k p

New member
עונה

אוהבים את השיר? כן אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אהבתי אותו ישר
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? אממ לא אוהבים את הנושא של השיר?כן חלק אהוב מהשיר: הפיזמון והקול שלה
חלק מיותר בשיר: אממ חסר קצת קצב...לפעמים הוא משעמם ונמרח כזה
המשפט שהכי אהבתם בשיר:Seems your my only friend who wants to share my pain זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן אתם מתחברים לנושא של השיר? אממ לפעמים... וגם קצת עכשיו

EliranMaor

New member
הממ..

אוהבים את השיר?
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לקח טיפה זמן אבל התחברתי אליו בסוף הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים?
לא בחירה טובה, לא היה מראה את קלי כמו שהיא הייתה רוצה אוהבים את הנושא של השיר?
חלק אהוב מהשיר: "you wont be hurting my feelings if u find another broken heart u can lean on" חלק מיותר בשיר: לא נראה לי שיש כזה.. המשפט שהכי אהבתם בשיר: המשפט ההוא מלמעלה
זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? שאקירה!
ה שיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?
אבל מקום חמישי אתם מתחברים לנושא של השיר?

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifצ'ה צ'ה צ'ה!{../images/Emo12.gif}.

אוהבים את השיר? כה, הוא חמוד.
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אמממ פעם ראונש הששמעתי אותו כבר די חיבבתי אותו, אבל הטעם שלי במוזיקה די השתנה מאז... אז בקיצור כן, ואין לי מושג למה אמרתי את מה שאמרתי
.
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לא, הוא לא כזה מיוחד
.
אוהבים את הנושא של השיר? כן, מתוחכם כמו שאמרת
.
חלק אהוב מהשיר: הסגנון שלו חביב ביותר.
חלק מיותר בשיר: ברב השירים של קלי יש כזה בום לקראת סוף השיר, ובשיר את זה אין קטע כזה...
המשפט שהכי אהבתם בשיר: Just when I think that you're gone, You're in the mirror looking back at me, חמוד בטירוף
.
זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אממ... נלי פורטדו יכולה לעשות עם זה משהו מעניין.
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא
.
אתם מתחברים לנושא של השיר? לא
.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
חורף
.

Noa0605

New member
What's Up Lonely../images/Emo99.gif

אוהבים את השיר? כן אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ישר הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לא יודעת... אוהבים את הנושא של השיר? כן חלק אהוב מהשיר: כולו חלק מיותר בשיר: אין המשפט שהכי אהבתם בשיר: כולו זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? איןןןןןןןן השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן אתם מתחברים לנושא של השיר? כן

Because Of May

New member
איזה שיר../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

אוהבים את השיר? מאוד
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? די ישר
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? במקום TTWLI אולי
אוהבים את הנושא של השיר? הוא אחלה
חלק אהוב מהשיר: הלחן
, והקול של קלי
חלק מיותר בשיר: לא חושבת שיש כזה....
המשפט שהכי אהבתם בשיר: הגשר בסוף
זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אין אין.... השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? אני חושבת
אתם מתחברים לנושא של השיר? חחחח כן
.

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

אוהבים את השיר? מאוד אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ישר הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לא אוהבים את הנושא של השיר? כן
חלק אהוב מהשיר: הכל חלק מיותר בשיר: אולי כמו שאסי אמר הוא טיפה מונוטוני מדי המשפט שהכי אהבתם בשיר: you won't be hurtin my feelins if you find another broken heart you can lean on זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אין השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? אכן אתם מתחברים לנושא של השיר? לפעמים

otollo

New member
../images/Emo174.gifאוי שירשרתי לא נכון ../images/Emo7.gif[בערך ../images/Emo12.gif]

Assilicious

New member
רז משחקים מציג:

אם לא תשרשר, אני אעשה את העבודה במקומך
. אל תתרגל
. אני לא טוען שכל המשחקים צריכים להיות משורשרים... אבל יותר מידי, זה כבר מציפ את הפורום, אני בעד משחקים
, אבל שהכל יורשר להודעה אחת
.

למעלה