רות, סוף?

skeep

New member
רות, סוף?

המצב לא טוב כרגע. אני מרגיש אשם וחף מפשע בו זמנית. היא אירגנה ארוחת ערב טובה ורומנטית. היא אמרה שהיא מאוד אוהבת אותי. אמרתי לה שגם אני אוהב אותה. היא לא אהבה את התשובה. אתה באמת אוהב אותי? כן, יש לי רגש כלפיך. למה אתה לא יכול להגיד לי שאתה אוהב אותי? אוהב אותך, באמת. הלכנו למיטה, שכבנו, היה מבאס. הלכתי למרפסת לעשן סיגריה. היא שאלה אם אני רוצה ללכת. אמרתי לה שאני לא יודע מה אני רוצה ושאני לא רוצה לפגוע בה, שאני מבולבל. היא אמרה שעדיף שאלך. הלכתי. התקשרתי אליה לפני שעתיים. היא לא ענתה, השארתי הודעה. בבית היא לא עונה גם כן. לא השארתי הודעה. רות, סוף? סקיפ.

אני יודע שזה תשובה רעה...

אבל... maybe it was meant to be like that.... ועכשיו אני אסביר את עצמי (כי כשאני מדבר באנגלית אני לא ברור...
) אולי באמת הגיע הזמן להפרד... גם ככה היו לך 4 אנשים שחשבת להתחיל איתם (או סתם סטוצים, לא יודע) ואתה לא אהבת את הגישה שלה להומואים.... אז זהו! תסיים סיפור! תנסה לגמור את זה יפה, כדי שלא תרגיש רע! (ובכלל אני מציע לא להקשיב לי, אין לי ניסיון..
)

DJNYC

New member
למה אתה מצפה?

תיקח אחריות ותפסיק להתלונן. אתה אומר שאתה לא רוצה לפגוע בה אבל זה בדיוק מה שאתה עושה. אתה לא מבולבל אתה פשוט פוחד.

MARMELAD

New member
סוף הוא תמיד התחלה

כמה בנאלי. אני חושב שעל פי ההודעות שהצבת כאן בזמן האחרון יהיה לך יותר טוב בלעדיה. אם אתה יוצא עם מישהי והיא כל כך לא מעניינת אותך שאתה מסתכל על ארבעה פוטנציאלים שונים ואשכרה מתכנן איך אתה מכיר אותם.... אז לך הלאה, תכיר מישהי או מישהו אחר ודברים יסתדרו מעצמם. יכול להיות שאתה פשוט עצוב כי זה נגמר. אבל ככה זה. קשה להתנתק ממה שמוכר, ומה שלא מוכר תמיד מפחיד. מהנסיון שלי, לפעמים זה דווקא טוב להתחיל מההתחלה.

Liroy25

New member
אולי תעיף אותה כבר לכל הרוחות??

ובאותה הזדמנות תתחיל טיפול פסיכולוגי. החיים הם לא משחק קוביה ואנשים אינם חיילים מפלסטיק, יש להם רגשות אתה יודע. הגיע הזמן להתחיל לקחת אחריות על דברים שאתה עושה.

למעלה