רותי 11

רותי 11

New member
אפיק ישנם מספר שיטות לדעת

1. תקשור 2. שחזור גלגולים 3. ריברסינג 4. דמיון מודרך 5. חלומות סתם ככה לדעת מה היית זה אל נותן כלום אבל אם יש משהו חשוב שאתה צריך לדעת שבגללו יש לך חסימה פחד מחלה או הפרעה מסויימת אז שווה לבדוק ממה זה נגרם - הכוונה מה המקור שלו ואיך אפשר לפתור את זה

l S A A K

New member
אם, נניח, אתה מארח כעת גלגול

של מישהו מן העבר, אז OK, מי שמצויה בגופך היא נשמתו של זר, אולם היכן נשמתך ? ענין הגלגולים הוא הבלים

אני חושב שלא הבנת

הם מדברים על כך שאותה נשמה מתגלגלת מגוף לגוף, כלומר זו לא נשמתו של זר, אלא אותה הנשמה שפשוט עוברת מגוף אחד לאחר, מכלי קיבול אחד לשני. אבל.... אם זה באמת מה שקורה אז ישנן מספר שאלות מעניינות שכבר העלייתי כאן בעבר - 1. מהיכן הגיעו הנשמות של (נגיד 1000) בני האדם הראשונים שנולדו על כדור הארץ? 2. אם מקור מחשבותינו ורגשותנו הוא נשמה השוכנת בתוכנו - אז מדוע אנו זקוקים למוח פיסי? יכולנו לחיות עם ראש חלול לא? 3. איך מסבירים מיקרים ידועים ומתועדים של פגיעה מוחית (גידול במוח, או תאונה) ששינתה לחלוטין את האישיות של אותו אדם? ואיך מסבירים את ההשפעה של תרופות נגד דיכאון? איך יכול להיות שהשפעה פיסית על המוח משפיעה על הנשמה שהיא כידוע איננה חומרית? 4. כשאנשים יושבים בחדר חשוך ומתחילים סיאנס, ומזמנים את רוחו של אדם מסויים, איך נשמתו של אותו אדם יודעת שהיא צריכה להגיע? יש לה זימונית או ביפר? כמו שאמרתי קודם הדרך הכי פשוטה לבדוק אם באמת מתקיים כאן תיקשור אמיתי עם רוח רפאים היא לבקש מהרוח לגלות דבר מה שאף אחד מהנוכחים בחדר לא יודע, דבר שאין סיכוי לגלות בניחוש פרוע - לדוגמה לבקש מהרוח לגלות מספר אקראי הרשום על דף נייר בחדר סמוך (ושאף אחד מהמשתתפים בסיאנס לא יודע מהו)

תשובות (לפי מה שנראה לי)

1. ד' ברא אותם 2. הגוף זקוק למוח פיזי, והגוף הוא כלי שבו הנשמה שלנו משתמשת. 3. לא יודע 4. בסיאנס, חובה להגיד את שמה של הרוח שמזמנים כדי לא לזמן רוח שאינה מוכרת העלולה לפגוע, וככה היא יודעת שקוראים לה. ואם לא אומרים את השם, אז הרוח הכי קרובה למקום, או אפילו כמה רוחות, יכולות להשתתף בסיאנס.

רותי 11

New member
מתן מה הקשר בין גלגולי נשמות לסיאנס

אין קשר בין הדברים. כלהמידע על גלגולי הנשמות שלנו נמצא בתת מודע שלנו לא מעלים נשמות בשביל לדעת את הדברים האלה

לא פשוט יש לי חלום שכל הזמן חוזר

שאני בתוך בית שרוף ואני מסתכל למישהי בעינים ונופל לבור אש חלום ממש מציאותיואז אני קם ואני יכול לבכות שעות ואני לא יודע למה. תודה על התשובה

נראה לי.....

