רז משחקים מציג:

MyDecember1

New member
../images/Emo47.gif Kellyz Thankfulz ../images/Emo47.gif

שוב הפינה הזאת
פה אני ייתן לכם כל פעם שיר אחר של קלי מטנקפול, ויהיה שאלון שאתם תצטרכו לענות עליו . והשירים שכבר עשינו:
The Troubel With Love Is
A Moment Like This
Before Your Love
Thankful והיום בחרתי שיר שאני די מחבב.. הוא יותר סגנון אר אנ בי [או שלא
], וחלק מכם אוהבים אותו, וחלק מכם בסדר איתו
... והשיר הנבחר הוא:
Whats Up Lonely אין לי הרבה פרטים עליו, ולמי שיש ויכול להוסיף- זה יהיה מ-ע-ו-ל-ה!!! אבל בואו ונתייחס לליריקה, שלדעתי מתוחכמת מאוד [כל הקטע הזה שהיא מדברת אל "בדידות"], ואני מת על תיחכום בשירים
היא בעצם מדברת על כמה שהיא בודדה, ושכל פעם הבדידות מכה בה שוב, ושוב וכו'... אז בואו נגיע ישר לשאלון
...תהנו

MyDecember1

New member
../images/Emo103.gif משחקון נחמד ../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

דפדפתי משיעמום קצת בהיסטוריה של הפורום, ומצאתי
הוא החזיק פעם קודמת מעמד שבוע וחצי! נקווה שגם פה
אני יעשה אותו על טנקפול
.. אנחנו בתקופת הטנקפול של הפורום
הנה:
כל שיר מתחיל עם 10 נקודות כל אחד, מעתיק את הרשימה ומוסיף לשיר אחד נקודה אחת, ולשיר אחר מוריד נקודה אחת. מי שאחריו, מעתיק את הרשימה אחרי ההורדה וההוספה, ומוריד ומוסיף משל עצמו וכו'.. מובן?!
השירים
10 The Trouble With Love is 10 Miss Independent 10 Low 10 Some Kind Of Miracle 10 What's Up Lonely 10 Just Missed The Train 10 Beautiful Disaster 10 You Thought Wrong 10 Thankful 10 Anytime 10 A moment Like This 10 Before Your love [ לאלה שלא הבינו- המספר 10 זה הנקודות של כל שיר, כל שיר מתחיל מ-10] תפציצו

MyDecember1

New member
../images/Emo47.gif מלך התודות ../images/Emo47.gif

שעה ישבתי וכתבתי וזה נסגר לי
תפוזבל
נגיע ישר לעניין
הסיבוב החמישי
התוצאות של הסיבוב הקודם: Low- קול אחד A Moment Like This- קול אחד Anytime- שני קולות והפעם היה לנו מצב של תיקו!, משמע שני השירים הבאים עפים, עם 4 קולות לכל אחד: Beautiful Disaster ו- Whats Up Lonely [
]
הנה מה שאתם חושבים על Whats Up lonely: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1309&msgid=108478435 החוקים:
כל אחד רושם את השיר שהוא הכי פחות אוהב מהרשימה.
אין להצביע לאניטיים
היום חזר להיות קבוע- יום שני
חוק חדש: אין להגיב לבחירת האחרים, ס'תומרת שאסור לכתוב למישהו- "מה?!?! זה שיר מדהייםם?!?! למה?!?!?!" רשימת השירים שנשארו:
Miss Independent
Low
Just Missed The Train
You Thought Wrong
Anytime
A Momet Like This השירים שעפו:
סבב ראשון: Some Kind Of Miracle
סבב שני: The Trouble With Love Is
סבב שלישי: Thankful
סבב שלישי: Before Your Love
סבב רביעי: Beautiful Disaster
סבב רביעי: What's Up Lonely
סבב חמישי: ?!

MyDecember1

New member
../images/Emo41.gif זה או זה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

שבוע שעבר לא היה, אז השבוע יש
פינה די חדשה אז נתחיל בלי יותר מדי הקדמות:
אז מה זה המשחק הזה
פה אני ייתן לכם כל פעם 2 שירים של קלי, ואתם תצטרכו לענות על איזה שיר יותר טוב לפי 4 קריטריונים .
חוקים
1.אין דבר כזה "אני אוהב את שני השירים, אני לא יודע במי לבחור"!. תנסו לפי 4 הקטגוריית לענות!. 2.תרשו לעצמכם להגיב לכל אחד, להביע דעה, ולעשות הכל כדי שהאשכול הזה באמת יהיה מעניין. 3. חובה להגיב על האשכול הזה ...אם לא, תחסמו על-ידי המנהלים
והפעם שני השירים שנבחרו דומים מאוד מבחינתי, תמיד כשאני שומע אותם הם מזכירים לי אחד את השני. ופעם אסי גם גילה לנו איזה משהו עניין על הליריקה של שני השירים, שיש בה משהו מאוד דומה
השירים הנבחרים הם: Dont Waste Your Time ו- Hate Myself 4 Losing You [בכוונה כתבי 4
...כי אני יודע שיש פה כמה שמתעצבנים משה
...או שלא
]
הקטגוריות שצריך לענות עליהן:
1. איזה שיר עם ליריקה יותר יפה
2. לאיזה שיר יש לחן יותר יפה
3. באיזה שיר הקול של קלי יותר יפה
4. איזה שיר אתם יותר אוהבים
תהנו
.. מעניין מה יהיו התגובות
|סוגדלתמונה
|

