רו - דיווח שבועי

אילן די

New member
רו - דיווח שבועי

מאנדיי נייט רו נערך השבוע בלאס ווגאס, נבאדה. התוכנית נפתחה בראיון שערך מייקל קול עם ריק פלייר ובו הזכירו דברים שקרו בסמאקדאון (ראה דיווח נפרד). קול שאל אם לא היו לפלייר התלבטויות לגבי מה שקרה ופלייר אמר שהוא התלבט כל הסופשבוע אבל הוא אינו משנה את החלטתו. לגבי nWo אמר פלייר שאם אכן וינס יביא אותם, זה ייצור בעיה ענקית ב- WWF. - HHH עלה לזירה. ברקע הראו קטעים מהקרב של HHH ורוק נגד אנגל ואנדרטייקר בסמאקדאון. HHH ורוק אמנם ניצחו אבל לאחר שהסתיים הקרב – נעל אנגל את הקרסול של HHH וניסה לשבור אותו. HHH לקח את המיקרופון ואמר "אנגל ! בשבוע שעבר ניסית לשבור לי את הקרסול. עשית שתי טעויות חמורות : 1 – לא ביצעת את העבודה כמו שצריך. 2 – הסתבכת עם האיש הלא נכון. עכשיו אנגל – בוא הנה" אנגל כמובן לא יצא ו- HHH צעק לו עוד מספר פעמים לבוא לזירה. לבסוף הגיע בוקר T, לקח מיקרופון והזכיר ל- HHH שהוא הפסיד לו בשבוע שעבר (בגלל התערבות של כריסטיאן וסטף כמובן) , ו- HHH הוא לוזר בעוד בוקר טי – ווינר ענק. הקיצר, התחיל קרב. בסופו ביצע HHH פדיגרי לבוקר T, הוריד אותו לספירה וכשהשופט הגיע ל-2, נכנס אנגל לזירה, ביצע אולימפיק סלאם על HHH והלך. תוצאות : HHH ניצח את בוקר טי בפסילה. - בילי וצ´אק נכנסו לחדר ההלבשה של הנשים והראו להם את לוח השנה החדש שלהם, בו הם מדגמנים. טורי וסטייסי אמרו שהלוח שנה שלהם הרבה יותר מוצלח והם קבעו שבסמאקדאון תיערך תחרות דוגמנות בין טורי וסטייסי לבילי וצ´אק... כולי ציפייה דרוכה... - בינתיים HHH התאושש והתחיל לחפש את אנגל בין חדרי ההלבשה עד שהגיע לחדר של אנגל ומצא שני שוטרים חמושים עומדים בפתח ומונעים ממנו להיכנס. אנגל הופיע והסתתר מאחורי השוטרים, מחוייך כולו ובישר ל- HHH שב- NO WAY OUT , וינס מקמהון קבע קרב בינו לבין HHH. הקרב לא יהיה סתם קרב אלא על הזכות להתחרות על התואר שבה זכה HHH ברויאל ראמבל. - קרב בין באבה דאדלי ל- RVD. RVD מצמיד את באבה לספירת 3 אחרי ביצוע פייב סטאר. מיד אחרי הקרב נכבו האורות ונשמעה המנגינה של גולדאסט שהופיע על מסך הטלוויזיה. ואז בישר גולדאסט ש- RVD הוא היריב שלו. האורות חזרו ואז התגלה גולדאסט בזירה והיכה את RVD. - סטאף הודיעה ל- HHH (העצבני עדיין מקורט אנגל) בחיוך רחב שיש לה הפתעה שתשנה את עולמו של HHH והיא עוד מעט תצא לזירה להודיע אותה. - אליפות זוגות – זה היה Triple threat elimination match, כלומר קרב שבו צריך לנצח את שני הזוגות האחרים, כאשר הזוג הראשון שמפסיד יוצא. בקרב השתתפו האלופים – טאז וספייק דאדלי, ה- APA, ובילי וצ´אק. ראשונים הוצמדו ה- APA ע"י ספייק ומיד אחר כך, הצמיד ספייק גם את בילי לספירת 3. - וינס עלה לזירה והתחיל לתאר את מאורעות השבוע שעבר, וכמה פלייר הוא אדם אנוכי שחושב רק על עצמו.... ואז קרא לפלייר לבוא לזירה. פלייר הגיע ווינס שאל אותו מה שינה את החלטתו. פלייר לקח את המיקרופון והשיב "המעריצים". בסיום, הציג וינס על גבי מסך הטלוויזיה את מתאבקי ה- nWo. אין הפתעות כאן... מדובר בקווין נאש, האלק הוגאן וסקוט הול (אגב וינס קרא להם בשמות ולא דיזל ורייזור ראמון) שיופיעו לראשונה ב- NO WAY OUT בעוד שבועיים. - קרב על ה- Intercontinental championship, סטיבן ריגל נגד ריקישי. לקראת סוף הקרב, הוציא ריגל את אגרופן הברזל המסורתי שלו ואז הופיע אדג´ ותקף את ריגל. השופט פסל את ריקישי וכל השופטים הגיעו וסחבו את אדג´. כאשר ריקישי נותר לבדו בזירה עם ריגל. כמובן שמייד ביצע ריקישי את ה- stinkface אהוב הקהל על ריגל. עוד קרב שנקבע ל- NO WAY OUT : רוק נגד טייקר. - סטאף עלתה לזירה, קורנת מאושר, והזמינה את HHH לעלות. HHH הגיע, בלתי מאושר בעליל, פרש את ידיו לצדדים ושאל "נו, מה את רוצה עכשיו". זה טוב, הבטיחה סטפני, "אתה יודע איך כולם אומרים שהנישואין שלנו הם לא משהו וכו´", אז שבוע הבא ברו, אני רוצה שניפגש שוב בזירה ונחדש את שבועות החתונה שלנו, הודיעה באושר. HHH הסתכל עליה במבט כועס, לקח את המיקרופון ואמר "זה הדבר המטומטם ביותר ששמעתי בחיים!". סטף התחילה לילל ואמרה שזה המוניטין שלה על כף המאזניים (ברקע הקהל קרא לה Slut ). HHH שוב לקח את המיקרופון ושאל "למה אתם, המקמהונים, חייבים לעשות כל דבר לפני כל העולם ? אי אפשר לעשות כלום בפרטיות, אני לא מבין למה צריך לחדש את השבועות...." ואז התפרצה סטף ואמרה "כי אני בהריון !". HHH נהיה המום פשוט, דקה הוא עמד בשוק ונראה שהוא ממש לקח את זה קשה מאד, ואז אחרי דקה, התקרב לסטף לאט במבט כועס, סטף נסוגה קצת לאחור ואז זינק עליה HHH, חיבק אותה והרים אותה באוויר באושר. - ג´אז ניצחה את טריש סטראטוס וזכתה בתואר אליפות הנשים. - טייקר וג´ריקו ניצחו את רוק ואוסטין. זהו. אגב, לא הזכירו את זה בכלל בתוכנית אבל מישהו שם לב מה ראשי התיבות של NO WAY OUT.....?