ולי נראה שהעולם נברא לפני 5 ימים ע"י מפלצת ירוקה בעלת 3 ראשים וכל הזכרונות שיש לנו בראש הם זכרונות מושתלים. 1. מי זה ד' ?? טייס מילואים בכיר? מי זה דולב? דביר? דני? דויד? 2. מה שתגיד... 3. אמרתי לך שאתה לא יודע!
4. ואם אני עושה סיאנס וקורא לרוח בשם ג'ון, אתה יודע כמה אנשים בשם ג'ון מתו ב 200 שנים האחרונות? המון!!! איך הם ידעו לאיזה ג'ון אני מתכוון? בקיצור הכל ספקולציות, הכל ניחושים, אין בדבריך שום דבר מבוסס, שום דבר מדעי.

א Ron

New member
קליפ BBC

http://video.google.com/videoplay?docid=1095220859246890757&q=The+Day+I+Died לא הבנתי, מה אתה עושה פה אם אתה לא חושב שיש סיאנס או נשמה בכלל.. (או יותר נכון מאמין שאין )?

l S A A K

New member
חמודי, אין חזרה מן המוות.

אם הוחיו - סמן שלא מתו נתן להחיות אדם אשר פסקה אצלו פעילות לב-ריאה רק אם מצליחים לחדש את פעילות הלב-ריאה בתוך חמש-שש דקות, אחרת מתרחשים שנויים בלתי הפיכים במח מכיוון שבני האדם דומים פיסיולוגית - דומות גם ההזיות שלהם במצב של מצוקת חמצן מוחית כל החנטרוש הזה הקרוי Near-Death Experience אינו ניתן כלל לאימות. המתאושש ס"ה טוען "עובדה, חלמתי !", ואין למראיין ברירה אלא להאמין. עולה לטעון ?

א Ron

New member
צפה בקליפ(במיוחד על העיוורת מלידה)

מדובר על מוות קליני(ודרך אגב אם הוחיו - כנראה שהיה צורך להחיות..) לא הבנתי, מה אתה עושה פה אם אתה לא חושב שיש סיאנס או נשמה בכלל.. (או יותר נכון מאמין שאין )?

l S A A K

New member
צפיתי.

הענין מבוסס על ראיון אנשים שהוחיו בהצלחה לאחר מספר דקות של העדר פעילות לב-ריאה (לא יותר מחמש-שש). הראיונות נערכו לאחר זמן, ובשיטות של מחקרים של מדעי החברה. כלומר, הנחקרים מרואינים, ודבריהם נרשמים בלא בדיקה או אימות (אין כלל דרך לבדוק או לאמת, כלומר ההנחה היא כי הנחקר אינו משקר, והינו מספר את שחווה, אלא שכמובן אין דרך לדעת האם חוויותיו הן פרי השנוים הנוירוכימיים עקב מצוקת חמצן מוחית, או שבאמת "משהו יצא מגופו, עלה לשמים וגם חזר משם") תגובות הנחקרים ממוינות ומנותחות במטרה לזהות קורלציה בין החוויות לבין גיל, מין, רקע תרבותי, אמוני, או אתני (ואכן מסתבר כי נוצרי ידווח שראה את ישו, נוצריה - את מארי, מוסלמי - את מוחמד, מוסלמית - את פאטימה, יהודי - את אליהו, יהודיה - את רחל אימנו, וכ"ו) נוכלי העידן החדש (וגם ארגוני החזרה בתשובה) מציגים מחקרים אלה כראיה לקיום נשמה נפרדת מן הגוף המחקרים היחידיים שנערכו על ידי נוירולוגים וקרדיולוגים של ממש, אם כי לא היו double-blind controlled study, הם אלה של הצוות Parnia ו- Fenwick, ושל Pim van Lommel, והם לא הניבו מסקנות מובהקות Parnia ו- Fenwick מתעתדים לערוך מבחן נוסף, הפעם double-blind controlled study, אשר יבחן טענה ספציפית אחת מתוך טענות ה- Near-Death Experience והיא טענת OBE (ר"ת Out-of-Body Experience) אגב, OBE נתן לגרימה מכוונת ע"י גרוי ה- right angular gyrus _____________________________________________________________

