רמת הגולן. נופי גולן. רוצה גם לדעת מה ההורים שלי עושים?
ק קשתונה New member 24/6/04 #27 כי אני יכולה לספר לך אני מתורגלת עניתי על השאלות האלה היום 100 פעם בזימון
J just stav New member 24/6/04 #28 איזה זימון היה לך? תגידי, גם לך היה תחקיר ביטחוני בקשר ללחימה? יום טוב לכולם Love סתו
ק קשתונה New member 26/6/04 #47 זימון לחובלים ולא. אבל גם ככה חתמתי ויתור למרות שהם מאוד ביקשו...ואם לא אב"כ אז קרקל אבל ויתרתי.
J just stav New member 26/6/04 #49 ביקשת חובלים במיוחד או שפשוט שלחו ל לך? אבל לא רצית להיות לוחמת? למה חתמת ויתור? יום טוב לכולם Love סתו
ביקשת חובלים במיוחד או שפשוט שלחו ל לך? אבל לא רצית להיות לוחמת? למה חתמת ויתור? יום טוב לכולם Love סתו
צ צרטקוף הקטנה New member 24/6/04 #29 לא... רק מאיפה את בגולן, יהיה פסדר גמור. יהיה יותר מפסדר אפילו!
ק קשתונה New member 23/6/04 #17 נו... סלעית את באה לעשות פשיטה עלל בית צ'רטקוף ולגנוב את זכרי המשפחה?
צ צרטקוף הקטנה New member 24/6/04 #19 תעשו את זה! נראה לי אח שלי יאהב שלישייה... אבל תעשו את זה אחרי מחרתיים, ולפני ה-25 ליולי. טוב?
פ פIלי New member 25/6/04 #35 ../images/Emo163.gif נשמה, זה לא הגולן פה מטה יהודה זה קורס מד"צים אחד גדול