רו - דיווח שבועי

R a v e n

New member
../images/Emo58.gif הנה קליפ עם הקטע המלא !!

http://www.phathost.com/members/hartbreakkid/Return%20of%20HBK.wmv

HBK

New member
נאש ומייקלס ביחד שוב

רק חסר שם סקוט הול, קשה לי להאמין שמייקלס יכול להתאבק אבל אני מוכן לראות אותו נותן כמה קרבות בינוניים בלי הקפיצות והמהלכים המשוגעים שלו , זה עדיין עדיף על לראות את פלייר המזדקן והמשעמם או את טייקר הכבד.. HBK IS BACK!

HBK

New member
אוקיי....

בכל מיקרה הWWE הפכו את הNWO בשנייה מהיל לפייס.. ווינס נותן לקהל את מה שהוא מבקש .. קצת נוסטלגיה למרות שנאש לא במיטבו ושון עבר הרבה פציעות... אנשים אני נרגש... חח... סורי אם הרסתי למישהו את המתח....

יו יש יש יש הוא פה

חבל שהול פוטר זה פי 10 יותר טוב חבל אבל זה גם משו משו גדול חחח תוך שנייה האן ווי או נהפכו מהיל לפייס זה מצחיק

גם אני שמח שמייקלס חזר.....

אבל לא נראה לי שהוא יחזור להתאבק, אני חושב שהוא יהיה סתם בחבורה, יהיה הדובר שלהם או שופט לטובתם כמו שהיה שזה היה ב WCW המנהל הזה שהיה של WCW היה לטובת NWO, שכחתי איך קוראים לו. שון מייקלס מתאבק ענק הוא תמיד היה מספר 2 אצלי.

אילן די

New member
nWo לא הפכו לשום פייס

גם כשהוגאן ,נאש והול הגיעו ל- WWE כולם הריעו להם. הספיקה תקרית אחת שבה הוגאן דרס את הרוק עם משאית כדי שהקהל ישנה את דעתו. זה מה שיקרה עם שון מייקלס. הוא יעשה משהו "נוראי" ואז הקהל ישנא אותו. חוץ מזה, אמרו כאן דבר נכון - כמה כבר היאבקות נשארה בו. אם הוא לא יעשה את המהלכים האקרובטים לזירה הוא יתחיל לשעמם מהר מאד והקהל יפסיק לראות בו אליל.

Con

New member
???????

ברסלמניה 18 הקהל היה בעד הוגאן, נגד הרוק!!! קשה מאד לקחת אייקון שהקהל התגעגע אליו ולהציג אותו כרע כבר בקרב הראשון. אני לא מאמין שזה היה עובד עם פלייר וזה לא יעבוד עם גולדברג אם הם ינסו. אצל שון זה אחרת כי מספיק שהוא יתנהג כמו עצמו במשך כמה שבועות וכבר חצי מהקהל ישנא אותו. בכל זאת נראה לי שNWO משנים כיוון והופכים לפייסים.

אילן די

New member
זה שהקהל בעדו לא הופך אותו לפייס

הוגאן היה ההיל, עד לסוף הקרב. זה שהוא אייקון והקהל עדיין מעריך אותו (כמו שהוא מעריך את גולדברג) לא עושה את הוגאן לחסיד אומות העולם. אל תשכח את המאורעות שקדמו לרסלמניה 18. אני לא מסכים איתך בקשר לזה ש- NWO יהיו פייסים. ימים יגידו.

לא זכור לי.........

לא זכור לי שNWO היו פעם פייסים, מאז שNWO קיימת הם תמיד היו הילים (אני חושב).

DDN

New member
אתה חושב נכון

בWWE לפחות. בWCW תפרו את קבוצת הNWO FACE כNWO WOLFPAC, אבל אז הNWO BLACK&WHITE איבדו חשיבות.

R A V E N...שאלה

תראה אם אתה יודע איפה להוריד תקטעים אם החזרות או כל מיני "מיני קטעים, אולי אתה מכיר אתר או לינק שאפשר להוריד שם תוכניות שלמות כמו ראו או סמאקדאון או משהו?

R a v e n

New member
תגובה לScott steiner 2002

אם אתה רוצה ,הנה לינק לRAW המלא מ13/05/2002 .שהיום יש תקציר שלו בLivewire בYES 400 מגה http://www.prospect.pl/~rabol/raw05-13-2002.rm

R A V E N אתה מלך תודה תודה תו...

דה...תקשיב אם כל שבוע תוכל לתת לנקים של הראו או הסמקדאון אני פשוט .....יגלח לעצמי תרגליים ויקרא לעצמי נערת צופים...טוב אני לא אבל אם אתה יכול אז תודה מראש ממני ומסיסטם רולז

system Rulz

New member
raven תראה

לפי החתימה שלו אתה מבין שהוא שתה קצת יותר מדי..... הוא לא יגלח את הרגליים ובלה בלה בלה אם תתן לנו כל שבוע לינקים זה יהייה פשוט ענק כי אני וסקוט סטיינר מחפשים מישהו שיוכל לתת\למכור לנו ראו וסמאקדאו

למעלה