רז ומאש כולם להכנס!!!!!

שאפיק

New member
רז ומאש כולם להכנס!!!!!

לכל החברה הטובים שיש פה אתם אחלה יש לי בקשה אני רוצה להחזיר את המנהג של אימותינו לחלק רז ומאש כשלילד צומחות שיערות במקום מסויים בגוף.... מי שזוכר את המנהג הזה שיספר לנו קצת וישתף אותנו בחוויות אני מבטיח שכשלבן שלי נדרתו עלה זבו ועלה איסמו יצא משהו אני אחלק רז ומאש בכל העיר

שאפיק

New member
פירוט...

שלילד היו צומחות שיערות ערוותו היו מציינים את זה שהוא הפך לגבר והאמא הייתה מכינה אורז עם עדשים ונותנת לילד שיחלק לשכנים ולמשפחה וכך כולם היו יודעים שהוא הפך לגבר או כמו שאמרו בעיראק "טלעת שעריתו" במחילה מכבודכם

חחחחחחחחח קטעים.......

אני מצטערת זה ממש ממש מצחיק אותי, ככה היה נהוג?? טוב לדעת, עכשיו אני אשגע קצת את אבא שלי (טליבאני כזה - מה לעשות הוא קצת פרימיטיבסקי), יש מנהגים שאך ודי לנו בהם,אבל אתה יודע מה זה נחמד לשמר כל מיני מסורות למיניהם וזה בעיני נחמד, בעיקר לאור העובדה שאפשר להכין קיצ'רי עם סיבה רצינית יותר מיום חמישי...

../images/Emo36.gifבוודאי שבטח שמכיר ../images/Emo26.gif

ואפילו כשצמח לי שיער בבית השחי חילקתי רז ומאש ושלא נדע איזו כפשה של תלתלים צמחה לי שם למטה ועל זה חילקנו רז אבלחם {אורז עם בשר }זה ממש מביך הקטע הזה, כאילו מה , האמא כל יום נכנסת לחדר של הילד לבדוק לו את החבילה ?וזה מזכיר שיר שמהלל את הזין של הנכד ששרו הסבתות לנכדים .. זבק חילו זבק זן יספא אלף אל סובן . ואתם יודעים מה? הן צודקות , לא הנשים ולא הגברים יכולים להסתדר בלעדיו וזה מה שמניע ומפרה את העולם ..

דליה נס

New member
לא מכירה את המנהג הזה

לשני אחיי לא עשו את זה וגם לא לבני משפחה אחרים אולי אנחנו עירקים מזויפים
אבל את הריזומאש אוהבת מאדדדדדדדד , ריח השום המטריף

רז ומאש

אנחנו עשינו לבין הבכור שלנו , זה היה לפני 35 שנים . זה אורז עם מאש שזה סוג של קיטניות מבשלים יחד כמו דייסה ומחלקים לכל המשפחה . את הילד זה מאד מביך. האח שלו כבר לא הסכים.

למעלה