רותי..... גם אני רוצה מסר מההדרכה שלי.... ואוווו זה יהייה מעניין :) תודה
B BABE111 New member 20/4/09 #1 רותי..... גם אני רוצה מסר מההדרכה שלי.... ואוווו זה יהייה מעניין תודה
G GMjoy New member 20/4/09 #2 מסר מההדרכה ? אפשר לדעת מה זה המסר הזה ? נשמע מעניין... אני אשמח לקבל גם מסר הדרכה, אם זה מה שאני חושב
מסר מההדרכה ? אפשר לדעת מה זה המסר הזה ? נשמע מעניין... אני אשמח לקבל גם מסר הדרכה, אם זה מה שאני חושב
G GMjoy New member 21/4/09 #4 רותי תסבירי לי על העניין הזה ... איזה מסר זה? והאם אני צריך לשאול משהו ספציפי, או רק להביא לך פרטי לידה ושם ? תודה.
רותי תסבירי לי על העניין הזה ... איזה מסר זה? והאם אני צריך לשאול משהו ספציפי, או רק להביא לך פרטי לידה ושם ? תודה.
ר רותי 11 New member 22/4/09 #5 GMjoy יקירי בעקרון אתה לא צריך לתת כלום אם כמובן אתה רוצה מסר בנושא מסויים אתה יכול לבקש ואם לא זה גם בסדר.
GMjoy יקירי בעקרון אתה לא צריך לתת כלום אם כמובן אתה רוצה מסר בנושא מסויים אתה יכול לבקש ואם לא זה גם בסדר.
G GMjoy New member 22/4/09 #6 תודה, הבנתי. הייתי רוצה מסר כללי לשנה הזו. אני עובד בימי שישי-שבת, כן יהיה טוב אם תגיבי לי לשאלה במוצ"ש - כשאחזור בערב תגידי לי מה לשלוח, שם או תאריך או שניהם.. אני אשלח בשישי בבוקר.
תודה, הבנתי. הייתי רוצה מסר כללי לשנה הזו. אני עובד בימי שישי-שבת, כן יהיה טוב אם תגיבי לי לשאלה במוצ"ש - כשאחזור בערב תגידי לי מה לשלוח, שם או תאריך או שניהם.. אני אשלח בשישי בבוקר.