רותם

Bad life1

New member
רותם

אני רוצה להרגיש יותר טוב אני יעשה מה שצריך בשביל שיהיה טוב אבל בלי להגזים כאילו אינלי בעיה
לקחת כדורים וזה אבל אם יגידו לי אישפוז אין מצב שזה קורה.
אני מפחדת לשחרר את מה שיושב בפנים כי אני לא יודעת איך יקבלו אתזה ואיך יגיבו ואם ישנו
אחרי זה את הגישה אליי אני שומרת עליי אבל גם על מי שישמע אתזה

האומץ להעז

היי יקרה,
שמחה לשמוע שאת מוכנה לעשות כמעט הכל כדי להרגיש יותר טוב ואני באמת רואה, גם דרך המחשב, את המאמצים שלך.
בלי לדעת מה את שומרת בפנים - נראה לי שהגיע הזמן לשחרר קצת... אולי לאט, אולי בזהירות...
מה יכול לקרות למי שישמע את זה? מזמינה אותך לנסות כאן אם תרצי...
רותם

Bad life1

New member
בהלה

אני חושבת שמי ידע אתזה יבהל בהתחלה ואחרי זה יחשוב שהסיפור
שלי ממש טיפשי. קרה לי כמה פעמים שסיפרתי לאנשים והם פשוט צחקו עליי
הם לא מבינים שאולי זה נשמע מפגר אבל בשבילי זה ממש לא

נסי אותי...

נסי אותי, אני לא נבהלת כל כך מהר...
וגם לא נוטה לצחוק על אנשים...
רוצה להיות איתך ובשבילך עם מה שמציק לך.
רותם

Bad life1

New member
תודה

אני לא מאמינה שאני מספרת את זה שוב הכל עולה בחזרה כל מה שהיה שהייתי קטנה יותר.
שהייתי ילדה אז תמיד הייתי הילדה שעשו עליה חרם ואפעם לא היה לי חברים היו צוחקים עליי
בבצפר וגם מחוץ לבצפר ובבית אבא היה כועס עליי שאני לא עושה כלום ולא הייתי לומדת
וכל פעם שנכשלתי במשהו הייתי מקבלת עונש.
אחרי שגדלתי קצת והכל אז הייתי מאוד עצבנית והרבצתי לילדים וגנבתי דברים ולקחתי להורים שלי
כסף בלי שהם ידעו כל מה שאסור לעשות עשיתי בכיתה ז שתיתי אלכוהול וסיגריות וחתכים והסתבכתי קצת עם המשטרה
אני חושבת שחוץ מסמים עשיתי הכל ואז בכיתה ט הייתה מישהי בבצפר שעזרה לי לצאת מהדברים האלה
ואז היא נעלמה וחלק מהדברים חזרו כמו החתכים והעצבים חזרו קצת וגם החוסר חשק ללמוד. אני לא רואה את החיים
שלי מסתדרים מתישהו אני תמיד יהיה הילדה הרעה שלא שווה כלום שרק נכשלת ולא מצליחה בכלום.
זה בערך הסיפור קצת קשה לי להוציא את הכל
&nbsp

סיפור מהחיים

היי יקרה,
סיפרת כאן סיפור מהחיים. שמחה שהוצאת את זה ומעריכה מאד את השיתוף שלך.
והנה - תראי איזה פלא. לא נבהלתי ואני לא חושבת עליך שום דבר רע.
סיפרת על התמודדויות לא פשוטות שהיו לך כשהיית ילדה, גם בבית ספר וגם בבית וגם עם עצמך - ואני לא רואה במה שכתבת שום דבר שאי אפשר לדבר עליו.... אני טועה?
הרבה אנשים טובים התחילו במקומות קשים. אפשר לצמוח משם, אפשר לעשות תהליך. אני באמת מאמינה בזה ובאמת חושבת שאת בכיוון.
הוצאת ולא קרה שום דבר נורא. מדהים, נכון? :)
גאה בך
רותם

למעלה