רותי..

shani147

New member
רותי..

אחרי חוויה לא נעימה שעברנו אני ומשפחתי במהלך סדר הפסח,חוויה שגרמה לפיצוץ הערב לחלוטין. החלטתי שאני חייבת לשאול אותך כמה שאלות. החוויה הלא נעימה שעברנו קשורה לבת דודה שלי שהיא ילדה "מיוחדת" זאת אומרת עם בעיות לא ילדה רגילה. אני לא מבינה הרבה בנושא אבל לפי מה שאני יודעת כנשמה מתגלגלת לגילגול יש מטרה ואם אני לא טועה זה תיקון ויעוד. רציתי לשאול עם לילדים "המיוחדים" האלה ובכלל לאנשים המיוחדים בעלי תסמונת דאון וכדומה הייתה נשמה רגילה בגילגולים הקודמים.. ולמה או איך קורה מצב שמתגלגלים לבעיות האלה הרי איזה תיקון ויעוד יש לאנשים כאלה?

רותי 11

New member
shani147 יקרה

אני אתחיל ואומר שבהחלט הם היו אנשים "רגילים" הרבה פעמים ילדים כאלה מגיעים לכאן לצורך תיקון, חוויה או עזרה למישהו אחר ולרוב זה להורים, תיקון של ההורים הם בהחלט מיוחדים. זה יכול להיות המרבה סיבות, אחד מהם היא כמובן אם לעגנו ולא ידענו להעריך אחד כזה כשנתקלנו בו באחד הגלגולים והנשמה שלנו החליטה שאנחנו צריכים כדי להבין או לתקן להגיע כאחד כזה. לפעמים זה תיקון של ההורים, אולי מהסיבה שללמד אותם אחריות מעבר לאחריות הרגילה, ללמד אותם אהבה שהיא ממש אהבה ללא תנאי ובמקרים כאלה זה יותר מאהבה לילד רגיל, כי כאן יש הקדשה שהיא מעבר לכך וכמובן שיש עוד הרבה סיבות ואצל כל אחד זה אינדבדואלי.

רותי 11

New member
תוספת: אותם ילדים באים ללמד אותנו

הרבה על סבלנות וסובלנות.

למעלה