רותם,

סתיו*

New member
רותם,

כבר חשבת שניצלת.... חיחי תגידי, אז מה אם את מתעקשת בהתמדה לא לענות לי, את חושבת שאני אשכח אותך? שאפסיק לאהוב אותך ותפסיקי להיות יקרה לי? אין מצב מותק. אין מצב. :cool: :cool: אני מתגעגעת ודואגת ואוהבת. מתחננת אליך שתסבירי לי מה עשיתי לא בסדר, אני רוצה להיות שם בשבילך רותם, כשקשה לך, כשעצוב, כשאת מרגישה לבד. אני רוצה לתמוך בך, ולהיות כמו אחות. (האם בשביל זה אני צריכה להיות ממשפחת העופות? ובכן, מהיום אינני סתיו, אני אווזה...) בבקשה יקרה שלי, אל תרחיקי אותי. אוהבת אותך האווזה.

תרנגולת

New member
אני סתם עוברת תקופה עכשיו..

אני אולי אספר לך אח``כ. תשמעי.. אל תכתבי את השם שלי בפורום.. אני מקווה שאת בסדר..

t@gel

New member
למה? למה? למה?

אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? אני לא מבינה למה??????????????????????????????? את קולטת כמה זה מעליב?

תרנגולת

New member
מאמי..

מה מעליב?? אני מעדיפה לא לדבר עכשיו עם אף אחד. לא אישי. וסתיו יודעת שאני אוהבת אותה.. ואם אני לא מדברת איתה- אז זה בגללי ולא בגללה.. אז מה מעליב חומד? מה?

t@gel

New member
מה מעליב?

שאת כאן ואני כאן ואנחנו לא מדברות מעליב וכואב מאודדדדדדדדדדדד

תרנגולת

New member
..

אני אוהבת אותך מאמי.. אוהבת אותך המון.. תמיד. ואל תדאגי.. כלום לא קרה.. סתם תקופה.

למעלה