tallywood

New member
תיקון

אני מציעה לך לקרוא את הספר של הרב זמיר כהן "המהפך" ואח"כ תביני שיש אנשים שחזרו ממות אמנם קליני אבל מוות הוא מוות. אין דופק אין חמצן וירידת פעילות גלי המוח- לפי הרפואה זהו מוות.וישנם אנשים שחזרו וראו וחוו ודיווחו. מומלץ בחום מהאספקט הדתי המוות הוא 1/60ממיתה כששאר 4 חלקים מהנשמה נוטשים את הגוף ורק הנפש נשארת בגוף. וכמובן שהגוף הוא מעין כלי קיבול שמאפשר לנשמה לפעול פיזית ולתפקד כאדם רגיל אבל האני האמיתי הוא הנשמה שבתוכנו שמתגלגלת.

l S A A K

New member
>אני מציעה לך לקרוא את הספר של

הרב זמיר כהן "המהפך"< אדון כהן הוא מחזיר בתשובה, ואינו קרדיולוג או נוירולוג. לא מפיו נלמד פיסיולוגיה של האדם >ואח"כ תביני< אני זכר, ככל שאני זוכר >אין דופק אין חמצן< כן, אין פעילות לב ריאה, אולם אין זה מות אלא מות קליני >וירידת פעילות גלי המוח< לא נכון. בקרי בחדר מיון חרום ותיווכחי כי אף פעם אין מחברים אנשים טעוני החיאה אל EEG אגב, הנה מבחן אמריקאי (quiz) לרופאים מרדימים. הביטי בשאלה 37:
37. In the diagnosis of brain death: a) lack of EEG activity is essential b) caloric tests must be performed bilaterally c) the admitting consultant must certify death d) lack of stretch reflexes in all limbs is essential e) the pupils must be fixed and dilated​
מה התשובות הנכונות ?
37.FTFFF​
רק (b) נכונה. T - True, F - False העדר פעילות EEG אינה אינדיקציה למות מוחי >לפי הרפואה זהו מוות< מות קליני הוא פרק הזמן של חמש-שש דקות ראשונות (מעט יותר, אם טמפרטורת הגוף נמוכה) מרגע הפסקת פעילות לב-ריאה. אין זה מות, שכן, אם תחודש פעילות לב-ריאה, יתאושש האדם. לאחר חלוף שש דקות יתרחשו שנויים בלתי הפיכים במח, וההחיאה לא תצליח עוד:
Somatic death is characterized by the discontinuance of cardiac activity and respiration, and eventually leads to the death of all body cells from lack of oxygen, although for approximately six minutes after somatic death—a period referred to as clinical death—a person whose vital organs have not been damaged may be revived.​
עד כה, נערכו בתחום זה רק שני מחקרים ע"י קרדיולוגים ונוירולוגים, ולא נתקבלו מסקנות מובהקוֹת ("מובהקוּת" היא קריטריון סטטיסטי) _____________________________________________________________

l S A A K

New member
>לא הבנתי, מה אתה עושה פה אם אתה

לא חושב שיש סיאנס או נשמה בכלל< אל תאמר "לא חושב". אמור "חושב שלא". אתה אולי "לא חושב". אני "חושב שלא" האם הכתיבה בפורום זה מוגבלת רק למאמינים בקיום נשמות, ובאפשרות לתקשר איתן בסיאנסים ? אם תוגבל הכתיבה - עם מי תתוכחו, ועם מי תנהלו דיונים ?

Dark faith

New member
.....

1. אתה גם יכול לשאול את השאלה: מה היה קודם- התרנגולת או הביצה? 2. בשביל ללמוד מטעויות העבר, להתקדם, להצליח ולשאוף להתקדמות כללית של האנושות- אנו צריכים לזכור. בשביל לטעות וללמוד- אנו צריכים לשכוח. 3. בדיוק כמו שדכיאון משפיע על האישיות שלנו. 4. פשוט מאוד. סיאנס מדומה לרשת דיג- היא כמעט לעולם אינה מצליחה "לדוג" את האדם שאותו אנו רוצים לזמן. לרוב מדובר ביישויות מדרגים מאוד מאוד נמוכים- שרק מחפשים להשתעשע עימנו.

למעלה