רות ויילר-ברוקר טוב

רות ויילר-ברוקר טוב

שלום לך, מי הם האנשים המבריקים שישנם בברוקר טוב? מה הרקורד שלהם ואיך מגיעים אליהם? אולי תסכימי בבקשה לפרט לנו במה הם טובים כ``כ והאם הם עושי שוק כמט``ח 24 או שהם כמו איזי פורקס ודומיהם, תודה מראש על הכל.

הם לא עושי שוק!

אלא מייצגים ברוקרים אמריקאיים טובים. הברוקר שאני סוחרת דרכו עם ברוקר טוב נקרא Velocity forex והם ברוקר ללא שולחן עיסקאות כלומר לא סוחרים נגדך ולא משחקים עם הציטוטים. אני מאד מרוצה, גם מהתוכנת מסחר מטטריידר. זה האתר שלהם: http://www.brokertov.net/forex/

ברוקר טוב הוא משרד תיווך?

תודה לך על ההתייחסות, תרשי לי לשאול עוד, איפה הקטע שלהם בעסקאות המט``ח את סוחרת דרכם בתוכנה של ברוקרים אמריקאיים או משהו אחר? מה המקצועיות שלהם? במה הם בעצם שונים משאר הברוקרים בארץ או בחו``ל, אשמח אם תעני לי, ומזה מטטריידר שכולם כותבים עליו, תודה מראש

המכור4

New member
aradavi-מבקש בבקשה את דעתך בנושא

ראשית אף פעם לא שמעתי על חברת מסחר במט"ח שאינה עושה שוק(כמובן שכל החברות טוענות שהם לא אבל כולם כן),כך שאני ממש סקפטי בנושא.קח בחשבון שאפילו הבנקים הכי גדולים בעולם הם עושי שוק בכל מה שקשור במט"ח. האפשרות היחידה לא לסחור מול עושה שוק הוא לסחור בחוזים עתידיים ואז אתה סוחר מול הבורסה בשיקגו,החסרון בחוזים עתדיים הוא תשלום גבוה של ריבית על עסקאות ממונפות. הסוחר היחיד שיוכל לעזור לך ולענות לך על השאלה "האם מדובר בעושה שוק" הוא aradavi הוא סוחר וותיק ויש לו ידע ענק במסחר במט"ח.(והוא אובייקטיבי להבדיל מלא מעט אנשים המנסים לפרסם חברות מסויימות כאן בפורום) תבקש ממנו להיכנס לאתר של ברוקר טוב והוא יחווה את דעתו. בהצלחה

מי זה aradavi?

אפשר לשאול איפה אתה סוחר? נראה שיש לך רקורד מרשים והרבה ידע, אולי תתרום קצת מהידע והנסיון שלך, תודה מראש

aradavi

New member
דעה

שלום לכולם ראשית אפתח בהצהרה כי הפורום הפך להיות פרסומת אחת גדולה, כמעט כל אחד כאן מפרסם חברה או בית ספר ללימוד אני לא חושב כי זאת מטרת פורום, אפשר להפנות אך לא לפרסם כי כאן נגמרת האוביקטביות של מי שכותב. בדקתי היום בארכיון של הפורום תגובה ישנה שלי על עושי שוק אני אצרף אותה כמסמך Word . אני באופן אישי לא סוחר עבור עצמי אני עובד בחדר עסקאות של בנק גדול ישראלי , אני נחשף כל יום להרבה לקוחות לגדולים וגם לקטנים . דעתי על המושג עושי שוק ידועה מי שיקרא את הקובץ יבין אך כדי לחדד שוב את הרעיון, "עושה שוק" זה גוף פיננסי שקיבל רישיון מטעם הרשות המפקחת במדינה בה הוא עובד לצוטט מחירים לנכס פיננסי מסיום תחת מגבלות רגולטוריות . כל הברוקרים ברשת הם לא עושי שוק הם פשוט לא מתכסים אחרי שום פעולה שהלקוח עושה מתחת הנחה סטטסיטית בדוקה כי 90% מהלקוחותהם !! (דגש על לקוחות אינטרנט) יפסידו את כספם (גילוי נאות חדרי המסחר של הבנקים נראה כי המצב יותר טוב ) שלא יובן לא נכון אני ממש לא מפרסם את הבנקים המקומים אני גם לא חושב כי העבודה איתם מתאימה לכולם. ישנם ברוקרים שמפרסמים כי הם מתכסים מול הלקוח על פי מה שאני יודע רובם אכם מתכסים אך רק בסכומים גדולים וגם אז ה-spreed של הלקוח טיפה רחב על מנת להשאיר מרווח לברוקר . העצה הכי חשובה שלי לכל הסוחרים היא לפתוח גליון אקסל או מחברת מול המחשב לנהל מעקב מדוייק של כל הפעולות ובסוף כל יום לבדוק, להשוות ולדפיס את הפוזציה או את הפעולות שמתוך האתר של הברוקר ולשמור . כך תמנעו אי הבנות .

אדם פשוט שמנסה להבין ללא שום כוונות

אז אולי תסכים לחוות לי דעה לגבי ברוקר טוב אני פשוט מחפש לי איפה לפתוח חשבון העיקר לא באיזי פורקס חברות שכמוהם, אם תוכל לעזור לי אודה לך מאד.

המכור4

New member
שתי שאלות

1.האם אתה אומר שאין כזה דבר חברה שאינה עושה שוק?כלומר גם החברות שמפרסמת חברת ברוקרטוב הם עושי שוק? 2.במידה ואני סוחר בחברה אמינה(סקסו בנק) במידה ואני ארוויח לאורך זמן,האם הם יכולים "להעיף" אותי מהחברה מהסיבה שהם עושי שוק ולא משתלם להם להחזיק סוחרים מרוויחים??

השוק הזה בועה!!!

השוק הזה ממש מוזר אני לא מבין מה זה המינופים הגבוהים האלו ובפרט שעוד אפשר לקבל ריבית זכות על כסף שכאילו יש לי ומי עד המרויח ומי פה המפסיד, בקיצור מוזר!!!

תודה על ההסברים והקובץ +שאלה

מאד מעניין ומאיר עיניים! רציתי לשאול: יש איזושהי דרך לבדוק אם הברוקר מתכסה או לא? (לגבי ברוקרים בארץ וברוקרים מחו"ל)

תגובה

"ברוקר טוב" היא חברה מוכרת שפועלת לא מעט זמן. הם מייצגים מספר ברוקרים אמריקאיים ידועים. המסחר הוא לא דרכם אלא ישירות דרך הברוקרים. היתרון של "ברוקר טוב" הוא שאתה עובד מול חברה ישראלית ולא מול חו"ל, אם יש בעיות אז יש להם את הכוח לפתור אותן מול הברוקר בחו"ל, קרה לי מקרה שהם עזרו לי מאד ופתרו בעיה. הם גם עוקבים ומוודאים את איכות השרות שאתה מקבל מהברוקר. אני התרשמתי שיושבים שם מקצוענים וזה גם דבר חשוב.

הייצוג הוא ללא תשלום

פשוט תיכנס לאתר שלהם ותקרא (ברוקר טוב forex) או תתקשר ויסבירו לך, יש באתר את הטלפון. בהצלחה!

למעלה