t-man

New member
אחי יש לי שאלה אליך

האם אתה מעוניין לדווח על התוצאות השבועיות גם באתר החדש שאני מעלה בקרוב?-אתה תקבל קרדיט מלא וכולם יוכולו ליקרוא את העבודה הטובה שאתה עושה T-MAN

lp2002

New member
no wat out-nwo

כן כן נדיררר זה היה מעניין עם סטף תהפוך להיות טובה או בעצםםםם HHH יהופך להיות רע

dead man inc

New member
רק תיקון קטן .........

זה לא סטיבן ריגל זה ווילהם ריגל ואני חושב שאת ראשי התיבות של NO WAY OUT כבר כולם ידעו ממזמן ובגלל זה NWO באים דווקא בארוע הזה ולא ברסלמניה שתערך בחודש הבא אני חושב

אילן די

New member
ב-WCW

קראו לו סטיבן ריגל ומאז זה תקוע לי בראש. תודה על התיקון. אכן וויליאם ריגל.

אילן די

New member
מה כולם ידעו מזמן ?

no way out זה אירוע שהיה גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים. עוד לפני שה- WWF בכלל חלמו על לקנות את WCW.

אבל זה היה ידוע עוד לפני כחודש

שהאן דאבליו או יבואו בנו וואי אאוט

lp2002

New member
רגע רגע אם הבנתי נכון

אני זוכר פעם שקראתי שהולק הוגאן הולך להקים ליגה מישלו ולהתחרות בwwf מה קרה מזה?

דוד דב

New member
השתפן כמו תמיד ..

פחד להשקיע את הכסף שלו .... אפילו שלא נראה לי כל כך שחסר לו ... אז הוא עזב את הxwf .. וחזר למקורות

dead man inc

New member
לא , אני התכוונתי.......

אני התכוונתי שמהרגע שהכריזו על זה שNWO באים ל WWF כבר אז ידעו שהם יבואו ב - NO WAY OUT בגלל ה - NWO כי זה מתאים לאותיות לא התכוונתי ממזמן לפני 5 שנים

למעלה