רו - דיווח שבועי

אילן די

New member
רו - דיווח שבועי

18 בפברואר, 2002 למי שלא ראה NO WAY OUT ולא יודע, התוצאות היו כדלקמן : - TAG TEAM TURMOIL – ה- APA ניצחו. - RVD ניצח את גולדאסט בספירת 3 אחרי 5 *. - טאז וספייק דאדלי ניצחו את טסט ובוקר טי (טסט הוכנע בטאזמישן). - וויליאם ריגל ניצח את אדג`. - רוק ניצח את אנדרטייקר (רוק בוטום(. - קורט אנגל ניצח את HHH בספירת 3 אחרי אנגל סלאם (סטפני היתה השופטת). - ג´ריקו ניצח את אוסטין (ספירת 3 אחרי התערבות של NOW ) התוצאות האלה חשובות כדי להבין את השתלשלות האירועים ב-רו השבוע. הרו נערך באולסטייט ארינה שבשיקאגו, אילינוי ואיזה רו זה היה..... נתחיל מההתחלה כמובן, בה עלה מר סטיב אוסטין לזירה, עצבני מאד, "אני עצבני מאד" אמר אוסטין כשעלה לזירה (אמרתי לכם כבר שהוא היה עצבני מאד ?). אוסטין סיפר לקהל (טוב נו, לקמצנים שלא רצו לשלם 40 דולר לפיי פר ויו) מה קרה ב- NO WAY OUT ואיך NWO הרסו לו את התוכניות לאליפות. "חבורת זבלים" כך הוא קרא להם והזמין אותם לבוא לזירה עכשיו ! אחרי איזה דקה של קריאות, הגיעו הוגאן, הול ונאש ונעמדו בפתח האולם. "במקרה שלא שמעתם אותי, אמרתי לכם להזיז את התחת ולבוא לזירה" צעק אוסטין. השלושה פסעו עוד מספר צעדים קדימה ואז הסתובבו ויצאו כלעומת שבאו. סטיב אוסטין (העצבני מאד, דיברנו על זה) לקח את המיקרופון ואמר "טוב. אני מהזירה הזאת לא זז עד שאתם באים הנה. יש לי פה שני ארגזי בירה ואת כל הלילה לחכות. מצידי שלא יהיה פה אף קרב." אחרי עוד כמה דקות של קשקושים מגיע קורט אנגל ומאחוריו לא פחות מחמישה אנשי אבטחה, עמד בפתח האולם ואמר "באתי לפנות אותך, אוסטין, כידוע אני הולך לרסלמניה להיאבק על התואר כך שזה הזמן שלי ואתה תעוף מכא...", פחית בירה שהתעופפה לה מהזירה ועד לקשת הכניסה, איפה שאנגל עמד, כמעט פגעה באנגל ועצרה את שטף דבריו המלומדים (עצבני, עצבני אבל די צלף, אוסטין), אנגל ניסה להמשיך ועוד מספר פחיות יודו לעברו מכיוון הזירה לשמחת הקהל. בסוף נשבר לו, לאנגל, מלחטוף פחיות בירה והוא פסע לעבר הזירה עם אנשי האבטחה ופקד על אוסטין לצאת או שאנשי האבטחה יפנו אותו. הוא נכנס לזירה ואמר לו "צא החוצה, This is my time !", אוסטין ענה לו בהרמת אצבע אמצעית. אנגל שוב ניסה לברבר על זה שהוא ניצח את HHH ואוסטין שנשבר לו כבר, הסתער על אנגל והפילו אותו למזרון באגרופים. אנשי האבטחה התנפלו על אוסטין, כפתו אותו באזיקים ופינו אותו בניידת למעצר, בעוד הוגאן, הול ונאש עומדים במגרש החניה ומסתכלים עליו. - ההארדי בויז מנצחים את לאנס סטורם וכריסטיאן. - סטף אהובתי, מברכת את קורט אנגל בחדר ההלבשה על מעשיו לאוסטין ועל נצחונו על HHH ב- NO WAY OUT. את שמחתם קוטע ריק פלייר שנכנס לחדר ההלבשה ואומר שוינס עשה דבר גאוני שארגן את הקרב על ה #1 קונטנדר... אבל הוא יכול לעשות אותו דבר ולכן – הערב יהיה שוב פעם קרב כזה בין אנגל ל... HHH. סטף לא תשפוט ואם היא תתערב – HHH ינצח אוטומטית. - טייקר מוצא את ריק פלייר שמתגונן (הוא תקף את טייקר וגרם להפסד של טייקר לרוק ב- NO WAY OUT) ומרגיע אותו "אני לא הולך להרביץ לך, פלייר. יש לי רעיון יותר טוב : ברסלמניה אתה ואני – קרב." . פלייר אומר "תראה, אתה יודע שאני מכבד אותך, טייקר. אתה מתאבק הדגל של ה- WWF, וכנראה לפני 10 שנים הייתי מסכים, אבל היום אני הבעלים של החברה ואני נאלץ לסרב.". האנדרטייקר מתאכזב ואומר שהוא ימצא דרך לשכנע את פלייר. - ה- NWO עומדים ללכת והוגאן אומר לנאש והול שיש לו עניינים אישיים לסדר ושיסעו בלעדיו, הוא ייצטרף אליהם אחר כך. - קיין מנצח את מר פרפקט. הוגאן עולה לזירה "אני שמח לחזור ל- WWF, נהדר לחזור לפה" (קהל מריע), "נהניתי מאד להיות ב- WWF ובאמת לא רציתי לעזוב אבל לאט לאט, הקהל הפנה לי את גבו ושוב לא היה לי כבוד כמו פעם. בגדתם בי, בדיוק כמו שעשיתם למייקל ג´ורדן (כזכור – הרו נערך בשיקאגו). אתם דחפתם אותי לעזוב... ועכשיו שחזרתי, תודות לוינס מקמהון, יש דבר אחד שאני רוצה לומר לכם – אתם יכולים לנשק לי בתחת !" "אני הסמל של הענף ! לא היה ולא יהיה סמל גדול ממני בענף..." את דבריו קוטעת מנגינת הכניסה של הרוק ורוקי מגיע לזירה עם כל הטררם הרגיל, משקפי שמש וכו´. אחרי כל הבלגן, רוק נעמד מול הוגאן ונועץ בו מבט, הוא מוריד את משקפי השמש ושניהם מסתכלים אחד על השני (הקהל משתולל), ואז לוקח רוק את המיקרופון ואומר "finaly the rock has come back to Chicago….", בקיצור, הרוק מספר שגם הוא העריץ את הוגאן וכל שבוע הוא ראה אותו צועק Hulkamania וקורע מעליו את הגופיה, ושוב צועק ושוב קורע את הגופיה ושוב..... עד שזה נמאס !!! "אמנם אתה סמל, כנראה הכי גדול" אומר לו הרוק, " אבל אני מזמין אותך לקרב מולי ברסלמניה !" , הקהל צעק את השמות של שניהם. חצי קהל צעק ROCKY וחצי צעק HOGAN (נראה לי שהרוק קצת הופתע מהקטע הזה). הוגאן לקח את המיקרופון ואמר "רוק, אתה בכלל לא בליגה שלי, אתה מה שאני מכנה flavor of the month, ראיתי כמוך באים והולכי...." , הרוק עצר אותו (כף יד בפנים, אלא מה) ואמר לו "כן או לא ?!". הוגאן נענה בחיוב והושיט יד ללחיצה, אחרי היסוס מה, לקח הרוק את היד והוגאן אמר לו "בהצלחה, אתה תזדקק לה" והסתובב ללכת אבל רוק לא שחרר את הלחיצה. הוגאן הסתובב ורוק אמר "לא כמוך, אח!", משך אותו אליו וביצע על הוגאן רוק בוטום ! בזאת לא נגמר הסיפור. רוק יצא מהזירה ובפתח האולם תקפו אותו נאש והול. החזירו אותו לזירה ושם היכה אותו הוגאן בחגורת העור שלו. כשסיים, לקח אותו הול וביצע עליו רייזורס אדג´ (זוכרים ?). נאש לקח אותו וביצע עליו פאואר בומב ואז כשהוא שוכב על הקרשים בלי לזוז, הוגאן עשה עליו את הלג דרופ המפורסם שלו, נשכב עליו והול ספר 3. הוגאן יצא מהזירה, הוציא ארגז כלים שהיה מתחת לזירה ושלף משם פטיש. בעוד הול ונאש מחזיקים את הרוק (הגמור), הכניס לו הוגאן מכה עם הפטיש בגב הראש. רוק איבד את הכרתו (שגם לפני כן לא היתה מי יודע מה) ונשכב על הזירה. הוגאן לקח את התרסיס השחור וריסס על הגב של הרוק – nWo . אחרי שהלכו השלושה, פונה הרוק באלונקה והוכנס לאמבולנס. האמבולנס יצא ממגרש החניה ואז חסם אותו סמי טריילר מקדימה ומיד מאחוריו נכנסה עוד מכונית גדולה. מהמכונית יצאו שלושת החברים שוב , עם פטישים ושרשראות, והתחילו לשבור את האמבולנס... דלתות, חלונות... הנהג ברח כמובן, ורוק חסר ההכרה נשאר באמבולנס לבד, בעוד הם ממשיכים לשבור אותו. הוגאן נכנס לסמי טריילר ואז הוא אמר "עכשיו אני אכניס לרוק את הסמאקדאון האחרון שלו". הוגאן לקח רברס וממרחק של מאה- מאתיים מטר, האיץ ונכנס בצד האמבולנס (בתא האחורי, איפה שהרוק שוכב), האמבולנס התקפל אבל הוגאן לא סיים, הוא שוב לקח רברס ושוב נכנס... ושוב.... עד שהאמבולנס איבד צורה. מיותר לציין את רמת הדציבלים שהגיע מגרונו של ג´יי אר, אפילו לולר היה מזועזע ורציני. - בקרב חסר עניין ניצח בוקר טי את גודפאדר. לאחר הקרב ראו את פעולות החילוץ שמנסות לחלץ את הרוק מתוך האמבולנס המעוך. - RVD ואדג´ מנצחים את ריגל וגולדאסט. אדג´ מכניע את ריגל בתרגיל סיום חדש שלו : הוא מבצע ספיר, ואז נעל את ריגל בנעילה דומה לשארפשוטר אבל כשאדג´ עם הפנים לריגל. ריגל נכנע. רוק מחולץ סוף סוף מן האמבולנס ומועבר לחדר מיון. לא נתנו כל דיווח על "מצבו". - מייקל קול מראיין את אנגל שמתבכיין על זה שהוא צריך "שוב" לנצח את HHH. הוא גם אומר שזה נורא מה שנעשה לרוק. - בקרב על ה #1 קונטנדרשיפ, מנצח HHH את אנגל והוא יתמודד נגד ג´ריקו על התואר הבלתי מעורער ברסלמניה. את הדיווח הזה כמו את כולם, ניתן למצוא במגזין WWF בעברית.

t-man

New member
אחי אתה פשוט מוכשר

אני ממש נהנה ליקרוא את הדיווחים שלך (הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה בעיברית)

למעלה