MyDecember1

New member
../images/Emo47.gif השאלון ../images/Emo9.gif ../images/Emo47.gif

יאי
השאלון
הנה:
אוהבים את השיר?
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים?
אוהבים את הנושא של השיר?
חלק אהוב מהשיר:
חלק מיותר בשיר:
המשפט שהכי אהבתם בשיר:
זמר/ת או להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?
אתם מתחברים לנושא של השיר?

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifתורי ../images/Emo9.gif...הכל יצא מודגש ../images/Emo10.gif

10 The Trouble With Love is 10 Miss Independent 10 Low 9 Some Kind Of Miracle- מוריד
10 What's Up Lonely 10 Just Missed The Train 10 Beautiful Disaster 10 You Thought Wrong 10 Thankful 11 Anytime- מעלה
10 A moment Like This 10 Before Your love

TamirKC

New member
יש, סוף כול סוף משחק שלא קשור לטנקפול../images/Emo67.gif

1. איזה שיר עם ליריקה יותר יפה: Hate Myself For Losing You 2. לאיזה שיר יש לחן יותר יפה: נראלי ש-Dont Waste Your Timeיותר קליט ופופי. 3. באיזה שיר הקול של קלי יותר יפה: Hate Myself For Losing You 4. איזה שיר אתם יותר אוהבים: כרגע - Dont Waste Your Time חח

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifXDDDDDD ../images/Emo6.gif

באמת הגמתי קצת עם טנקפול
חחח.. לא נורא, עוד מעט ברייק

Noa0605

New member
קשה...

1. איזה שיר עם ליריקה יותר יפה IHMFLY 2. לאיזה שיר יש לחן יותר יפה DWYT 3. באיזה שיר הקול של קלי יותר יפה IHMFLY 4. איזה שיר אתם יותר אוהבים.. IHMFLY נראה לי...

s k p

New member
עונה

1. איזה שיר עם ליריקה יותר יפה ?Dont Waste Your Time 2. לאיזה שיר יש לחן יותר יפה ? I Hate Myself 4 Losing You 3. באיזה שיר הקול של קלי יותר יפה ? I Hate Myself 4 Losing You 4. איזה שיר אתם יותר אוהבים ?I Hate Myself 4 Losing You

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

1. איזה שיר עם ליריקה יותר יפה? IHM4LU 2. לאיזה שיר יש לחן יותר יפה? DWYT 3. באיזה שיר הקול של קלי יותר יפה? IHM4LU 4. איזה שיר אתם יותר אוהבים? IM4LU

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

1. איזה שיר עם ליריקה יותר יפה? IHMFLY 2. לאיזה שיר יש לחן יותר יפה DWYT 3. באיזה שיר הקול של קלי יותר יפה? DWYT 4. איזה שיר אתם יותר אוהבים? DWYT

Because Of May

New member
זה! (או זה?) XDDDDDDD../images/Emo109.gif

1. איזה שיר עם ליריקה יותר יפה? DWYT 2. לאיזה שיר יש לחן יותר יפה? IHMFLY 3. באיזה שיר הקול של קלי יותר יפה? DWYT 4. איזה שיר אתם יותר אוהבים? IHMFLY

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifלא ../images/Emo9.gif

אין זמן וטעם לשובר שיוויון.. זה סתם בזבוז לדעתי.. יש עוד לעשות על ברייק ועל מיי דצמבר.. ויש לי עוד מלאא משחקים שאני מחכה לפתוח, אז אני לא רוצה להתעכב.. גם בשלב כזה שוור שיוויון לא הכי מתאים, הרי בסבב הבא בטוח שאחד מהם יעוף...

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifחחח...אני יודע...

אבל סתם לא רציתי לעשות שובר שיוויון.. גם הצצתי במשחקים הקודמים של החולייה החלשה והיו מעיפים את שני השירים במצב של תיקו.. אבל מה זה משנה עוד לא הבנתי ?

למעלה